Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.865
Πόντοι
12.056
Ο Θεος ειναι μεγαλος... :rockon: :rockon:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
35
Πόντοι
366
Μεγάλη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο πρωταθλητές της 10ης αγωνιστικής!!!
Βάλαμε άσσο που λέγαμε και στον στρατό!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σούπερ πάλι οι Ράμος και Παπασταθόπουλος! :rockon:
Ο Ρίμπο έκανε μάλλον το καλύτερο του παιχνίδι φέτος και βοήθησε πολύ στην αλλαγή της εικόνας του παιχνιδιού στο β'ημίχρονο! :rockon:
Κάποιοι ελπίζαν ότι θα ισοβαθμίσουμε στην κορυφή σήμερα το βράδυ! :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
πικρααααα κ κλααμαααα κ πονοςςςςς κ τσουξιμοοοοοο κ κλαμααααα !!!!!!! :rockon:αντε μωρη αεκαρααααααα

Επισκέπτης
άντε γεια βαζελόγαυροι συνεταιράκια τα κιάλια πάλι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
ρε μαγκες καταρχην μπραβο για τη νικη σας...αλλα κανενα σχολιο για το αισχος σας στις κερκιδες????????τοσο μεγαλες παροπιδες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Και πάλι πρώτοι λοιπόν με βάζελο και γαύρο να παλεύουν για την 2η θέση!!! Α ρε Ατρομητάρα έπαιξες για την ιστορία σου πάλι............πολλοί ΔΕΝ θα κοιμηθούν απόψε γιατί περίμεναν άλλα από το Βικελίδης!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
ρε μαγκες καταρχην μπραβο για τη νικη σας...αλλα κανενα σχολιο για το αισχος σας στις κερκιδες????????τοσο μεγαλες παροπιδες?

Τις παροπίδες στις επιστρέφουμε γιατί δεν έκανες τον κόπο να πας 1-2 σελίδες πίσω να διαβάσεις. Αλλά είπαμε, ότι μας συμφέρει.........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Διαβάζουμε ότι ποστ έχει η σελίδα γιατί βαριόμαστε ή δεν μας συμφέρει και μπαίνουμε και γράφουμε............αφήστε με βραδυάτικα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Τις παροπίδες στις επιστρέφουμε γιατί δεν έκανες τον κόπο να πας 1-2 σελίδες πίσω να διαβάσεις. Αλλά είπαμε, ότι μας συμφέρει.........
αμααααααααν σε μενα μιλησες ετσι φιλε μου σονυ???ντροπη...οντως δεν ειδα πισω αλλα περιμενα στα ποστ μετα τον αγωνα να δω αυτο ως μιζον υεμα κι οχι το φτωχο και αδικο 0-1....΄;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Προσωπικά εγώ το έθιξα 3-4 φορές στις προηγούμενες σελίδες ρε psaxnw γιάυτό αρπάχτηκα. Για πιο λόγο ήταν άδικο το 0-1??? Δεν παίξαμε μια χαρά τον ΑΡΗ στο 2ο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες? Και μισό μηδέν να κερδίζω, το έχω ξαναπεί, ούτε  ντρέπομαι ούτε λυπάμαι κανέναν ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Ντέμης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για ότι έγινε. Η φιλοξενία του Αρη ήταν άψογη», δήλωσε ο Ντέμης Νικολαϊδης για την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ και την ρίψη φωτοβολίδων προς την πλευρά των φίλων του Αρη.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ

«Ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε, Γνωρίζω πολύ καλά ότι εγώ έχω την ευθύνη για ότι συνέβη. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη ήταν άριστη, κάτι το οποίο έχει συμβεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό που άδειασε οικιοθελώς μια κερκίδα, αφού είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Και πάλι συγγνώμη, ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο».

Κάποιοι πρόεδροι τελικά έχουν αρχίδια.....δεν είναι αρχίδια πρόεδροι!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
μπραβο στον Ντεμη...χιλια μπραβο...οσο για το αποτελεσμα δεν ειπα να ντρεπεται κανεις για καποιο σκορ απλα αντικειμενικα κι ομορφα το Χ ηταν πιο κοντα στο ματς!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
35
Πόντοι
366
Όχι και άδικο το 0-1 ρε παιδιά...μην βλέπουμε ότι μας συμφέρει!Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε σαν να ήταν εντός έδρας αγώνας και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στον αγώνα!Άδικο ήταν το Χ του γαύρου στο ίδιο γήπεδο... :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
οντως πολυ αδικο το Χ τοθ γαυρου στο ιδιο γηπεδο και ειδικα τη στιγμη που ηρθε...επρεπε να χε ληξει στο 0-1...  ;) ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
....Και μισό μηδέν να κερδίζω, το έχω ξαναπεί, ούτε  ντρέπομαι ούτε λυπάμαι κανέναν ;)
Πολύ σωστή άποψη σόνυ...απλά έμένα το...μισό-ο στις 16 Δεκεμβρίου στον Ναό...δεν θα μου φτάνει...θα θέλω και λίγο...παραπάνω....2,5 γκολάκια ακόμα....΄
ΥΓ--->psaxnw...ότι έχουμε πεί σε pm για τους αγώνες Βέρντερ και ΑΕΚ...είναι μεταξύ μας....απο αύριο θα σου έχω νέα.....

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚάρα μας. Όπως είχα πει και πριν, δεν περίμενα να το πάρουμε το ματς. Νομίζω όμως ότι το δικαιούμασταν, παίξαμε καλύτερα. Ο Άρης απλά είχε 2 κεφαλιές (βαρβάτες βέβαια!!!) και δεν νομίζω να απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα της ΑΕΚ.

Τέλος καλό όλα καλά... αν εξαιρέσουμε τους μαλάκες στις κερκίδες!!! :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
35
Πόντοι
366
Πολύ σωστή άποψη σόνυ...απλά έμένα το...μισό-ο στις 16 Δεκεμβρίου στον Ναό...δεν θα μου φτάνει...θα θέλω και λίγο...παραπάνω....2,5 γκολάκια ακόμα....΄
ΥΓ--->psaxnw...ότι έχουμε πεί σε pm για τους αγώνες Βέρντερ και ΑΕΚ...είναι μεταξύ μας....απο αύριο θα σου έχω νέα.....
Αν φας 4 δεν έχουμε πρόβλημα!!!
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom