Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οντως... αυτη και η παλιοτερη της basic ηταν οι ποιο γαματες!Η οποία φανέλα είναι απίστευτη. Από τις πιο ωραίες που είχε μέχρι τώρα η ΑΕΚ.

Να μπω και εγω να ριξω κανα φραγκο?εχω καμια εκατοστη εκατομυρια και δεν ξερω τι να τα κανω.Το εχω πει και το ξαναλεω... η μονη λυση την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι να πληρωσουν ενα μεγαλο μερος του χρεους που διμιουργηθηκε απο το 2004 μεχρι τωρα οι μετοχοι και αμετοχοι και στη συνεχεια να μπουν και αλλοι αεκτζηδες λεφταδες οπως οι χατζηιωαννου-τιγρης... μαζι με ολα αυτα μια μετακομιση στη ριζουπολη (την οποια θα κανουμε καυτη εδρα) και 3-4 μεταγραφες ελληνων παιχτων που θα ιδρωνουν την φανελα μπορουν να σπρωξουν την ομαδα ποιο ψηλα...![]()
ολοι οι καλοι χωρανε...Να μπω και εγω να ριξω κανα φραγκο?εχω καμια εκατοστη εκατομυρια και δεν ξερω τι να τα κανω.
Τα εισητηρια του τελικου απο δευτερα λεει η παεμα καλα τοσο μακακες ειναι σημερα πρωι τα πηρανε... μεχρι τη δευτερα θα τα κοιτανε? ελεος...
![]()
Αν και άλλα είναι τα προβλήματα της ομάδας, σε πρόσφατη κουβέντα με φίλο ΑΕΚτζή μέσω μσν πιάσαμε την προπονητολογία. Επειδή θεωρώ κατά 999% ότι ο Χιμένεθ θα φύγει ξεκινήσαμε να λέμε ονόματα προπονητών που θα θέλαμε στην ΑΕΚ (και δε μιλάω για τρελλά ονόματα τύπου Μουρίνιο πχ ή δε ξέρω και εγώ ποιον άλλον). Για λογικά ονόματα μιλούσαμε. Πρώτη μου επιλογή ήταν το λοιπόν ο Κετσπάγια. Τώρα όμως που τελικά ο Βαλδέρβε μένει στον ΟΣΦΠ θα ήθελα να δω και το Κούπερ στον πάγκο της ομάδας. Το περασμά του από τον Άρη ήταν εντυπωσιακό. Ειδικά στην Ευρώπη αν κάποιος καθίσει και αναλογιστεί θα τρελλαθεί. Αν ο Άρης ήταν ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ οι εφημερίδες θα έγραφαν ακόμα για την νίκη του Άρη απέναντι στην Ατλέντικο από την οποίο ο ΠΑΟ απλά πήρε τον πούλο και οι εφημερίδες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Οπότε πρώτη επιλογη είναι ο Κούπερ και σε απόσταση αναπνοής ο Κετσπάγια.
Αλάνι η λύση του να πληρώσουν τα χρέη τους οι μέτοχοι είναι η ιδανική, αλλά δεν είναι και ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθόλου εύκολη. Οι περισσότεροι από αυτούς ΔΕΝ θέλουν να έχουν καμία σχέση με την ΑΕΚ πόσο μάλιστα να βάλουν το χέρι στη τσέπη (ειδίκα σε τέτοιες εποχές). Και μη μου πεις για ηθική υποχρέωση, γιατί οι ηθικοί επιχειρηματίες στις μέρες μας είναι ελάχιστοι. Και η άποψή μου ότι οι μέτοχοι δε θέλουν να έχουν σχέση με την ΑΕΚ ή να βάλουν το χέρι στη τσέπη γι αυτή ενισχύεται από το παρακάτω άρθρο
Επίσης θα ήθελα να διορθώσω τον Διομίδη σχετικά με ένα προηγούμενο άρθρο του. Διομίδη είχε βάλει ένα άρθρο για τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Το λάθος σου ήταν ότι το άρθρο ήταν για τον ξαδερφό του επίσης Πολυ Χατζηιωάννού τον γνωστό μας από την Easy Jet. O Χατζηιωάννου της ΑΕΚ είναι αυτός .
Όσο για το Ντούσαν, δε παρακολουθώ Κυπριακό ποδόσφαιρο για να ξέρω τι και πως, αλλά πιστεύω (και το έχω γράψει άλλωστε) ότι το ποδόσφαιρό έχει αφήσει πίσω τον Ντούσαν. Εξάλλου λίγοι σταα 65 τους μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις (φωτεινή εξέρεση ο άνθρωπος που λατρεύω να μισώ, αλλά του βγάζω και το καπέλο και πολύ θα τον ήθελα στην Λίβερπουλ, Φέργκιουσον). Γι αύτο είχα γράψει ότι ο Ντούσαν έχει θέση στην ΑΕΚ, αλλά στις ακαδημίες,να μαθαίνει στα παιδιά τα μυστικά της μπάλας, μακριά από πρωταθλητισμούς και συστήματα.