ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.114
- Πόντοι
- 1.486
Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...Ο Αραμπατζής θα συνεργάζεται με τα δοκάρια kali???![]()
Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...Ο Αραμπατζής θα συνεργάζεται με τα δοκάρια kali???![]()
Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....Άμα δείτε το μωρό που τραβάει ο Αραμπατζής θα γίνετε όλοι fan του...
Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..Για δώσε λεπτομέρειες να μας κολάσεις βραδιάτικα μιας και διανύουμε την 666 σελίδα....
Αλλά αν θυμάμαι καλά το μωρό από κάπου το ξέρεις?![]()
Με μία λέξη...Pleasuregiver....Είμαι κολλητός με τον ...πατέρα της!!!Άσε, ζημιά και που τη βλέπεις.Καστανόξανθη ,ΜΠΛΕ μάτια,κορμί θάνατος,φωνή βελούδο!Και ηλικία 21-22..
Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..Με μία λέξη...Pleasuregiver....![]()
Που να έχει μετά μυαλό ο Αραμπατζής να πιάσει το τόπι.
Πρέπει να την παρηγορήσουμε όλοι μαζί!Πρέπει να σταματήσει αυτή η αδικία!Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες της να έρθει την άλλη Πέμπτη να αναπτύξουμε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους δεν παίζει το αγοράκι της....Και να την ακούσεις με τι παράπονο λέει : "Μα γιατί δεν βάζει ο Φερέρ το αγοράκι μου να παίξει?"...Να θες να την παρηγορήσεις με όλη σου την καρδιά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα αδερφέ..Καλά ντε νυστάζω...
[move]![]()
Νο 1 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
![]()
[/move]
Έτσι...Τις παπαριές που κάνει σε κάποιους αγώνες δεν τις μαθαίνουν οι Ισπανοί!!!Και κυρίως το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Αραμπατζή!
![]()
![]()
![]()
Μια από τα ίδια! Μάλλον θα σκέφτεσαι την φωνή-βελούδο...Έτσι...
Υ.Γ.Έχω αυπνίες..ή ανησυχίες λόγω ..Αραμπατζή????????????![]()
![]()
![]()