Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
loutso 21  λουστρο  21 ...... υπολογη  στον  ελληνικο λαο  ειναι  η  ομαδα  εεεε  το  μπουρδελο  που  εφαγε  τα  150  εκατομυρια  απο    παρα  πολλους  και  οχι  μια  φορα  αλλα  δυο  γιατι  εφαγε  και  αλλα  δε  θυμαμαι  ακριβως  περιπου  60 με  80  οταν  ο  τσαμπα μαγκας  την εριξε  στα  σκατα  της  γ εθνικης .......αντε  τωρα  πλυσου  γιατι  ακομα  βρωμας.....

Εσυ με το νομο περι αρχαιοτητων ρε γαμημενε μιλας;

Σαλτα και γαμησου και εσυ και το ΤΟΥΡΚΟλιμανο σου...
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εσυ με το νομο περι αρχαιοτητων ρε γαμημενε μιλας;

Σαλτα και γαμησου και εσυ και το ΤΟΥΡΚΟλιμανο σου...
πηγαινε  να πλυθεις  μωρη  βρωμιαρα  η  σκατιλα   της  γ εθνικης   ακομα  βρωμαει.......  και  θα  βρωμαει  για  παντα   .....οτι και να κανεις/
 

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Μηνύματα
693
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
E όχι και στην Ευρώπη μόνο ρε συ Νικ Τσιρι.

Στον  κόσμο όλο.

Τώρα που το σκέφτομαι, στο ηλιακό σύστημα.

Άρα κατ' επέκταση, σε όλο το σύμπαν.

Δηλαδή, σε κάθε πραγματικότητα.

Το ξαναγράφω:
"Ο Ολυμπιακός είναι η πιο βρώμικη ομάδα σε όλες τις πιθανές πραγματικότητες που μπορούν ποτέ να υπάρξουν".



Σκέψου λοιπόν τώρα πόσο πονάς.
Σε όλες τις πιθανές πραγματικότητες που μπορούν ποτέ να υπάρξουν.
επιστήμονας είσαι τύπε;;; Συγνώμη αιπιστιμονας εννοούσα
 

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
266
Like
4
Πόντοι
1
πονος
πονος
πονος
πονος


Τύπε ψάξου, δεν είναι υγιής ψυχολογικά αυτή η προσκόλληση.


Υγ.
Τι θα έκανες δηλαδή στη ζωή σου αν δεν είχες τον Ολυμπιακό να μισείς.
Θα πανηγύριζες τις επιτυχίες της αεκ;
Θα 'χες πεθάνει από βαρεμάρα.


 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.081
Κριτικές
2
Like
8.789
Πόντοι
2.456
Τύπε ψάξου, δεν είναι υγιής ψυχολογικά αυτή η προσκόλληση.


Υγ.
Τι θα έκανες δηλαδή στη ζωή σου αν δεν είχες τον Ολυμπιακό να μισείς.
Θα πανηγύριζες τις επιτυχίες της αεκ;
Θα 'χες πεθάνει από βαρεμάρα.
Κλωνε ξερεις ποτε βγηκε το παραπανω συνθηματακι?
 

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
412
Like
6
Πόντοι
1
Ρε μάγκες ολο το πρωί είχα παρκάρει παράνομα τ' αμάξι . Δεν το βαλε ο gayρος στην ετυμηγορία ...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
Τύπε ψάξου, δεν είναι υγιής ψυχολογικά αυτή η προσκόλληση.


Υγ.
Τι θα έκανες δηλαδή στη ζωή σου αν δεν είχες τον Ολυμπιακό να μισείς.
Θα πανηγύριζες τις επιτυχίες της αεκ;
Θα 'χες πεθάνει από βαρεμάρα.

Στα αρχιδια μου το οτιδηποτε δεν ειναι ΑΕΚ μουνοχυμα.

Σαλτα γαμησου και εσυ και αυτα που πιστευεις καριολα.

Τσιμπα 20ρικο γιατι πουτανες του 20ρικου ειστε, και συρε και γαμησου.
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια!

