Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
μπορείς να απαντήσεις όποτε θες.
δεν υπάρχει πρόβλημα.

το θέμα είναι το εξής, υπάρχουν κάποια βασικά ερωτήματα.
κάποια από αυτά αναφέρονται στο άρθρο που παρέθεσα.
λες, λέτε όλοι σας, ότι είναι προπαγάνδα, μπακαλίστικα κλπ.
πείσε με ότι είναι, μπορείς?
να σε πεισω....πως ; γιατι ;εσυ εισαι ανοικτος ωστε να πειστεις αν χρειαστει;μπορεις;εχεις διαθεση;
μηπως εισαι πεισμενος οτι η αληθεια ειναι η δικη σου;
αφου σε πειθει αυτο το λιβελογραφημα που παρεθεσες εγω ο κακομοιρης πως να καταφερω να σε πεισω για τον λογο του δικου μου αληθους;
εσυ εναν τζιχαντιστη μπορεις να τον πεισεις οτι αυτα που πιστευει τα πιστευει ματαια;
αν ναι καντο...
αδερφε...αυτα τα σεναρια ειναι αναγκη για σας να υπαρχουν ...πρεπει...ειναι οξυγονο που κυκλοφορει στα κυταρα σας ...
αν καποιος καπου καποτε παταγε ενα κουμπι και εβαζε μεσα στις ψυχες σας οτι αυτα ειναι σεναρια και δικαιολογιες ενα ολοκληρο συτημα θα κατερεε...
πιστεψε με...υπαρχουν ανθρωποι που απο το 96 βγαζουν το ψωμι τους εχοντας παρει εργολαβια την επιχειρηση εκτοξευσης λασπης απο τον ανεμιστηρα εναντιον του ολυμπιακου...
πιστεψε με οσα χρονια και να περασουν και οτι και να γινει και εσυ και ο τσακιρης και ο νικολογιαννης και ο βασιλαρας ακομα και με μαθηματικες αποδειξεις να σου αποδειξει καποιος οτι το πρωταθλημα παιζεται στα ισα (με την εννοια οτι παντα γινονται και θα γινονται λαθη αλλα ειναι ανθρωπινα και γινονται εκατερωθεν) εσεις δεν θα πειστειτε...αυτο το πραγμα ,το δηλητηριο ,η αρωστεια εχει μπολιασει τα μυαλα και τις ψυχες σας σας εχει αλοιωσει και δεν σας αφηνει να σκεφτειτε λογικα...
ανθρωποι που στις υπολοιπες εκδηλωσεις της ζωης τους και στην καθημερινοτηατα τους ειναι απολυτως σεβασμιοι ,σοβαροι ,λογικοι κλπ οταν παει η δουλεια στο ποδοσφαιρο ξαφνικα μεταλασονται σε φαντασιοπληκτους σεναριογραφους ,βιαστες καθε λογικης και υποστηριζουν οτι πιο χαζο και παραλογο αρκει αυτο να δειχνει με καποιο τροπο την σατανικη υποσταση της ομαδας απο το μεγαλο λιμανι...
ακομα και εσυ ενας που φαινεται κατα τα λοιπα απολυτως λογικος τυπος το ονομαζεις ΄΄σκατολιμανο΄΄...και το πιστευεις...φευγεις για αναψυχη στις κυκλαδες και θα ευχοσουνα να εφευγες απο καποιο αλλο λιμανι αλλα οχι απο κει...
και αυτο ειναι αρωστεια ...σοβαρα μιλαω τωρα...
να σε πεισω λοιπον θες ετσι;
ε οχι ρε αδερφε...εχω ακομα σωας τας φρενας ωστε να μπορω να καταλβω οτι αυτο δεν γινεται...δεν υπαρχει να στο πω και αλλοιως λογος για να γινει...
μεταξυ μας τωρα ....εχουμε ολοπι συνηθισει αυτο το πραγμα...ειναι δευτερη φυση μας πλεον...εχω και εγω οπως και ολοι μας μαθει να ζουμε κατω απο αυτες τις συνθηκες...
εσεις της αμφισβητησης των παντων και εμεις της αναγκης να ζουμε μαζι σας και απο καιρου εις καιρον να πρεπει να σας πειθουμε για το αβασιμο των λογων σας ...ειναι ενα παιχνιδι που συμμετεχουμε ολοι και πιστεψε με αν αυτο αλλαξει ολοι θα κοιταχτουμε με περιεργεια και μη ξερτοντας τι συμβαινει...
οχι αρχηγε μου ...και δεν μπορω και δεν θελω και δεν ''πρεπει'' να σε πεισω...
ο συντακτης του κειμενου εκτελει κοινωνικο εργο ,εσυ διαβαζεις το αρθρο του και ηρεμεις ,ησυχαζεις ανακουφιζεσαι απο την βασανιστικη πραγματικοτητα που εχεις να αντιμετωπισεις οταν καθε χρονο ,καθε μαη ο ''εχθρος'' πανηγυριζει αυτο [που θα ηθελες να πανηγυριζεις εσυ ,βρισκεις παρηγορια στο συγκεριμενο κειμενο που εξηγει γιατι γινεται αυτο ,σου ερμηνευει πως γινεται ο σατανας να παιρνει μορφη ποδοσφαιρικης ομαδας για να στερησει απο σενα τον φτωχο πλην τιμιο οπαδο την εφημερη χαρα της κατακτησης ενος τιτλου απο την ομαδα σου και....
ζουμε ολοι καλα...
