Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
για αυριο θ εχεις τιποτα?![]()
χαχαχαχα2-0 ξεμουδιαδμα με την Ξάνθη της Πολωνίας.Γνώμη μου ας αφησουν τον Σκόκο και ας φέρουν ακόμη ένα σεντερμπακ,ο Βάργκας είναι μεγάλη παιχτουρα.Με 2-3 ακόμη σωστες μεταγραφές θα κυνηγησουμε καλή θέση για το Γιουρόπα.
χαχαχαχα

2-0 ξεμουδιαδμα με την Ξάνθη της Πολωνίας.Γνώμη μου ας αφησουν τον Σκόκο και ας φέρουν ακόμη ένα σεντερμπακ,ο Βάργκας είναι μεγάλη παιχτουρα.Με 2-3 ακόμη σωστες μεταγραφές θα κυνηγησουμε καλή θέση για το Γιουρόπα.
Ας τον φερει και θα δουμε αν ειναι για τα διαρκειας.Οσο για την πεμπτη θεση θα το δουμε κ αυτο.
μαλακιες...η αεκ 2η η 3η θα ερθει...Γιουροπα ειπε οχι πρωταθλημα, και εγω για πεμπτους μας βλεπω σωστα τα λεει![]()
Για τι αλλο ειναι? ο Σκοκο δεν ειναι εξτρεμ καταναγκη παιζει εκει, ο Βαργκας ομοιως ο Μανταλος το ιδιο δεν χωρανε ολοι αυτοι στην ιδια εντεκαδα
μαλακιες...η αεκ 2η η 3η θα ερθει...
αν βγει πανω απο τεταρτη θα αυτοδιαγραφω![]()
Μη λες μεγαλες κουβεντεεεες
Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τύπεαν βγει πανω απο τεταρτη θα αυτοδιαγραφω![]()
Από μπαοκι και βαζελο δεν έχει μεγάλες διάφορες αυτή την στιγμή,τώρα αν φέρει ξαφνικά παιχταραδες ο Ιβάν δεν το ξερω.ο βαζελος είναι μέτριος,τον δε εσιεν τον βλέπω να παιζει λίγα παιχνίδια.για μένα αυτή τη στιγμή ο πιο εφικτός στόχος είναι ή καλή θέση του Γιουρόπα που οδηγεί απευθείας ομίλους.αν βγει πανω απο τεταρτη θα αυτοδιαγραφω![]()
Από μπαοκι και βαζελο δεν έχει μεγάλες διάφορες αυτή την στιγμή,τώρα αν φέρει ξαφνικά παιχταραδες ο Ιβάν δεν το ξερω.ο βαζελος είναι μέτριος,τον δε εσιεν τον βλέπω να παιζει λίγα παιχνίδια.για μένα αυτή τη στιγμή ο πιο εφικτός στόχος είναι ή καλή θέση του Γιουρόπα που οδηγεί απευθείας ομίλους.
ο Γρηγόρης κανονίζει να ανέβει για ν σε δειρειαυτοι ειναι οι παικταραδες που θα εφερνε ο τιγρης
χαχαχαχαχαχ
πουτανες ερχεται ο ΚΑΛΑΣ