Δεν θ' ασχοληθώ καθόλου με τα αγωνιστικά σήμερα, καθώς ακόμα ισχύουν όσα είχα γράψει στην τελευταία μου δημοσίευση και θα περιμένω τη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα μετά και το ντέρμπυ με τον βάζελο στη Λεωφόρο (μη σας πω και μέχρι την ολοκλήρωση του α΄ γύρου). Να θυμίσω απλά το πρόγραμμα και μετά θα προχωρήσω στο παρασύνθημα. 19/11 ΠΑΟ (εκτός), 27/11 Πλατανιάς (εντός), 3/12 Λεβαδειακός (εκτός), 11/12 Κέρκυρα (εντός) και 16/12 Απόλλων (εντός).

Μετά τα επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και την περίπου 15λεπτη καθυστέρηση που είχαν ως συνέπεια, σχεδόν αμέσως διαχύθηκε σε όλο το διαδίκτυο από κάθε λογής (σχεδόν) μέσο ενημέρωσης, πως η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή προστίμου (πες μας κάτι καινούριο), αποκλεισμού της έδρας της για 2 έως 4 αγωνιστικές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών. Το ότι όλα αυτά τα ρεπορτάζ είναι κατευθυνόμενα φυσικά, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, αφού προκύπτει εύκολα το συμπέρασμα αυτό από τα... πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της επόμενης μέρας. Σε καμία εφημερίδα (ούτε καν αυτών τις Θεσ/νίκης) δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο, παρά μόνο σε δύο. Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι δύο εφημερίδες που μιλούν για "αίσχη" και "πολεμικό πεδίο" είναι εύκολο να το μαντέψει κάποιος. Όχι δεν είναι το Φως των σπορ, το οποίο παρά τον πόλεμο που δέχεται από τον ίδιο τον σύλλογο που υποστηρίζει, συνεχίζει εδώ και 60 χρόνια να είναι πρώτο σε κυκλοφορία και ας μην παίρνει το χαρτάκι από τους "κύκλους" (και προς τιμήν του φυσικά) έστω και αν δεν έχει κεράσει ούτε μια πορτοκαλάδα τον σύλλογο. Όπως λέει όμως και ο θυμόσοφος λαός «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» και κάπως έτσι φτάσαμε και στην σημερινή επίσημη καταγγελία της Ολυμπιακής Συμμορίας Φιλάθλων Πειραιώς, που (τραγική ειρωνία) συνέπεσε με την παραπομπή του προέδρου της ενώπιον της Δικαιοσύνης ως κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος. Δυστυχώς οι καιροί που ζούμε είναι πονηροί και μπορεί πλέον η ομοσπονδία και η διαιτησία να μην ελέγχονται από τον ένα και τα ματς να κρίνονται στο χορτάρι ακόμα και με τα όποια λάθη των διαιτητών, τα οποία όμως πια δεν ευνοούν αποκλειστικά και μόνο έναν σύλλογο, ωστόσο είναι ολοφάνερο πως οι άνθρωποι που έχουν (καλό)μάθει στη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο και πανηγυρίζουν τίτλους που κρίνονται στα… δικαστήρια,  θα κάνουν ειδικά τώρα, ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην κριθεί στα ίσα το "καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών", όπως συνομολογούν οι αθλητικογράφοι γενικότερα.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Είναι προφανές, αν και δεν το αναφέρουν οι εν λόγω φυλλάδες του κώλου, στις οποίες βρήκαν εργασία οι διάφοροι επιστήμονες της εξέδρας, πως επιζητούν την τιμωρία της ΑΕΚ βάσει του νέου πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και όπως συγκεκριμένα προκύπτει και από την ζητούμενη ποινή, δυνάμει του άρθρου 15 αυτού. Τί λέει όμως το άρθρο 15 που τιτλοφορείται «Ποινές σε βάρος των ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες»; Έλα μου ντε. Παραθέτω αυτούσια την παράγραφο 4 με την επικεφαλίδα «Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου». Διαβάζουμε λοιπόν.
"Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000), εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.
β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η "καταγγελία" αυτή συνδέεται άμεσα με το δεύτερο εδάφιο (β) της 4ης παραγράφου του εν λόγω άρθρου. Ωστόσο διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο και χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη νομική κατάρτιση ή γνώση, γίνεται αντιληπτό ότι για να επιβληθεί η εν λόγω ποινή θα πρέπει να συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις. Εν προκειμένω τα επεισόδια αφενός να έλαβαν χώρα «στον εν γένει χώρο του γηπέδου» και αφετέρου να συνδέονται είτε με «βιαιοπραγίες κατά προσώπων» ή «φθορές ιδιοκτησίας». Όσον αφορά λοιπόν την πρώτη προϋπόθεση, που θέτει ο νόμος και εφόσον δεν υφίσταται η περίπτωση εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να γίνει κατανοητή η έννοια του «εν γένει χώρου του γηπέδου». Ευτυχώς στο άρθρο 1 του ίδιου Κώδικα που τιτλοφορείται «Ορισμοί» διαβάζουμε «Εν γένει χώρος γηπέδου: Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για την στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων Δεν χρειάζεται φυσικά να διευκρινιστεί πως όταν ο νομοθέτης μιλάει για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δεν εννοεί το δικό μου ή του Άγη, αλλά τον χώρο που παρκάρουν τα πούλμαν των αποστολών, των αξιωματούχων του αγώνα, δημοσιογράφων κλπ. Όλοι όσοι πάμε τουλάχιστον στο γήπεδο γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να εισέλθουμε στον «εν γένει χώρο του γηπέδου» δείχνουμε πρώτα το εισιτήριο μας μπροστά στα ΜΑΤ και τους σεκιουριτάδες και έπειτα περνάμε από σωματικό έλεγχο για να μπούμε στον «εν γένει χώρο του γήπεδου» και να αγοράσουμε και μια κόκα κόλα που λέει ο λόγος από τα κιόσκια του περιβάλλοντα χώρου, προτού εισέλθουμε στην αντίστοιχή θύρα. Αντιγράφω λοιπόν την "είδηση" όπως μεταφέρθηκε σε όλα τα μέσα και δεν απέχει από την πραγματικότητα, αφού όντως κάπως έτσι ξεκίνησε η όλη ένταση. «Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο με αποτέλεσμα να γίνει το “έλα να δεις”». Κοινώς τα επεισόδια και ο πετροπόλεμος ξεκίνησαν όχι γιατί η κόκα κόλα και οι φανέλες που πουλιούνται από την ΠΑΕ που προφανώς συνιστούν εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων, ήταν ληγμένες ή μαϊμού, αλλά γιατί κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο. Προσέξτε. Επιχείρησαν να μπουν, δεν είχαν μπει και ούτε φυσικά τους το επέτρεπε η ΕΛ.ΑΣ. Επομένως τα επεισόδια δεν μπορεί να έλαβαν χώρα στον «εν γένει χώρο του γηπέδου» όπως σαφέστατα προκύπτει απ’ όλα όσα αναφέρονται, αλλά έξω από αυτόν και είμαι σίγουρος πως έτσι θα έχουν καταγραφεί και στην αναφορά της αστυνομίας. Εκτός και αν φυσικά η αστυνομία κάνει δεκτό πως τα «αλάνια» χωρίς εισιτήριο απώθησαν τους «άντρες» των ΜΑΤ και μπήκαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου χωρίς εισιτήρια. Κοινώς πως η αστυνομία εκτέθηκε από τους χουλιγκανς. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για αυτό.