και εσεις και εμεις...
και εσεις ισως ακομα λιγο παραπανω απο μας...
εισαι σιγουρος ,επιμενεις ακομα οτι θες να σε πεισω ;  :think:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
να σε πεισω....πως ; γιατι ;εσυ εισαι ανοικτος ωστε να πειστεις αν χρειαστει;μπορεις;εχεις διαθεση;
μηπως εισαι πεισμενος οτι η αληθεια ειναι η δικη σου;
αφου σε πειθει αυτο το λιβελογραφημα που παρεθεσες εγω ο κακομοιρης πως να καταφερω να σε πεισω για τον λογο του δικου μου αληθους;
εσυ εναν τζιχαντιστη μπορεις να τον πεισεις οτι αυτα που πιστευει τα πιστευει ματαια;
αν ναι καντο...
αδερφε...αυτα τα σεναρια ειναι αναγκη για σας να υπαρχουν ...πρεπει...ειναι οξυγονο που κυκλοφορει στα κυταρα σας ...
αν καποιος καπου καποτε παταγε ενα κουμπι και εβαζε μεσα στις ψυχες σας οτι αυτα ειναι σεναρια και δικαιολογιες ενα ολοκληρο συτημα θα κατερεε...
πιστεψε με...υπαρχουν ανθρωποι που απο το 96 βγαζουν το ψωμι τους εχοντας παρει εργολαβια την επιχειρηση εκτοξευσης λασπης απο τον ανεμιστηρα εναντιον του ολυμπιακου...
πιστεψε με οσα χρονια και να περασουν και οτι και να γινει και εσυ και ο τσακιρης και ο νικολογιαννης και ο βασιλαρας ακομα και με μαθηματικες αποδειξεις να σου αποδειξει καποιος οτι το πρωταθλημα παιζεται στα ισα (με την εννοια οτι παντα γινονται και θα γινονται λαθη αλλα ειναι ανθρωπινα και γινονται εκατερωθεν) εσεις δεν θα πειστειτε...αυτο το πραγμα ,το δηλητηριο ,η αρωστεια εχει μπολιασει τα μυαλα και τις ψυχες σας σας εχει αλοιωσει και δεν σας αφηνει να σκεφτειτε λογικα...
ανθρωποι που στις υπολοιπες εκδηλωσεις της ζωης τους και στην καθημερινοτηατα τους ειναι απολυτως σεβασμιοι ,σοβαροι ,λογικοι κλπ οταν παει η δουλεια στο ποδοσφαιρο ξαφνικα μεταλασονται σε φαντασιοπληκτους σεναριογραφους ,βιαστες καθε λογικης και υποστηριζουν οτι πιο χαζο και παραλογο αρκει αυτο να δειχνει με καποιο τροπο την σατανικη υποσταση της ομαδας απο το μεγαλο λιμανι...
ακομα και εσυ ενας που φαινεται κατα τα λοιπα απολυτως λογικος τυπος το ονομαζεις ΄΄σκατολιμανο΄΄...και το πιστευεις...φευγεις για αναψυχη στις κυκλαδες και θα ευχοσουνα να εφευγες απο καποιο αλλο λιμανι αλλα οχι απο κει...
και αυτο ειναι αρωστεια ...σοβαρα μιλαω τωρα...
να σε πεισω λοιπον θες ετσι;
ε οχι ρε αδερφε...εχω ακομα σωας τας φρενας ωστε να μπορω να καταλβω οτι αυτο δεν γινεται...δεν υπαρχει να στο πω και αλλοιως λογος για να γινει...
μεταξυ μας τωρα ....εχουμε ολοπι συνηθισει αυτο το πραγμα...ειναι δευτερη φυση μας πλεον...εχω και εγω οπως και ολοι μας μαθει να ζουμε κατω απο αυτες τις συνθηκες...
εσεις της αμφισβητησης των παντων και εμεις της αναγκης να ζουμε μαζι σας και απο καιρου εις καιρον να πρεπει να σας πειθουμε για το αβασιμο των λογων σας ...ειναι ενα παιχνιδι που συμμετεχουμε ολοι και πιστεψε με αν αυτο αλλαξει ολοι θα κοιταχτουμε με περιεργεια και μη ξερτοντας τι συμβαινει...
οχι αρχηγε μου ...και δεν μπορω και δεν θελω και δεν ''πρεπει'' να σε πεισω...
ο συντακτης του κειμενου εκτελει κοινωνικο εργο ,εσυ διαβαζεις το αρθρο του και ηρεμεις ,ησυχαζεις ανακουφιζεσαι απο την βασανιστικη πραγματικοτητα που εχεις να αντιμετωπισεις οταν καθε χρονο ,καθε μαη ο ''εχθρος'' πανηγυριζει αυτο [που θα ηθελες να πανηγυριζεις εσυ ,βρισκεις παρηγορια στο συγκεριμενο κειμενο που εξηγει γιατι γινεται αυτο ,σου ερμηνευει πως γινεται ο σατανας να παιρνει μορφη ποδοσφαιρικης ομαδας για να στερησει απο σενα τον φτωχο πλην τιμιο οπαδο την εφημερη χαρα της κατακτησης ενος τιτλου απο την ομαδα σου και....
ζουμε ολοι καλα...
και εσεις και εμεις...
και εσεις ισως ακομα λιγο παραπανω απο μας...
εισαι σιγουρος ,επιμενεις ακομα οτι θες να σε πεισω ;  :think:

