Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Δεν ξέρω γιατί αλλά θα πάω στο γήπεδο με μεγάλη απαισιοδοξία, έχω ένα κακό προαίσθημα. και εδώ που τα λέμε δεν σε εμπνέει και η ομάδα για κάτι παραπάνω!μας εχει κλεισει το σπιτι ο ηρακλης τα τελευταια χρονια.
εγω θα κανω καιρο να ξαναπαω γηπεδο παντως.ουτε απτην τηλεοραση δεν εχω ορεξη να δω ματς της αεκ.Δεν ξέρω γιατί αλλά θα πάω στο γήπεδο με μεγάλη απαισιοδοξία, έχω ένα κακό προαίσθημα. και εδώ που τα λέμε δεν σε εμπνέει και η ομάδα για κάτι παραπάνω!
καλημερα νικκαλημερα παιδες
τι κανουμε?
Πέντε ημέρες κράτηση γιατί δεν φέραμε την προκριση!!!!καλημερα ναυαρχε.Έτοιμοι για πρωινη αναφορά.
Κανόνισε να μας φέρεις τη νίκη αδερφέ,γιατί αλλιώς θα έχεις την τύχη του requiem!!!!!Ευπειθως αναφέρω έτοιμος για τον αυριανό αγώνα, πήγα χθες στην μπουτικ του Ηρακλή και τσίμπησα το εισιτήριο!

ναυαρχε αν μου ριχνεις πεντε μερες κρατηση σε καθε ηττα της ομαδας δε θα βγω ποτε εξοδουχος.Πέντε ημέρες κράτηση γιατί δεν φέραμε την προκριση!!!!Κανόνισε να μας φέρεις τη νίκη αδερφέ,γιατί αλλιώς θα έχεις την τύχη του requiem!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εποπ θα καταντησειςναυαρχε αν μου ριχνεις πεντε μερες κρατηση σε καθε ηττα της ομαδας δε θα βγω ποτε εξοδουχος.![]()
![]()
τους ενδιαφερει μονο η ευρωπη.γιαυτο βλεπεις διαφορα στα ματς της ευρωπης με του πρωταθληματος.και μη ξεχνας οτι απτην ομαδα που εχει παρει τα δεκα πρωταθληματα εχει μεινει μονο ο στολτιδης και ο τζολε.οταν ηρθαν οι νεοι παιχτες στην ομαδα τους περασαν τη φιλοσοφια οτι πρεπει παση θυσια να κανουμε κατι καλο στην ευρωπη.ξεροντας και οι ιδιοι οτι η ομαδα ειναι χορτατη απο τιτλους εχουν ριξει το βαρος εκει.Και για την Ευρώπη. ΔΕΝ ειναι οι ομάδες μας για να κανουν φουλ επίθεση στην ευρώπη, ακόμα κι αν η ομάδα λέγεται Χετάφε.
Αλλά για να παίξουνε αμυντικά, πρεπει η άμυνα να παίζει καλά και να μην κάνει δώρα ενσαλίβα. Εγώ αν φοβόμουνα κάτι με την Τσέλσι ήταν το πόσες γκέλες θα κάνει ο Σέζαρ. Και αυτός το κλανίδι έπαιξε τέλεια. Και τώρα άντε να μου εξηγήσει κάποιος πως αυτός ο κιαρατάς δεν παίζει στο πρωτάθλημα την μπάλα που ξέρει. Αλλάζει πόδια;
καλημεραKαλημέρα φίλοι!
![]()
μπορει να μην δουλευει πολυ στη προπονηση.μπορει να εχουν αποφασισει να μην τον αγορασουν τελικα.ποιος ξερει.δεν συμφωνώ για τον Μπλάνκο...συμμετοχή δεν μετράει και σαν αλλαγή;
Κάτι άλλο είναι. ...
οχι ακριβως,οι περισσοτεροι το διαχωριζουν στα συμβολαια,σε συμμετοχες ως βασικος και σε συμμετοχες ως αλλαγη.στον συγκεκριμενο εχει γινει για συμμετοχες ως βασικος.δεν συμφωνώ για τον Μπλάνκο...συμμετοχή δεν μετράει και σαν αλλαγή;
Κάτι άλλο είναι. ...