Για την οικονομία φυσικά της συζήτησης θα κάνουμε δεκτό πως τα επεισόδια όντως έγιναν (έστω και) στον χώρο έξω από το πέταλο της Original ή ακόμα και στην είσοδο της θύρας 1, αφού έχουν ήδη δημοσιευτεί τουλάχιστον δυο φωτό με τους «άνδρες» των ΜΑΤ να… ψάχνουν στο πέταλο για «άτομα χωρίς εισιτήριο». Εδώ λοιπόν θα πρέπει να δούμε κατά πόσο το επεισόδιο αυτό, σχετίζεται με «βιαιοπραγία κατά προσώπων ή φθορά ιδιοκτησίας». Για κακή τύχη των «κύκλων», οι μπάτσοι δεν λογίζονται ως πρόσωπα, όχι βεβαίως γιατί είναι γουρούνια και δολοφόνοι, αλλά γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί νομικό πρόσωπο και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν στην έννοια των προσώπων όσοι την υπηρετούν. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει σαφή στόχευση και απαιτεί η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια να συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, όπως ας πούμε τότε που οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟ παλιότερα, προσπάθησαν να πάρουν στο κυνήγι τον Περέιρα και έπειτα έγινε το «έλα να δεις». Άρα λοιπόν εφόσον οι οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία γιατί δεν είχαν εισιτήρια και όχι γιατί ο Πέλκας λχ. τους προκάλεσε με χειρονομίες και γαλλικά, τα οποία προσπάθησαν να ανταποδώσουν, δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η σύνδεση τους με κάποιο από τα «πρόσωπα» που ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, αφού είναι σίγουρο ότι δεν έχει αναγραφεί ουδέν σχετικό στο φύλλο αγώνα, ακριβώς επειδή ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί μάλιστα πως την ώρα των επεισοδίων οι παίχτες και οι διαιτητές ήταν στον αγωνιστικό χώρο και προθερμαίνονταν, χωρίς κανείς να τους πειράζει. Επομένως αν είχε όντως συμβεί κάτι τέτοιο, θα είχε υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή ή έστω των παρατηρητών του αγώνα. Δεν συνέβη φυσικά τίποτα τέτοιο. Τι μένει λοιπόν στην «χαρούμενη πουτάνα»; Η φθορά ιδιοκτησίας. Ποιας ιδιοκτησίας όμως; Του Ινδιάνου; Του Άγη ή μήπως του Δήμου; Προφανώς και όχι. Ο όρος ιδιοκτησία αναφέρεται στις ιδιοκτησίες των ομάδων και απαιτεί άμεση σύνδεση με τα επεισόδια. Δηλαδή αυτά να έγιναν επί σκοπώ της επικαλούμενης φθοράς. Παράδειγμα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά την αναπάντεχη ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα ξεσπούν στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης σπάζοντας το ή επιτίθενται με μολότωφ στο πούλμαν του ΠΑΟΚ με σκοπό φυσικά να το καταστρέψουν γιατί... έτσι. Φυσικά τίποτα απ’όλα αυτά δεν στέκει εν προκειμένω, αφού όπως ανέλυσα ουδέποτε θα αποδειχθεί οποιαδήποτε σχέση των επεισοδίων με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορά ιδιοκτησίας, αφού κανένα πρόσωπο και καμία ιδιοκτησία δεν κινδύνεψαν. Εξυπακούεται φυσικά πως το συγκεκριμένο άρθρο που επικαλείται ο Καραπαπάρας και η κομπανία του δεν αναφέρει τίποτα περί υποτροπής, ενώ σ’ αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσω ότι για τα ανάλογα επεισόδια στο ντέρμπυ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ με τους θρηνοσυμμορίτες, δεν επιβλήθηκε καμία τέτοια ποινή και αν δεν κάνω λάθος δεν επιβλήθηκε καν πρόστιμο. Επομένως ας μην ξανοίγονται πολύ εκεί στο λιμάνι. Το ξέρω πως πονάει ακόμα η πούτσα του Λάζαρου και το μείον τρία, αλλά με τέτοια επιχειρήματα, όχι αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ δεν θα δουν, αλλά και τον Βαγγέλα (εντάξει; τώρα που παραπέμφθηκε μπορούμε να λέμε τ’ όνομα του) δεν τον βλέπω και πολύ καλά με τις δικαστικές του περιπέτειες… Συνεπώς καλά κάνουν και δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ, αφού η καταγγελία είναι έωλη και στην χειρότερη, εφόσον δεν αποδεικνύεται η σύνδεση με φθορά ιδιοκτησίας ή βιαιοπραγίες κατά προσώπων, θα της επιβληθεί το προβλεπόμενο στο πρώτο (α) εδάφιο του ίδιου άρθρου πρόστιμο. Να θυμίσω μάλιστα πως κατά τον ίδιο Κώδικα η απόφαση του πρώτου βαθμού πρέπει να εκδοθεί σε αποκλειστική προθεσμία 7 ημερών από τότε που έλαβε χώρα το συμβάν και 15 ημερών αυτή του εφετείου. Ήδη πέρασαν τρεις μέρες και ούτε καν έχει κληθεί η ΑΕΚ σε απολογία. Κάτι λέει και αυτό. Και να κληθεί όμως κατόπιν της καταγγελίας των Μπατράνηδων, όπως ξανάπα ας μην ξανοίγονται… Πρόστιμο ίσως. Αφαίρεση με τίποτα. Όποιος επιστήμονας φυσικά διαφωνεί, ας βγει να μας αποδείξει πως συνδέονται τα επεισόδια με πρόσωπα ή ιδιοκτησίες και γω θα γράψω συστατική επιστολή στον Μαρινάκη, για να τον συμπεριλάβει στο νομικό του επιτελείο, τώρα που θα το χρειαστεί κιόλας. Διάλογο φυσικά δεν θα ανοίξω.

