Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εξω ο ζεβλάκοφ , κοκκινη
παντως και τα 2 γκόλα τα βάλαν οι παναθηναικοι
ενα ο νικοπολίδης και ενα ο κωσταντινου με κεφαλιά
αμα δεν νικήσει τωρα η αεκ θα ειναι για τον![]()
παιδια ενημερωνεται το σαητ γιατι δυστυχως δεν εχω τβ...
1989 ολυμπιακος-παο 3-4 θυμαται κανεις?επειδη ημουνα παιδακι το θυμαμαι.κατι τετοιο παει να γινει
παιδια ενημερωνεται το σαητ γιατι δυστυχως δεν εχω τβ...
1989 ολυμπιακος-παο 3-4 θυμαται κανεις?επειδη ημουνα παιδακι το θυμαμαι.κατι τετοιο παει να γινει
φιλε πιστευα οτι εισαι φιλαθλος και οχι οπαδοςΜα δε βλέπεις οτι πρέπει σώνει και καλά να σπρωχθεί το αεκάκι για νά' χει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα;;
Η αλητεία του Μπριάκου δεν έχει όρια.
Φίλε Νίκο,φιλε πιστευα οτι εισαι φιλαθλος και οχι οπαδος
εγω δεν μπορω να πω καμια ομαδα ακι.με το χ δεν εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα αλλα η δευτερη χρυσοφορος θεση...
Μονο η ενασχοληση με το θεσμο του κυπελου [glow=red,2,300]Hellas on line [/glow] στο οποιο αγωνιζεται απο τις τρεις μεγαλες ομαδες ΜΟΝΟ ο Παναθηναικος,εχει ενδιαφερον!Κατι που καταδυκνυει πως ειναι καλυτερη ομαδα και απο τον Γαβριτς και απο την δυστυχη ΑΕΚ!Δεν ειναι ευκολος θεσμος το κυπελο!Τελος,θεμα χρονου ειναι η κατακτηση της δευτερης θεσης απο τον Παναθηναικο εις βαρος της ασθαιμενουσας "Χανουμα",αν και αυτο ειναι ελασσονος σημασιας για ενα σωματειο αριστοκρατικο που εχει χρηματα να προπονειται στο βελουδινο χαλι της Παιανιας και οχι σε χωραφι που βοσκουν γελαδια.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΟΜΠΟΙ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΕΟΙ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ,ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!