Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
να σε πεισω....πως ; γιατι ;εσυ εισαι ανοικτος ωστε να πειστεις αν χρειαστει;μπορεις;εχεις διαθεση;μπορείς να απαντήσεις όποτε θες.
δεν υπάρχει πρόβλημα.
το θέμα είναι το εξής, υπάρχουν κάποια βασικά ερωτήματα.
κάποια από αυτά αναφέρονται στο άρθρο που παρέθεσα.
λες, λέτε όλοι σας, ότι είναι προπαγάνδα, μπακαλίστικα κλπ.
πείσε με ότι είναι, μπορείς?
μηπως εισαι πεισμενος οτι η αληθεια ειναι η δικη σου;
αφου σε πειθει αυτο το λιβελογραφημα που παρεθεσες εγω ο κακομοιρης πως να καταφερω να σε πεισω για τον λογο του δικου μου αληθους;
εσυ εναν τζιχαντιστη μπορεις να τον πεισεις οτι αυτα που πιστευει τα πιστευει ματαια;
αν ναι καντο...
αδερφε...αυτα τα σεναρια ειναι αναγκη για σας να υπαρχουν ...πρεπει...ειναι οξυγονο που κυκλοφορει στα κυταρα σας ...
αν καποιος καπου καποτε παταγε ενα κουμπι και εβαζε μεσα στις ψυχες σας οτι αυτα ειναι σεναρια και δικαιολογιες ενα ολοκληρο συτημα θα κατερεε...
πιστεψε με...υπαρχουν ανθρωποι που απο το 96 βγαζουν το ψωμι τους εχοντας παρει εργολαβια την επιχειρηση εκτοξευσης λασπης απο τον ανεμιστηρα εναντιον του ολυμπιακου...
πιστεψε με οσα χρονια και να περασουν και οτι και να γινει και εσυ και ο τσακιρης και ο νικολογιαννης και ο βασιλαρας ακομα και με μαθηματικες αποδειξεις να σου αποδειξει καποιος οτι το πρωταθλημα παιζεται στα ισα (με την εννοια οτι παντα γινονται και θα γινονται λαθη αλλα ειναι ανθρωπινα και γινονται εκατερωθεν) εσεις δεν θα πειστειτε...αυτο το πραγμα ,το δηλητηριο ,η αρωστεια εχει μπολιασει τα μυαλα και τις ψυχες σας σας εχει αλοιωσει και δεν σας αφηνει να σκεφτειτε λογικα...
ανθρωποι που στις υπολοιπες εκδηλωσεις της ζωης τους και στην καθημερινοτηατα τους ειναι απολυτως σεβασμιοι ,σοβαροι ,λογικοι κλπ οταν παει η δουλεια στο ποδοσφαιρο ξαφνικα μεταλασονται σε φαντασιοπληκτους σεναριογραφους ,βιαστες καθε λογικης και υποστηριζουν οτι πιο χαζο και παραλογο αρκει αυτο να δειχνει με καποιο τροπο την σατανικη υποσταση της ομαδας απο το μεγαλο λιμανι...
ακομα και εσυ ενας που φαινεται κατα τα λοιπα απολυτως λογικος τυπος το ονομαζεις ΄΄σκατολιμανο΄΄...και το πιστευεις...φευγεις για αναψυχη στις κυκλαδες και θα ευχοσουνα να εφευγες απο καποιο αλλο λιμανι αλλα οχι απο κει...
και αυτο ειναι αρωστεια ...σοβαρα μιλαω τωρα...
να σε πεισω λοιπον θες ετσι;
ε οχι ρε αδερφε...εχω ακομα σωας τας φρενας ωστε να μπορω να καταλβω οτι αυτο δεν γινεται...δεν υπαρχει να στο πω και αλλοιως λογος για να γινει...
μεταξυ μας τωρα ....εχουμε ολοπι συνηθισει αυτο το πραγμα...ειναι δευτερη φυση μας πλεον...εχω και εγω οπως και ολοι μας μαθει να ζουμε κατω απο αυτες τις συνθηκες...
εσεις της αμφισβητησης των παντων και εμεις της αναγκης να ζουμε μαζι σας και απο καιρου εις καιρον να πρεπει να σας πειθουμε για το αβασιμο των λογων σας ...ειναι ενα παιχνιδι που συμμετεχουμε ολοι και πιστεψε με αν αυτο αλλαξει ολοι θα κοιταχτουμε με περιεργεια και μη ξερτοντας τι συμβαινει...
οχι αρχηγε μου ...και δεν μπορω και δεν θελω και δεν ''πρεπει'' να σε πεισω...
ο συντακτης του κειμενου εκτελει κοινωνικο εργο ,εσυ διαβαζεις το αρθρο του και ηρεμεις ,ησυχαζεις ανακουφιζεσαι απο την βασανιστικη πραγματικοτητα που εχεις να αντιμετωπισεις οταν καθε χρονο ,καθε μαη ο ''εχθρος'' πανηγυριζει αυτο [που θα ηθελες να πανηγυριζεις εσυ ,βρισκεις παρηγορια στο συγκεριμενο κειμενο που εξηγει γιατι γινεται αυτο ,σου ερμηνευει πως γινεται ο σατανας να παιρνει μορφη ποδοσφαιρικης ομαδας για να στερησει απο σενα τον φτωχο πλην τιμιο οπαδο την εφημερη χαρα της κατακτησης ενος τιτλου απο την ομαδα σου και....
ζουμε ολοι καλα...
και εσεις και εμεις...
και εσεις ισως ακομα λιγο παραπανω απο μας...
εισαι σιγουρος ,επιμενεις ακομα οτι θες να σε πεισω ;