για να κάνω την αρχή, δεν με πείθει αυτό που ειπώθηκε, το ότι το χρέος του Καραισκάκη δεν εξυπηρετείται.
είδα τον ισολογισμό, τα νούμερα λένε την αλήθεια πάντα.
δε μιλάς σε οπαδό με την έννοια που την έχεις εσύ στο μυαλό σου.  ;)

περιμένω την συνέχεια...

όσο για τα περί κωλολίμανου που έγραψα, ήταν πάνω στα νεύρα μου.
αυτό που ξεκάθαρα όμως δε μου αρέσει είναι που μια ομάδα ανθρώπων, λιμπίστηκαν και προσπαθούν να εκμεταλευθούν
μια ολόκληρη πόλη όπως ο Πειραιάς επειδή και καλά είναι Ολυμπιακοί και η αγάπη για τον Πειραιά και μπλα μπλα μπλα...
εκεί έχω σοβαρό πρόβλημα, ειλικρινά...
ελπίζω να βγω ψεύτης και να γίνει αληθινή δουλειά, αλλά θα φανεί σε 4 ή 5 χρόνια, όταν θα ξαναψηφίσουμε.
όχι τώρα.

φιλικά πάντα και καθόλου οπαδικά όπως πιθανόν νομίζεις.
δεν είναι όλοι ίδιοι.

εντιτ: μην γράφεις τόσα πολλά, είναι σα να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως όταν έχεις απέναντί σου κάποιον με αντίθετη άποψη από σένα αυτός είναι και εχθρός. πάρ' το λίγο αλλιώς...

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
για να κάνω την αρχή, δεν με πείθει αυτό που ειπώθηκε, το ότι το χρέος του Καραισκάκη δεν εξυπηρετείται.
είδα τον ισολογισμό, τα νούμερα λένε την αλήθεια πάντα.
δε μιλάς σε οπαδό με την έννοια που την έχεις εσύ στο μυαλό σου.  ;)

περιμένω την συνέχεια...

όσο για τα περί κωλολίμανου που έγραψα, ήταν πάνω στα νεύρα μου.
αυτό που ξεκάθαρα όμως δε μου αρέσει είναι που μια ομάδα ανθρώπων, λιμπίστηκαν και προσπαθούν να εκμεταλευθούν
μια ολόκληρη πόλη όπως ο Πειραιάς επειδή και καλά είναι Ολυμπιακοί και η αγάπη για τον Πειραιά και μπλα μπλα μπλα...
εκεί έχω σοβαρό πρόβλημα, ειλικρινά...
ελπίζω να βγω ψεύτης και να γίνει αληθινή δουλειά, αλλά θα φανεί σε 4 ή 5 χρόνια, όταν θα ξαναψηφίσουμε.
όχι τώρα.

φιλικά πάντα και καθόλου οπαδικά όπως πιθανόν νομίζεις.
δεν είναι όλοι ίδιοι.

εντιτ: μην γράφεις τόσα πολλά, είναι σα να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως όταν έχεις απέναντί σου κάποιον με αντίθετη άποψη από σένα αυτός είναι και εχθρός. πάρ' το λίγο αλλιώς...
ειλικρινα τωρα πειμενεις να αντιπαρελθω επιχειρηματα του στυλ:''σε ποια χωρα εχει παρει καποια ομαδα 16 στα 18 ; ''
αρνουμαι αδερφε γιατι δεν το θεωρω καν επιχειρηαμ...
το μονο απο αυτα που στεκει λιγο ειναι αυτο για τους μαλακες του τελικου που ετρεχαν να προλαβοτυν το τραινο...
αλλα εχω εξηγηση και την εχω πει και πιο πριν...
οταν εδω και 18 περιπου χρονιου ειμαστε μαρτυρες μιας ανευ προηγουμενου προπαγανδας που μπροστατης ακομα και αυτη του ναζιστικου καθεστωτος μοιαζει σαν μια απλη μερα σε παιδικο σταθμο τοτε τι αντοχες να εχει και ο μεσος οριος ακομα και τωνμ οπαδων του ολυμπιακου;
ποσο να αντεξει ενας κοινος νους σε μια τετοια πλυση εγκεφαλου;
ε καποια στιγμη και οταν δεις μια τετοια εξωφθα,μη παραβαση λες τι εγινε τωρα ; ας το παιξω λιγο φερ πλευ...
εγραψα πριν δεν ξερω αν προσεξες ειχα ανεβασεθι το βιντεο του συγκεκριμενου παιχνιδιου...
δεστο ηρεμα και αν οπως λες δεν εισαι αρρωστος πες μου να ΠΡΙΝ την φαση του μανιατη μπορουσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ο αστερας να παιζει με 9 παιχτες...
δεστο και μετα πες μου...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ειλικρινα τωρα πειμενεις να αντιπαρελθω επιχειρηματα του στυλ:''σε ποια χωρα εχει παρει καποια ομαδα 16 στα 18 ; ''
αρνουμαι αδερφε γιατι δεν το θεωρω καν επιχειρηαμ...
το μονο απο αυτα που στεκει λιγο ειναι αυτο για τους μαλακες του τελικου που ετρεχαν να προλαβοτυν το τραινο...
αλλα εχω εξηγηση και την εχω πει και πιο πριν...
οταν εδω και 18 περιπου χρονιου ειμαστε μαρτυρες μιας ανευ προηγουμενου προπαγανδας που μπροστατης ακομα και αυτη του ναζιστικου καθεστωτος μοιαζει σαν μια απλη μερα σε παιδικο σταθμο τοτε τι αντοχες να εχει και ο μεσος οριος ακομα και τωνμ οπαδων του ολυμπιακου;
ποσο να αντεξει ενας κοινος νους σε μια τετοια πλυση εγκεφαλου;
ε καποια στιγμη και οταν δεις μια τετοια εξωφθα,μη παραβαση λες τι εγινε τωρα ; ας το παιξω λιγο φερ πλευ...
εγραψα πριν δεν ξερω αν προσεξες ειχα ανεβασεθι το βιντεο του συγκεκριμενου παιχνιδιου...
δεστο ηρεμα και αν οπως λες δεν εισαι αρρωστος πες μου να ΠΡΙΝ την φαση του μανιατη μπορουσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ο αστερας να παιζει με 9 παιχτες...
δεστο και μετα πες μου...

