Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλή επιτυχία βαζέλια σήμερα.
Μπα, με τα δεύτερα μας βλέπω να κατεβαίνουμε σήμερα ρε παιδιά. Αυτοί εκεί της Παρί Σ.Ζ. είναι πυροβολημένοι. Ποιος ο λόγος να σκοτωθείς για μια νίκη, όταν έχεις προκριθεί ήδη 100%;
Θα μπει ο Έκι ρε, μην φοβάστε αδέρφια. Θα μπει μέσα και θα τα κάνουν πάνω τους οι προσκυνημένοι(που λέει ο λόγος). ʼντε γιατί έλλειψε καιρό και χαλάρωσαν μερικοί. ʼντε Έκι, να σφίξουν οι κώλοι. Παικταρά μου, εσύ και ο Σάλπι και ο Βίκτορ, μόνο εσείς!
Απόψεις! Εγώ με τον Έκι έχω μούρλα. Είναι "δικός" μας...
Στο μποξ;
Ειχε κοπανησει και εναν γαβρο μεσα σε σουπερμαρκετ![]()
Γαύρο;γιατί εγώ ξέρω ότι έδειρε έναν βάζελο μέσα στο σούπερ μάρκετ επειδή πήγε κ του έλεγε τι παιχταράς είσαι κ.λ.π., κ.λ.π. για πολύ ώρα κ τον έπρηξε.Τότε η βεντέτα αποφάσισε να τον δείρει για να σκάσει.
Αγωνιστικα η ΠΑΝΑΘΑ τον χρειαζεται τον Εκι.
Θυμαμαι ομως και τη μαλακια που ειχε κανει και πηρε κοκκινη μεσα στη Σεβιλη και μας στοιχισε την προκριση στους 8![]()
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Νταρκ μην βγαζεις βρωμες για τον τσαμπουκα μας >![]()
Όπως ο Ντέμης έμπαινε σε κάτι προπονήσεις και το μάτι το ένα κοίταζε κάτω, το άλλο πάνω και είχε βγάλει δόντια από την "ένταση" και δάγκωνε όποιον έβρισκε μπροστά του ε και ο Έκι όλο στην παρέα με τον Τζίγγερ, κάτι θα κάνει...
Για μένα καλά κάνει. Όσοι έχει κοπανήσει, είτε δεν είναι Παναθηναϊκοί, είτε δεν κάνουν. Αν μου τον ευνουχίσουν δεν θα είναι ο Έκι που θέλω.