Όσο για τις περιβόητες φωτό και τα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους 10 «άντρακλες» των ΜΑΤ που προσπάθησαν να μπουν στην 1, προφανώς για να ελέγξουν ποιοι είχαν εισιτήριο και ποιοι όχι, σε δευτερόλεπτα κατάλαβαν πως… δεν τους παίρνει και κάπως έτσι πάνω στον πανικό τους, καθώς ναι μεν με το πρώτο ντου είδαν πιτσιρικάδες να λακίζουν και αναθάρρησαν, αλλά εντός δευτερολέπτων και καμία 200 άτομα να τρέχουν για να τους προϋπαντήσουν και να τους ράνουν με ό,τι είχαν πρόχειρο, βάλαν τα πόδια στην πλάτη και φύγαν τρέχοντας, αφήνοντας ως ενθύμιο το επίμαχο δακρυγόνο, έξω φυσικά από το πέταλο. Γιατί κάναν πίσω; Μα φυσικά γιατί…

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗ!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!



Υ.Γ.
[move]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/move]
 

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
266
Like
4
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μου το οτιδηποτε δεν ειναι ΑΕΚ μουνοχυμα.

Σαλτα γαμησου και εσυ και αυτα που πιστευεις καριολα.

Τσιμπα 20ρικο γιατι πουτανες του 20ρικου ειστε, και συρε και γαμησου.



Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια
στη Γ' Εθνική σουβλάκι και διάρροια
τα καλσόν σκίστε, τη Θύελλα Ραφήνας κατακτήστε,
μηνύστε μηνύστε μηνύστε
μπας και το γήπεδο ποτέ χτίστε

 

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
266
Like
4
Πόντοι
1
θα θελα να μουν εσυ γι' αυτο σε μισώ





...Να σημειώσουμε βέβαια εδώ πως τα παοκαεκ δεν έχουν βγάλει μα και ούτε θα βγάλουν ποτέ δικό τους δήμαρχο. Απαιτούνται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι γι΄αυτό το πράγμα.

Όχι πως δεν προσπαθήσατε φυσικά.
Απλά αποτύχατε να το κάνετε.
Κάτι σαν την συνολική ιστορία της Αεκ πριν γίνει Νεα Αεκ το 2013.
Απλά αποτύχατε.
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
dakria+aek+a.png



dakria+aek+b.jpg



dakria+aek+c.jpg




:klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
...Να σημειώσουμε βέβαια εδώ πως τα παοκαεκ δεν έχουν βγάλει μα και ούτε θα βγάλουν ποτέ δικό τους δήμαρχο. Απαιτούνται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι γι΄αυτό το πράγμα.

Όχι πως δεν προσπαθήσατε φυσικά.
Απλά αποτύχατε να το κάνετε.
Κάτι σαν την συνολική ιστορία της Αεκ πριν γίνει Νεα Αεκ το 2013.
Απλά αποτύχατε.

Ειναι που ειστε no politica, βρωμοσκουπιδια του δημοσιου και της siemens.

Πουτανακια ολης της χωρας, παιδια του μπαμπα.

Μονιμως με ξενα αρχιδια κανετε ο,τι κανετε, μικροι μεγαλοι.

 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
...Να σημειώσουμε βέβαια εδώ πως τα παοκαεκ δεν έχουν βγάλει μα και ούτε θα βγάλουν ποτέ δικό τους δήμαρχο. Απαιτούνται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι γι΄αυτό το πράγμα.

Όχι πως δεν προσπαθήσατε φυσικά.
Απλά αποτύχατε να το κάνετε.
Κάτι σαν την συνολική ιστορία της Αεκ πριν γίνει Νεα Αεκ το 2013.
Απλά αποτύχατε.
Αυτο δεν σας τιμαει για να το λες, βεβαια γαβρος εισαι δηλαδη πανχαζος οποτε δεν περιμενα να το αντιληφθεις. Το οτι βγαζεις δημαρχο με οπαδικα κριτηρια (ειδικα ενω δηλωνεις No politica αλλα αφηνεις τους φλωροφασιστες της χ.α. να αλωνιζουν κ να κανουν κουμαντο στην θυρα λεφτα με εντολη του χοντρου) αποδεικνυει εμπρακτα αυτο που σας λεμε χρονια, οτι ειστε ενα ματσο προβατα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom