Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
καλημέρα Αεκαρες μου  :dancing:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.448
Πόντοι
5.006
Aλεξ μην τα βλέπεις όλα τόσο μαύρα.
Χωρίς χρηματοδότες και χωρίς λεφτά πάλι καλά είμαστε
Λάθη και παραλείψεις έγιναν και θα ξαναγίνουν οταν δεν υπάρχουν λεφτά
Στην παρούσα φάση είμαστε στο κρίσιμο σταυροδρόμι η θα είμαστε μαζί με την ΑΕΚ με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ,αγορά διαρκείας να πηγαίνουμε στο γήπεδο κτλ, ή θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα σχολιάζουμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στην παρούσα φάση είμαστε στο κρίσιμο σταυροδρόμι η θα είμαστε μαζί με την ΑΕΚ με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ,αγορά διαρκείας να πηγαίνουμε στο γήπεδο κτλ, ή θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα σχολιάζουμε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Που πάμε συντρόφια;;;;
Χωρίς μέσους η μπάλα δεν πάει μπροστά
Δεν αντέχω άλλη χρονιά σούπας

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Kαλημέρα αδέρφια!!!

ac50d98cc36331d3841cc76d3d787074_136818.jpg
:priest: :priest: :priest:

Μόνο με την ευλογία του Πατριάρχη μπορεί και να την γλιτώσουμε!!!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ ΔΕΝ είναι τα πράγματα. Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος του Χιμένεθ που περίμενε τον Μίτσελ χωρίς να έχει δώσει εναλλακτικές στη διοίκηση που να τις δουλεύει παράλληλα. Γιατί μια μεταγραφή μπορεί να σου χαλάσει για πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι μπάσιμο άλλης ομάδας. Πάντως η ΑΕΚ δε πρέπει να πάει για δανεισμό του Μίτσελ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.
Η Ντιναμό ΔΕΝ είναι για τα μπαζα αλλά δεν είναι και υπερομάδα που τη λες εσύ. Είναι μια ομάδα κατώτερης δυναμικότητας ακόμα ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ που όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί. Αν πάμε τζουμ τριαλαριλαρο θα έχουμε προβλημα.
Τύπε εσύ έγραψες πως θα μπορούσες να κάνεις και ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ μεταγραφές. Οπότε ναι! Δούλεψε το θέμα μήπως καθίσεις στον προεδρικό θώκο. Δε νομίζω να πιστεύεις πως λεφτά υπάρχουν; Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Ο Νοτιάς ΚΑΝΕΝΑΣ δε ξέρει το πότε θα βάλει χρήματα και πόσα. Το μόνο που μπορώ να πω κατά 99% είναι πως ΟΤΙ βάλει θα είναι και τα τελευταία. ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ και τα λεφτά για το νοίκι. Οι σαπόρτερς δε τραβάνε (έκανα λάθος που πίστευα ότι θα τραβήξουν, αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως είναι η ΜΟΝΗ λύση για την ομάδα) ο Παππάς καλά άστο..Οπότε εκτός και αν ο Αδαμίδης έχει κανένα μηχάνημα που να κόβει λεφτά τοτε δε μπορεί να κάκει και πολλά. Σίγουρα έχει κάνει λάθη. Ένα από αυτά είναι που πήγε για Γεωργιάδη και όχι Ανάκογλου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:. Αλλά εδώ έκανα άλλοι και άλλοι με μεγαλύτερο μπάτζετ και μεγαλύτερη εμπειρία από τον Αδαμίδη. Ο Ντούσαν στα 2 χρόνια παραμονής του φόρτωσε την ομάδα με παίκτες που ζητούσαν και πήραν υψηλό συμβόλαιο (Γκερέιρο) με παίκτες που δε πρόσφεραν από τίποτα μέχρι ελάχιστα (Ντάτομο, Γιάχιτς, Πάτσα) και που για να φύγουν από την ομάδα έπρεπε να πάρουν αποζημίωση. Φυσικά και οι προηγούμενες διοικήσεις έκαναν λάθη, αλλά αυτά που έκανε ο Ντούσαν ήταν απίστευτα ΕΙΔΙΚΑ για την εμπειρία του Ντούσαν (και είναι προσωπική μου άποψη).
Δε νομίζω πως είμαστε η μόνη ομάδα. Και ο ΟΣΦΠ δουλεύει ένα σύστημα και το παίζει χωρίς να έχει παίκτες που χρειάζεται. Το θέμα είναι πως ο ΟΣΦΠ θα πάρει τους παίκτες που χρειάζεται εύκολα ή δύσκολα ενώ εμείς πολύ δύσκολα  :grin:

