Αδερφέ μην ανησυχείς, ο Σωκράτης επιστρέφει στις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα. Εξάλλου έχεις και άλλο ένα πάρα πολύ καλό σεντερ-μπακ για καβάτζα. Μαυρούλης είναι και δύο φορές που έχει παίξει στη θέση αυτή (πιο πολύ τη πρώτη φορά) έχει βγάλει μάτια. Μην μου ανυσηχείς. Και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στο Σέρα Φερέρ για το χτεσινό στήσιμο της ομάδας καθώς και τις δηλώσεις του. Ειδικά στις δήλώσεις με εντυπωσίασε (ίσως για πρώτη φορά φέτος).
Ρεεεεεεεεεεεεεε μόνο ο Παυλής!
Φάνηκε ΚΑΙ χθες ότι ο Μπλάνκο πρέπει να παίζει ΚΑΙ στα κρίσιμα ματς!
Επίσης πολύ καλή απόδοση έχει ο Καφές στα τελευταία ματς που τον χρησιμοποιεί...
Μόλις έμαθα ότι ο Ματζουράκης μίλησε για διαιτησία-σφαγή στο χτεσινό ματς. Νομίζω αυτός ο άνθρωπος είναι το παγκόσμιο φαινόμενο προπονητή που χάνει 5-1 ( θα μπορούσε και 8-1 ή 9-1 ) και μιλάει για διαιτησία.Δηλαδη.....ΕΛΕΟΣ!!! Ο τύπος σε κάθε ομάδα κι αν είναι κάθε φορά που χάνει τα φορτώνει στη διαιτησία, μια έρευνα στις δηλώσεις του τα ταλαυταία χρόνια θα έβγαζε μια εξαιρετικά αστεία συλλογή.
Μόλις έμαθα ότι ο Ματζουράκης μίλησε για διαιτησία-σφαγή στο χτεσινό ματς. Νομίζω αυτός ο άνθρωπος είναι το παγκόσμιο φαινόμενο προπονητή που χάνει 5-1 ( θα μπορούσε και 8-1 ή 9-1 ) και μιλάει για διαιτησία.Δηλαδη.....ΕΛΕΟΣ!!! Ο τύπος σε κάθε ομάδα κι αν είναι κάθε φορά που χάνει τα φορτώνει στη διαιτησία, μια έρευνα στις δηλώσεις του τα ταλαυταία χρόνια θα έβγαζε μια εξαιρετικά αστεία συλλογή.