Επισκέπτης
τα αδέλφια μου κοιμούνται η την έχουν κάνει για κανένα ίδρυμα.είμαι εδώ
τα αδέλφια μου κοιμούνται η την έχουν κάνει για κανένα ίδρυμα.είμαι εδώ

Καλημέρα ΑΕΚάρααααααααα
http://[URL unfurl="true"]www.original21.com/images/20070204aekgayros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία φώτο.Πρέπει να είναι από το περσινό ματς στο ΟΑΚΑ.Πόλυ πουτσόκρυο θυμάμαι.
κατα τα αλλα,μην βριζετε,να κλειδωθουν τα αθλητικα γιατι εχουν γινει αηδια απο το πολυ βρισιμο και λοιπες υποκρισιες..ε λοιπον..ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ..Ωραία φώτο.Πρέπει να είναι από το περσινό ματς στο ΟΑΚΑ.Πόλυ πουτσόκρυο θυμάμαι.
Ωραία φώτο.Πρέπει να είναι από το περσινό ματς στο ΟΑΚΑ.Πόλυ πουτσόκρυο θυμάμαι.
XAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAXAxaaxxaaxxaxaxaAEK γερά πρωτάθλημα ξανά, μετά τα καφενειακά live σπορ της τρίτης επιτέλους πάλι ποδόσφαιρο.
το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ας το απολαύσουμε και ας απομονώσουμε τους γραφικούς τύπους πανεπιστημιακού επιπέδου με τα μεταπτυχιακά στην βωμολοχία στην κρίση του υγιούς φίλαθλου κοινού εμείς χαμογελάμε και κάνουμε τους άλλους να ανησυχούν.
καλώς τον επιστήμοναXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAXAxaaxxaaxxaxaxa
XAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAXAxaaxxaaxxaxaxa
σε παρακαλώ μην χαλάς το μεταπτυχιακό τους αυτοί γίνονται νούμερα χαμογελάμε και ανησυχούν τα παιδιά.αντε παλι..
αν δεν χαλαει to thread της ΑΕΚ καθε μερα νοιωθει μοναξια.. ;)
καλως σε βρηκα θειο....ειπαμε μην χρησιμοποιεις τον ορο επιστημονα μιας και δεν θελω να χαραμιζω στα αθλητικα κατι που με πολυ κοπο απεκτησα...καλώς τον επιστήμονα
τελικά σε πάω πολύ έχεις χαβαλέ αλλά και αύριο το βράδυ να είσαι εδώ μια και δεν έχει Λαζόπουλο να γελάσω μαζί σου.καλως σε βρηκα θειο....ειπαμε μην χρησιμοποιεις τον ορο επιστημονα μιας και δεν θελω να χαραμιζω στα αθλητικα κατι που με πολυ κοπο απεκτησα...
Εσυ σκατο γλυφτη τομμασο μην πεταγεσε!
τελικά σε πάω πολύ έχεις χαβαλέ αλλά και αύριο το βράδυ να είσαι εδώ μια και δεν έχει Λαζόπουλο να γελάσω μαζί σου.
ποιος να είναι ρε φίλε εγώ για τον Μανέλη τον έχω.Τι εννοει αραγε ο ποιητης.. ;)