ενδεικτικά, το επιχείρημα (και το ερώτημα) δεν είναι ότι τα πήρε, αλλά το πως τα πήρε (τα πρωταθλήματα)...
θα το δω αυτό που λες, δεν το έχω δει, δεν παρακολουθώ τα πάντα και θα σου απαντήσω, στον λόγο μου, αλλά όχι τώρα. διαβάζω κάτι σοβαρό, για εξετάσεις... (αν θες για να μην ψάχνω, κάνε παράθεση)

το δικό μου ερώτημα παραμένει, έστω ότι όλα αυτά που γράφει το δημοσίευμα είναι λάθος, προπαγάνδα κλπ...
επιχειρήματα δεν βλέπω για το ότι είναι προπαγάνδα κλπ, ελπίζω κάποια στιγμή να δω...

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
ενδεικτικά, το επιχείρημα (και το ερώτημα) δεν είναι ότι τα πήρε, αλλά το πως τα πήρε (τα πρωταθλήματα)...
θα το δω αυτό που λες, δεν το έχω δει, δεν παρακολουθώ τα πάντα και θα σου απαντήσω, στον λόγο μου, αλλά όχι τώρα. διαβάζω κάτι σοβαρό, για εξετάσεις... (αν θες για να μην ψάχνω, κάνε παράθεση)

το δικό μου ερώτημα παραμένει, έστω ότι όλα αυτά που γράφει το δημοσίευμα είναι λάθος, προπαγάνδα κλπ...
επιχειρήματα δεν βλέπω για το ότι είναι προπαγάνδα κλπ, ελπίζω κάποια στιγμή να δω...
μα αυτο λεμε ρε αδερφε...τι θα πει πως τα πηρε;ποιος θα το απαντησει αυτο;
οταν εχουμε μια πραγματικοτητα που λεει οτι τις λαθος υποδειξεις υπερ του ολυμπιακου τις προβαλουμε και τις κανουμε ευαγγελιο ενω τις αλλες τις υποβαθμιζουμε η τις πνιγουμε πως θα βρεθει η ακρη;
θυμασαι το πρωταθλημα που πρωτη αγωνιστικη κερδιζει ο παο πανηλειακο με πεναλτυ βαζεχα καθαρα εκτος πειοχης;
που ηταν η παραγκα τοτε;
την αντιστοιχη φαση υπερ του ολυμπιακου θα την ειχαν κανει σημαι...
ενα πεναλτυ αποβολη σε ντερμπυ στη λεωφορο του νικοπολιδη στον αλβες με τελικο αποτελεσμα 0-0 το θυμασαι;
οχι σιγουρα...και πως να το θυμασια λεω εγω αφου δεν προβληθηκε;
ο περιφημος καλοπουλος...
εχει μετρησει ΜΕΣΑ στο καραισκακης γκολ ακυρο (η μπαλλα αουτ) και εχει δωσει ανυπαρκτο πεναλτυ...
που ηταν η παραγκα;
μερικες φασεις ...για να καταλαβεις οτι οι οροι ειναι ανισοι...
γιαυτο σου λεω...δεν μπορει να βρεθει η ακρη...
αμφιβαλλεις οτι υπαρχει προκαταληψη εναντιον του ολυμπιακου και οτι οι φασεις που τον ευνοουν υπερπροβαλλονται και συζητιουνται ενω σε αντιθετη περιπτωση πνιγονται...
κοιτα φετος...
πνιγουν πεναλτυ ανω στον κασαμι που ηταν ορισμος ...κεφαλοκλειδωμα...
δεν αποβαλλουν τον ταυλαριδη σε εγκληματικο μαρκαρισμα -σου κοβω την μπαλλα - στον αφελαι...τιποτα...
γινεται το σκηνικο στην τριπολη και ''επεσε η κυβερνηση''
τι αλλο να πουμε αδερφε...
εσυ μανι μανι δεν θιυμασια τις φασεις που σου λεω στον τελικο...ομως εχουν γινει...αλλα του μανιατη σιγουρα την θυμασαι  ;)

