Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άσχετο αλλά είμαι ο μόνος που του αρέσουν πιο πολύ οι εμφανίσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας της ονόδας απ αυτές του ποδοσφαίρου;![]()
![]()
του ποδοσφαιρου σαλας ειναι φανταστικες αλλα ειπαμε οτι τετοια μπλουζα στο ποδοσφαιρο δε μπορει να φτιαξει λογω ουεφα, εμενα βασικα μου τη σπαει γιατι μου θυμιζει αρηΆσχετο αλλά είμαι ο μόνος που του αρέσουν πιο πολύ οι εμφανίσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας της ονόδας απ αυτές του ποδοσφαίρου;![]()
![]()
Απλά είσαι ο μόνος που τις έχει δει!![]()
του ποδοσφαιρου σαλας ειναι φανταστικες αλλα ειπαμε οτι τετοια μπλουζα στο ποδοσφαιρο δε μπορει να φτιαξει λογω ουεφα, εμενα βασικα μου τη σπαει γιατι μου θυμιζει αρη
Μπροστά ΛΟΓΙΚΑ θα έχει τ ίδιο μοτίβο στα χρώματα, τον δικέφαλο, τη διαφήμιση κτλπ. Δηλαδή τη περιμένεις ν έχει; Βυζιά και κώλους;Όντως πιο ωραίες μοιάζουν, να δούμε και το μπροστά όμως![]()
Μπροστά ΛΟΓΙΚΑ θα έχει τ ίδιο μοτίβο στα χρώματα, τον δικέφαλο, τη διαφήμιση κτλπ. Δηλαδή τη περιμένεις ν έχει; Βυζιά και κώλους;![]()
![]()
δε μπορει να εχει συμβολα στη φανελα αμα θυμασαι και παλαιοτερα ειχαμε αλλα το απαγορευσανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σόρρυ αλλα δε ξέρω τους κανονισμούς του ΟΥΕΦΑ.
Μπορεί και να είσαι σκέτο μαύρο η σκέτο κίτρινο ρε παπαρίδη :-*
Δες τη φωτό καλύτερα και θα δεις πως ειναι ΧΟΝΤΡΙΚΑ και το μπροστά παλιοαρχιδάκο :-*Μπορεί και να είσαι σκέτο μαύρο η σκέτο κίτρινο ρε παπαρίδη :-*
γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
αλλα ξαναειπα γαμωτο με τρωει...
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
πεστε την αληθεια (στον εαυτο σας δεν χρειαζεται να την καταθεσετε εδω)
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι![]()
![]()
Εννοείς θρησκευτικό σύμβολο; Τότε θα πρέπει ν αλλάξει και σύμβολο, αφού ο δικέφαλος είναι το σύμβολο της ορθοδοξίαςδε μπορει να εχει συμβολα στη φανελα αμα θυμασαι και παλαιοτερα ειχαμε αλλα το απαγορευσανε
Που νίκησες τη Γιούβε; Όχι. Έχω κερδίσει και εγώ Μίλαν, έχω κάνει ανατροπή μέσα στο Μπερναμπέου από 0-2 σε 2-2 τη Ρεάλ και εντός την είχα κάνει να φτύσει αίμα για να πάρει ισοπαλία. Προσωπικά και την έχω καταγράψει τη "ζήλια" μου, "ζηλευω" που έχεις 2 ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ. Κασάμι και Ρομπέρτο.γκουχου γκουχου...
παλληκαρια καλημερα...κατ'αρχας συγνωμη που διακοπτω την ωραια και επικοδομητικη κουβεντα σας για τις φανελλες της εκ της β 'εθνικης (αρτι προαχθεισας απο την Γ ' και μπραβο σας) αλλα με τρωει να κανω μια ερωτηση...
βεβαια ξερω...τα τετριμμενα...'' η αεκ ειναι ιδεα'' αναδρομες σε κειμενα του γεωργιου τσακιρη κλπ κλπ....
αλλα ξαναειπα γαμωτο με τρωει...
εσεις ασχολεισται με φανελλες...αν ριξετε μια ματια διπλα εχω κερδισει γιουβε μετα την ''υποταγη'' της αθλετικο καιετοιμαζομαι να χυσω πελατη κατακαβλωμενος....
πεστε την αληθεια (στον εαυτο σας δεν χρειαζεται να την καταθεσετε εδω)
ζηλευετε λιγουλακι; αληθεια τωρα...οσο παταει η γατα... ματαξυ μας παντα δεν θα το πω πουθενα ,...ορκιζομαι![]()
![]()
Πες μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Γιατί ΑΝ πεις και εσύ πανυγύρισε το γκολ κάνοντας τον αετό της Αλβαανίας θα σε ρωτήσω ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ;Ψιλά γράμματα... είδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο...
κακο ειναι φιλε γιατι δε παιζει με τα χρωματα της χωρας τ και το κανει για να προκαλεσει καθαραΠες μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Γιατί ΑΝ πεις και εσύ πανυγύρισε το γκολ κάνοντας τον αετό της Αλβαανίας θα σε ρωτήσω ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ;
Ηταν απαντηση στην σερβικη σημαια της θυρας 7.Πες μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Γιατί ΑΝ πεις και εσύ πανυγύρισε το γκολ κάνοντας τον αετό της Αλβαανίας θα σε ρωτήσω ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ;