Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεινόν το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον![]()
![]()
Δε μπορείς να το ξέρεις αυτό, όμως από όταν βγήκα ταβέρνα (γιατί τελικά δεν το έδειχνε καμμία εταιρεία το παιχνίδι) στο 30ο λεπτό και βλέπω λίγο πως έπαιζαν, ωχ λέω θα την πιάσουμε την ψ*λή του κόκκορα. Ήταν αδικαιολόγητη η παρουσία του Γαύρου στο γήπεδο. Τώρα βαριόντουσαν, είχαν πάρει εντολές να μην παίξουν, ήταν σε κακή κατάσταση, ήταν ντεφορμέ, το αποτέλεσμα μετράει και περισσότερο σε εμένα το δούλεμα που μου πάτησαν οι εδώ καριόληδες κι έφυγα τσαντισμένος.Και τον παρντο να ειχατε απο την αρχη,και τον τσορι,και τον μαραντονα στα καλα του,θα χανατε.
Δε μπορείς να το ξέρεις αυτό, όμως από όταν βγήκα ταβέρνα (γιατί τελικά δεν το έδειχνε καμμία εταιρεία το παιχνίδι) στο 30ο λεπτό και βλέπω λίγο πως έπαιζαν, ωχ λέω θα την πιάσουμε την ψ*λή του κόκκορα. Ήταν αδικαιολόγητη η παρουσία του Γαύρου στο γήπεδο. Τώρα βαριόντουσαν, είχαν πάρει εντολές να μην παίξουν, ήταν σε κακή κατάσταση, ήταν ντεφορμέ, το αποτέλεσμα μετράει και περισσότερο σε εμένα το δούλεμα που μου πάτησαν οι εδώ καριόληδες κι έφυγα τσαντισμένος.
για να πεταξουν κανα κοκκαλακι ρεαυτο το ειχαν παρει εντολες να μην παιξουν με ξεπερναει καθε φορα που χανει ο τρυλος!!!!

![]()
Προεδρε τα λεφτα θα τα δωσεις ντουκου;
-Ετοιμος ημουν ρε Στελαρα,αλλα σκιστηκε η τσεπη και πεσανε τα λεφτα,να εδω τα ειχα.
Μπράβο ρε μάγκες! Μαγκικο κύπελλο ήταν αυτό σε ένα ματς ψιλοσουπα το πήρε ο μονόφθαλμος!![]()
![]()
ΘΡΥΛΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!![]()