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Έχεις βάλει το μέρος της συνέντευξης του χοντρού που λέει ότι θα πάρετε τον Πουλίδο;
Αν ναι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin: :grin:
ασε τον χοντρο...κοιτα εσυ που φωναζεις απο το βαθος του πηγαδιου ερχομαι και ασε τον χοντρο να σαρωνει σε ελλαδα και να παιζει την μπαλλα του σε τσου λου....
οταν φτασεις στη μεση του πηγαδιου και ακουγεσαι λιγακι πιο καθαρα μπορει να συζητησουμε...
προς το παρον πααραμερισε λιγα σκατα γι να κανεις ενα βημα προς τα πανω....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχα
γρηγορακηηηηηηηηηηηηηηηηηη...
οι κοτες σπανε αυγα οχι οι τιγρεις...
αααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω λεμε  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
ασε τον χοντρο...κοιτα εσυ που φωναζεις απο το βαθος του πηγαδιου ερχομαι και ασε τον χοντρο να σαρωνει σε ελλαδα και να παιζει την μπαλλα του σε τσου λου....
οταν φτασεις στη μεση του πηγαδιου και ακουγεσαι λιγακι πιο καθαρα μπορει να συζητησουμε...
προς το παρον πααραμερισε λιγα σκατα γι να κανεις ενα βημα προς τα πανω....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχα
γρηγορακηηηηηηηηηηηηηηηηηη...
οι κοτες σπανε αυγα οχι οι τιγρεις...
αααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω λεμε  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:
"οι κότες σπάνε αυγά όχι οι τίγρεις". Μαλάκα ειλικρινά δε ξέρω τι θέλεις να πεις;
Ότι ο χοντρός είναι κότα;

Υ.Γ Αυτό που έγραψα πριν είναι γιατί στη Κίνα το τιουμπι είναι μπλοκαρισμένο και δε μπορώ να δω (μονο με VPN αλλά αυτό που είχα τελίωσε η συνδρομή του και πρέπει να δώσω πάλι χρήμα)

Υ.Γ2 ΕΣΕΙΣ, και μάλιστα εσύ δεν έλεγες να περιμένουμε το ΚΑΣ για τον Πουλίδο και μετά να πούμε αν σας τάιζε σανό ο πρόεδρος μπουλης Κατίνα έμπορος λευκού θανάτου; Ε τώρα που πήρε (και πήρατε) τον πούλο και όχι τον Πουλίδο, χμμμ γκουχ γκουχ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
HΡΘΑΜΕ.......

Συνημμένα

• 1978868_641390125926819_707058488_n.jpg
    1978868_641390125926819_707058488_n.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 18

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η  τρικεφαλη  κοτα...........που  σπαει  τα  αυγα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10811591_653589268084062_870145624_n.jpg
    10811591_653589268084062_870145624_n.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 15

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Η  τρικεφαλη  κοτα...........που  σπαει  τα  αυγα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσο λάθος είσαστε. Ο Ιβαν είναι σχεδόν 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, και άλλα τόσα περίπου ο Αλαφού. Μέχρι τώρα κανένας δε βγήκε μπροστά. Μόνο ο Μελισσάν βγήκε μπρος, είπε κάποια πράγματα, κάποιες συγκεκριμένες καταγγελίες, από τη πλατεία κοκοκοκοκοκο και πολύ μπλα μπλα και για τη ταμπακιέρα τίποτα, και εσείς καταναλώνεστε σε φοτοσοπ αντί να αναρωτιέστε στο μήπως πριν από 2-3 μήνες ο πρόεδρος σας ταϊζε σανό για τον Πουλίδο (που όπως αποδεικνύετε σας έβαλε 3πλη δόση που το κατάπιατε αμάσητο) οποτε και πάλι γκουχ γκουχ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πόσο λάθος είσαστε. Ο Ιβαν είναι σχεδόν 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, και άλλα τόσα περίπου ο Αλαφού. Μέχρι τώρα κανένας δε βγήκε μπροστά. Μόνο ο Μελισσάν βγήκε μπρος, είπε κάποια πράγματα, κάποιες συγκεκριμένες καταγγελίες, από τη πλατεία κοκοκοκοκοκο και πολύ μπλα μπλα και για τη ταμπακιέρα τίποτα, και εσείς καταναλώνεστε σε φοτοσοπ αντί να αναρωτιέστε στο μήπως πριν από 2-3 μήνες ο πρόεδρος σας ταϊζε σανό για τον Πουλίδο (που όπως αποδεικνύετε σας έβαλε 3πλη δόση που το κατάπιατε αμάσητο) οποτε και πάλι γκουχ γκουχ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Eσυ ρε παρε το  ψαλιδι και  κοβε  τριχες  ............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και ασε  το βαγγελα  να κανει τη δουλεια  του........προεδρας  ειναι  οτι  θελει  κανει...  οχι σαν το  δικο  σας  που  κρυβεται πισω  απο  αλλους.......αληθεια  τη  φωτο  για  τις  κατηγοριες  του  γατου  δεν  τη  σχολιασες  .........γιατι ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
MΠΕΕΕΕΕ...ΜΠΕΕΕΕ...Προβατακια Βαρεστε Προσοχη!!!! ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ..Τον ΑΡΧΟΝΤΑ!!

Συνημμένα

• 10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 16

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Eσυ ρε παρε το  ψαλιδι και  κοβε  τριχες  ............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και ασε  το βαγγελα  να κανει τη δουλεια  του........προεδρας  ειναι  οτι  θελει  κανει...  οχι σαν το  δικο  σας  που  κρυβεται πισω  απο  αλλους.......αληθεια  τη  φωτο  για  τις  κατηγοριες  του  γατου  δεν  τη  σχολιασες  .........γιατι ;
20 χρόνια πίσω; Και να σχολιάσω τι; Για κάτι που έκανε όταν ήταν στον Ιωνικο το 80;  :headbang: :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
20 χρόνια πίσω; Και να σχολιάσω τι; Για κάτι που έκανε όταν ήταν στον Ιωνικο το 80;  :headbang: :headbang:

αυτο βασικα το ειπε και μονος του στην συνεντευξη οτι αυτα που εκανε αυτος πριν 35 χρονια τα κανουν αυτοι τωρα  :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Τα  ιδια κανει θα  κανει και τωρα  γιατι  ετσι  αντιλαμβανεται  το ποδοσφαιρο......γιατι  νομιζει πως  ειναι ακομα  στον  ιωνικο.......αλλα να  μου πεις δεν εχει και καμια διαφορα η αεκ με τον ιωνικο.......μικροι ειναι  και οι δυο......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Τα  ιδια κανει θα  κανει και τωρα  γιατι  ετσι  αντιλαμβανεται  το ποδοσφαιρο......γιατι  νομιζει πως  ειναι ακομα  στον  ιωνικο.......αλλα να  μου πεις δεν εχει και καμια διαφορα η αεκ με τον ιωνικο.......μικροι ειναι  και οι δυο......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ναι βλέπω τον πρόεδρο σας πόσο μικρή θεωρεί την ΑΕΚ γι αυτό τρώει τα λυσσακά του. Σόρρυ αλλά δεν πείθετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom