Επισκέπτης
κοκοκοΟχι καθολου δεν το σκεφτικα....
Εσυ θα μου πεις που εχεισ βαλει τησ σοδες που την παρασκευη ειπες οτι θα μου στειλεις στην πλατεια αλεξανδρας?
ΑΑΑΑΑ Πανω τους καθεσε
κοκοκοΟχι καθολου δεν το σκεφτικα....
Εσυ θα μου πεις που εχεισ βαλει τησ σοδες που την παρασκευη ειπες οτι θα μου στειλεις στην πλατεια αλεξανδρας?
ΑΑΑΑΑ Πανω τους καθεσε
gatto πιστευεις οτι η εδρα θα σε κανει να παρεις το ματς κι οχι οι παιχτες?Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να κρατήσουμε τουλάχιστον την διαφορά που είχαμε!Το Οάκα δεν είναι σοβαρή έδρα για να νοιώθεις σιγουριά για τον δεύτερο γύρο!Αν ήταν Ν.Φιλαδέλφεια...
Αριωνα σαλτα....έλα δίνε του από εδώ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.
Αδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σέρα Φερέρ. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 του Καραϊσκάκη, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εξέφρασε παράπονα για τον Τάσο Κάκκο, λέγοντας ότι ήταν πιο αυστηρός με την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι στην «Ενωση» έλειψε η ταχύτητα στα τελευταία μέτρα και το καλό τελείωμα των φάσεων για να πετύχει γκολ. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ είναι στην κορυφή «και όχι ο Ολυμπιακός», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την πίστη για την ομάδα του.
γιατί έχετε παίχτες?gatto πιστευεις οτι η εδρα θα σε κανει να παρεις το ματς κι οχι οι παιχτες?
Αριωνα σαλτα....
θυμαται τα δικα του ξεφτιλικια με διπλα νικνειμ και νοσταλγει!!!αυτο ειναι το προβλημα σου,ποιοι εχουν διπλο και τριπλο νικνειμ?γιατι να σε απασχολει αραγε αυτο..![]()
![]()
![]()
σήμερα το παίζεις έτσι το άλλο νικ έχει πράσινο και φοβάσε το μπανάκι.ε ρε κλάμματα και χαρτομάντηλα ο Φερερ!!
αυτός θέλει ένα χαρτομάντηλο για το κάθε μάτι, 2 χαρτομάντηλα για τα πατομπούκαλα τα γυαλια του και ένα μεγάλο για την καράφλα του... ασύμφορος ο ταβερνιάρης!!!!
χαχαχαχα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
παιχτες?Με μια πουτσα ναααααααααααααααααααααααα...και την ενιωσες σημερα!γιατί έχετε παίχτες?
Παίζει ρόλο και η έδρα φίλε!Κακά τα ψέμματα, το Οάκα δεν είναι έδρα...θα σου θυμίσω το προπέρσινο ματς με τον Ιωνικό...δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό στη Ν.Φιλαδέλφεια!Σίγουρα για να εκμεταλλευτείς την έδρα σου θα πρέπει να έχεις και παίχτες...gatto πιστευεις οτι η εδρα θα σε κανει να παρεις το ματς κι οχι οι παιχτες?
για αυτό έγινες γαύρος σου αρέσει η πούτσα νααααααααααααααααααααπαιχτες?Με μια πουτσα ναααααααααααααααααααααααα...και την ενιωσες σημερα!
και για αυτό πριν προσπαθούσες να με πείσεις οτι εί.....................................για αυτό έγινες γαύρος σου αρέσει η πούτσα ναααααααααααααααααααα
και για αυτό πριν προσπαθούσες να με πείσεις οτι εί.....................................
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεη κατάσταση του παππού έχει χειροτερέψει δραματικά πλεόν!
απαντάει στον εαυτό του!
ε ρ γλέντια!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω σας τα ελεγα....Μην τον συγχιζετε...Τωρα που τον κανατε φυτο τι καταλαβατε???η κατάσταση του παππού έχει χειροτερέψει δραματικά πλεόν!
απαντάει στον εαυτό του!
ε ρ γλέντια!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ![]()
![]()
![]()
![]()
έκλασες μαλάκι και έσβησες το προηγούμενο?Εγω σας τα ελεγα....Μην τον συγχιζετε...Τωρα που τον κανατε φυτο τι καταλαβατε???
Ρε Μπουκοτο που σου λεω....έκλασες μαλάκι και έσβησες το προηγούμενο?
είρων είμαι υβριστής δεν είμαι , τους κάνω πλάκα με το πνεύμα μου και αυτοί με της βρισιές δείχνουν την ανατροφή τους.Ρε Αρίωνα, γιατί δεν το κόβεις λιγάκι ? Βλέπεις ότι με τα καθαρά εμπρηστικά και ειρωνικά πόστ σου , και στα δύο θρεντ, δικαίως -κατ΄εμέ - έφτασες στο σημείο να σε λοιδωρούν οι πάντες.
Ακόμα και κάποιες ώριμες και νηφάλιες σκεψεις και απόψεις συντρόφων ΑΕΚτζήδων, όπως του gatto τις καπελλώνεις διαρκώς με τα πόστ σου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει συζήτηση καθαρά εξαιτίας σου. Και μετά βγαίνεις και παραπονούμενος από πάνω.
Δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση λοιπόν και σταμάτα να δυναμητίζεις τα θρντ. Και σου θυμίζω ακόμα μια φορά το moto σου " Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Bertrand Russell" .
Φιλικά
Ρε φιλε τι του λες του παπου τωρα...Ρε Αρίωνα, γιατί δεν το κόβεις λιγάκι ? Βλέπεις ότι με τα καθαρά εμπρηστικά και ειρωνικά πόστ σου , και στα δύο θρεντ, δικαίως -κατ΄εμέ - έφτασες στο σημείο να σε λοιδωρούν οι πάντες.
Ακόμα και κάποιες ώριμες και νηφάλιες σκεψεις και απόψεις συντρόφων ΑΕΚτζήδων, όπως του gatto τις καπελλώνεις διαρκώς με τα πόστ σου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει συζήτηση καθαρά εξαιτίας σου. Και μετά βγαίνεις και παραπονούμενος από πάνω.
Δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση λοιπόν και σταμάτα να δυναμητίζεις τα θρντ. Και σου θυμίζω ακόμα μια φορά το moto σου " Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
Bertrand Russell" .
Φιλικά
ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΜΕ>>>>ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