Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....και τωρα χτυπαω και ενα παγωτακι για επιδορπιο.ετσι για να στρωσει λιγο το στομαχι.![]()

οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα.Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....![]()

Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....![]()
Το ηθικο δίδαγμα απο τα 2 ποστ είναι ένα!οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα.![]()
Όπως λέει και το "άσμα" ... τα λεφτά το φαί και το μαμήσι....Το ηθικο δίδαγμα απο τα 2 ποστ είναι ένα!
Ο Χορτάτος πίπες ονειρεύεται!![]()

και μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για
.μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.

η καταλληλη σειρα ειναι η εξης.μετα το γαμησι οπωσδηποτε θα πεινασεις οποτε θα φας.αφου φας και θα εχεις φουσκωσει θα ριξεις ενακαι μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για
.μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.
![]()
![]()

καληνυχτα αδερφε.Παίδες σας καληνυχτίζω, εύχομαι καλά ξεφουσκώματα.....![]()

Εγώ θα βλέπω ψηλό-μπεικον!σιγα σιγα βλεπω τη κανουν ολοι για υπνο μετα απο τοση μασα.ηρθε και η σειρα μου.ελπιζω να μη βλεπω στον υπνο μου πανσετες,παιδακια και [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κοντομπεικον[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size].

ειδες απτη νυστα δε ξερω τι γραφω.Εγώ θα βλέπω ψηλό-μπεικον!
![]()
![]()
![]()