Μην ξεχνάτε ότι μικρές ομάδες όπως η Ντυναμό μας έχουν κάνει ζημιές στο παρελθόν::
Άντε πάω να βγάλω το σημερινό άρτο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Που πάμε συντρόφια;;;;
Χωρίς μέσους η μπάλα δεν πάει μπροστά
Δεν αντέχω άλλη χρονιά σούπας
θα παιξω εγω στην τελικη... προλαβαινω να μπω σε φουλ ρυθμους μεχρι τελος του μηνα :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θα παιξω εγω στην τελικη... προλαβαινω να μπω σε φουλ ρυθμους μεχρι τελος του μηνα :grin:
Ξεκίνα το τρέξιμο από την παραλία μεγάλε.....
Προλαβαίνεις.
Στο κάτω κάτω τα τυχόν κριάρια που θα φέρει τώρα ο κυρ Σταύρος (αν δεν πίνει τον καφέ του στην παλιά αγορά της φιλοθέης) καλύτερα θα είναι;;;
Στο κάτω κάτω εσύ είσαι και ΑΕΚΤΖΗΣ και πονάς την ομάδα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ξεκίνα το τρέξιμο από την παραλία μεγάλε.....
Προλαβαίνεις.
Στο κάτω κάτω τα τυχόν κριάρια που θα φέρει τώρα ο κυρ Σταύρος (αν δεν πίνει τον καφέ του στην παλιά αγορά της φιλοθέης) καλύτερα θα είναι;;;
Στο κάτω κάτω εσύ είσαι και ΑΕΚΤΖΗΣ και πονάς την ομάδα
ρε θα μασαω σιδερα σου λεω :grin:

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.945
Πόντοι
3.295
Πάντως θα πρέπει να μας παίρνουν για ΠΟΛΥ μαλάκες ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ και Η ΠΑΕ που λένε ότι θα πάρουμε ααπό τη Χετάφε δανεικό τον Μίτσελ. ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου. Η Χετάφε έδωσε λεφτά στη Μπέρμι και 700χιλιάρικα για τον παίκτη και θα κάτσει τώρα να τον δώσει στην ΑΕΚ που μπορεί να καλύψει το μισό συμβόλαιό του. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ μπας και βγάλετε κανένα φράγκο ΜΑΛΑΚΕΣ (το τελευταίο πάει και για τον Χιμένεθ που είχε κολλήσει η βελόνα στον Μίτσελ και δεν είχε προτείνει εναλλακτικές)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως θα πρέπει να μας παίρνουν για ΠΟΛΥ μαλάκες ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ και Η ΠΑΕ που λένε ότι θα πάρουμε ααπό τη Χετάφε δανεικό τον Μίτσελ. ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου. Η Χετάφε έδωσε λεφτά στη Μπέρμι και 700χιλιάρικα για τον παίκτη και θα κάτσει τώρα να τον δώσει στην ΑΕΚ που μπορεί να καλύψει το μισό συμβόλαιό του. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ μπας και βγάλετε κανένα φράγκο ΜΑΛΑΚΕΣ (το τελευταίο πάει και για τον Χιμένεθ που είχε κολλήσει η βελόνα στον Μίτσελ και δεν είχε προτείνει εναλλακτικές)
Και άμα του παρουσιάζανε τη μεταγραφή τελειωμένη ρε Γρηγόρη από τη διοίκηση ο Χιμένεθ τι να κάνει; Καταρχήν εναλλακτικές έπρεπε να έχει ο τεχνικός μας διευθυντής και όχι ο προπονητής αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δυστυχώς δεν είναι όλος ο κόσμος Ισλανδία.

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.945
Πόντοι
3.295
Δε ξέρω πως του τα παρουσίαζαν ή τι άποψη είχε δημιουργήσει ο ίδιος από τις επαφές που είχε με τον παίκτη. ΟΦΕΙΛΕ να έχει και εναλλακτικές. Και επίσης ο προπονητής ετοιμάζει μια λίστα με χαρακτηριστικά παικτών και κάποια ονόματα τα δίνει στον τεχνικό διευθύντη και αυτός ψάχνει. Κοινώς χρειάζεται μια συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δε ξέρω πως του τα παρουσίαζαν ή τι άποψη είχε δημιουργήσει ο ίδιος από τις επαφές που είχε με τον παίκτη. ΟΦΕΙΛΕ να έχει και εναλλακτικές. Και επίσης ο προπονητής ετοιμάζει μια λίστα με χαρακτηριστικά παικτών και κάποια ονόματα τα δίνει στον τεχνικό διευθύντη και αυτός ψάχνει. Κοινώς χρειάζεται μια συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή.
Αυτό σου λέω , ότι ο προπονητής λέει θέσεις που θέλει ενίσχυση και ο τεχνικός διευθυντής βρίσκει τους παίκτες οι οποίοι περνούν από την έγκριση του προπονητή. Εμάς δυστυχώς ο τεχνικός διευθυντής μας είναι αόρατος. Εκτός Χέλγκασον και Γκούντι στις υπόλοιπες συμμετείχε μόνο στη φωτογράφηση των παρουσιάσεων.  Για ποια συνεργασία να μιλήσουμε. Και πάλι καλά που ανέχεται κάποιες καταστάσεις ο Χιμένεθ (αργοπορία πληρωμών, εγκαταστάσεις στη Σλοβενία μέτριες, αδυναμία απόκτησης παικτών), θα του ζητήσουν και τα ρέστα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom