Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα μάγκες! Τι γίνεται? Φάγαμε χτες? Η γραφικότητα είναι στις δόξες της βλέπω σκοτεινέ ;)
Καλημέρα μάγκες! Τι γίνεται? Φάγαμε χτες? Η γραφικότητα είναι στις δόξες της βλέπω σκοτεινέ ;)
εγω θα ελεγα ακομα καλυτερα καλον-μπλανκο.Λύμπε και Μπλάνκο λέει να ξεκινήσει με τους πράσινους?
Δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά να φτάσει στο σημείο να διαγράψει το λογαριασμό...???εκτός αν χόντρυνε το πράγμα επί προσωπικού!!!!εκεί πάω πάσο!!!!Γαμησέ τα.Εγώ είμαια κόμα τούμπανο από το φαί κ κόκκινα τα μάτια μου από το ψήσιμο.
όσον αφορά το Νίκο δεν ήταν κ πολύ ξαφνικό,για όσους τον ξέρουμε.Είχε ξενερώσει γενικά με το φόρουμ κ τα βρισίδια που πέφτουν αλόγιστα.Δεν έχει κ άδικο.Να μπαίνεις κ να διαβάζεις μόνο βρισίδια κ τα ίδια βλαμμένα αστεία κάπου καταντάει κουραστικό.
και την έκανε...!!!εγω πιστευω θα επιστρεψει καποια στιγμη.λιγη αποτοξινωση παντα καλο κανει.
bull καιγω ειμαι μπορουσια στη γερμανια.![]()
![]()

Σόνυ φαντάζομαι ότι το καινούργιο σου αβατάρ είναι το πώς θα βλέπετε το τριφύλλι μετά το ντέρμπυΡε σεις ακούσατε αν στο καινούριο Ρόκυ θα παίζει ο Αντωνάκης? Το έχει το παιδί πάντως μέσα του..........
Σόνυ φαντάζομαι ότι το καινούργιο σου αβατάρ είναι το πώς θα βλέπετε το τριφύλλι μετά το ντέρμπυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπως και να το κανουμε απο το westfallen στα γηπεδα χωραφια που εχουμε εδω εχει μια διαφορα.τα ιδια μου ελεγε και ενα παλικαρι που δουλευαμε παλια μαζι.αυτος ειχε μεγαλωσει στη στουτγκαρδη.ολο τσακωνομασταν για στουτγκαρδη και ντορντμουντ.μου ειχε πει για τις ακαδημιες των ομαδων και για τα βοηθητικα γηπεδα που μερικα ειναι καλυτερα και απο γηπεδα της superleague.ειμαστε αιωνες πισω σε υποδομη.![]()
![]()
![]()
Μπορείς να φανταστείς τη ΣΟΚ έπαθα απ΄το υπερθέαμα και όχι μόνο,όταν ήρθα Έλλάδα και πήγα για πρώτη φορά γήπεδο...![]()
Που νά'ξερα ο κακομοίρης ενώ ήμουν μαθημένος αλλιώς(σχεδόν κάθε Σάββατο μεσα στο Westfallen Stadion)![]()
Ρε σεις ακούσατε αν στο καινούριο Ρόκυ θα παίζει ο Αντωνάκης? Το έχει το παιδί πάντως μέσα του..........
Ρε σεις ακούσατε αν στο καινούριο Ρόκυ θα παίζει ο Αντωνάκης? Το έχει το παιδί πάντως μέσα του..........
Eισ ένα χόρτο μαγικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.Μπα......είναι απο αυτά που τα μοιράζει απλόχερα η φύση εδώ κάτω ;)
Άσε μας μωρή λέλα με την Ντόρτμουντ!Δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά να φτάσει στο σημείο να διαγράψει το λογαριασμό...???εκτός αν χόντρυνε το πράγμα επί προσωπικού!!!!εκεί πάω πάσο!!!!
Ενα παληκάρι βρέθηκε εδώ μέσα να υποστηρίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντκαι την έκανε...!!!
μακάρι να αλλάξει γνώμη και κάποια στιγμή να επιστρέψει,δώσε χαιρετισμούς!!!!