Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω βασικα πριν λιγο ανοιξα και πινω το κααφεδακι μου και ουτε
να μιλησω δε μπορω ακομα ρε νταρκ
;) ;) ;) ;)
εγω βασικα πριν λιγο ανοιξα και πινω το κααφεδακι μου και ουτε
να μιλησω δε μπορω ακομα ρε νταρκ
;) ;) ;) ;)
Ποπο φιλε!!!Δεν έψαξα κανένα παλιότερο ποστ!Θυμάμαι πολύ καλά τι είχες πει...εσύ αλλάζεις γνώμες κατά περίεργο τρόπο!Και φυσικά δεν θα σε ρωτήσω που θα ποστάρω και με ποιον θα κάνω πλακίτσα...
παντως ειναοι ο μοναδικος που μπορει να κανει διαλογο με τον ακατανομαστο!!! ;)Εμ αφού μπήκε φορτσάτος ο ΄΄ΑΕΚΤΖΗΣ΄΄ να μου πει ότι λέω ότι λεέι ο Νικολαϊδης;;;τι να το αφήσω έτσι;;;
δεν είπα ποτέ να φύγει ο Σέζαρ,απλά είπα ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του κ να μην το ρίχνει στο σορολό.
Αλλά κάποιοι ΄΄ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ΄΄ εξαιτίας των κολλητιλικίων που έχουν,μαθαίνουν κ αυτοί με την σειρά τυος να κοιτάνε τι έγραψα παλιά.Μάλλον μπέρδεψαν τα θρεντ κ αλλού ήθελαν να ποστάρουν πρωινιάτικα.
Μήπως να έβαζα την φράση ΄΄Καλημέρα πράκτορες-υπάλληλοι΄΄ να νιώσουν σαν το ΄σπίτι τους;;;
Δεν έψαξα κανένα παλιότερο ποστ!Θυμάμαι πολύ καλά τι είχες πει...εσύ αλλάζεις γνώμες κατά περίεργο τρόπο!Και φυσικά δεν θα σε ρωτήσω που θα ποστάρω και με ποιον θα κάνω πλακίτσα...
Δεν έψαξα κανένα παλιότερο ποστ!Θυμάμαι πολύ καλά τι είχες πει...εσύ αλλάζεις γνώμες κατά περίεργο τρόπο!Και φυσικά δεν θα σε ρωτήσω που θα ποστάρω και με ποιον θα κάνω πλακίτσα...
Την προσωπική καζούρα προς εσένα που την είδες?Ανέφερα πουθενά το όνομα σου στο θρεντ με τα σχόλια για τις κινήσεις του Ντέμη?Και αν είχα κάτι εναντίον σου ξέρω να το λέω κατευθείαν και όχι αδελφίστικα!Και προφανώς δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με το Νικολαϊδη.Ούτε εγω συμφωνώ σε όλα.
Οι Τούρκοι ρε δεν έχουν καμμιά σχέση με σας... Δεν είναι κλαψομούνηδες... αυτοί την πέφτουν στο Β. Ιράκ και γράφουν στ αρχίδια τους το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς... ΓΙ αυτό μας παίρνουν πίπα-κώλο.... 50 χρόνια τώρα.......Σε όλα εχεις δίκιο.Βλέπω όμως ότι άνοιξε το εμετικό,οπότε μπορείς να πας να πεις μια καλημέρα σε αυτους που μας αποκαλούν Τούρκους κ σηκώνουν τούρκικες σημαίες υπονοώντας εμάς.
Φίλε αν έχεις πρόβλημα μαζί μου...μην διαβάζεις τα ποστ μου και τελείωσε το θέμα... ;)ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ αυτό που είχα να πω για το εν λόγω μέλος-ΑΕΚΤΖΗ ή όπως θέλετε πέστε το,γιατί με την παρείσφρυση αλλόθρησκων ,το θρεντ μπορεί να εξελιχθεί άσχημα με άλλου είδους εμετικα ποσταρίσματα-αρκετά για σήμερα διάβασα το πρωί γύρω στα 300 κ δεν μπόρεσα ούτε τον καφέ να πιω.
:o :o :o :o :o :o :o :oΓια μένα τώρα είναι μεσημέρι.
Την προσωπική καζούρα προς εσένα που την είδες?Ανέφερα πουθενά το όνομα σου στο θρεντ με τα σχόλια για τις κινήσεις του Ντέμη?Και αν είχα κάτι εναντίον σου ξέρω να το λέω κατευθείαν και όχι αδελφίστικα!
Την προσωπική καζούρα προς εσένα που την είδες?Ανέφερα πουθενά το όνομα σου στο θρεντ με τα σχόλια για τις κινήσεις του Ντέμη?Και αν είχα κάτι εναντίον σου ξέρω να το λέω κατευθείαν και όχι αδελφίστικα!
Όχι τον πατριώτη μου τον arion εννοούσα που έχει ένα κόλλημα με τον Μελισσανίδη και όταν μιλάμε για τον Ντέμη τον θυμάται πάντα στο ξεκάρφωτο...αλλά τέλος πάντων!σε ποστάρισμα του ενός από τους 2 καραγκιοζάκους του Ολυμπιακού σε θέμα του Νικολαϊδη κ γιατί δεν γράφεις εδώ,απαντησες με έμμεση ειρωνικη΄μπηχτή ΄΄ξέρω,θα ακούσω το κατά Μελισσανίδην ευαγγέλιο'' προφανώς υπονοώντας κ εμένα.
Καλημέρα παίδες...ΣΚΟΤΕΙΝΕ φιλαράκι,σήμερα είσαι οφ σαίντ...άδικα τα πικρόχολα σχόλια προς τον gatto,τον οποίο θεωρώ ως ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ!!!δεν έχει πειράξει και δεν έχει προσβάλει ποτέ κανένα...χαλάρωσε ρε συ ;)
Καλημέρα παίδες...ΣΚΟΤΕΙΝΕ φιλαράκι,σήμερα είσαι οφ σαίντ...άδικα τα πικρόχολα σχόλια προς τον gatto,τον οποίο θεωρώ ως ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ!!!δεν έχει πειράξει και δεν έχει προσβάλει ποτέ κανένα...χαλάρωσε ρε συ ;)
Όχι τον πατριώτη μου τον arion εννοούσα που έχει ένα κόλλημα με τον Μελισσανίδη και όταν μιλάμε για τον Ντέμη τον θυμάται πάντα στο ξεκάρφωτο...αλλά τέλος πάντων!
Όχι τον πατριώτη μου τον arion εννοούσα που έχει ένα κόλλημα με τον Μελισσανίδη και όταν μιλάμε για τον Ντέμη τον θυμάται πάντα στο ξεκάρφωτο...αλλά τέλος πάντων!