Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που εισαι εσυ ρε φίλε?????Χρόνια και ζαμάνια......Έξω τα μαλακισμένα από το γήπεδο!!! Αί στο διάολο πια
Που εισαι εσυ ρε φίλε?????Χρόνια και ζαμάνια......
Ελιωσαααααααααααααααααααααααα!!!!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! μπαοκ λέμε , και γαμώ τα γέλια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μπραβο ρε πατριώτη!Χαρηκα πολύ που σε ξαναείδα εδώ......Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες μια κουβέντα...Καλησπέρα Ναύαρχε! Έχω χαθεί αρκετά λόγω δουλειάς κυρίως. Όλα καλά όμως, μπαίνω όποτε μπορώ να λέω ένα γεια συα αδέρφια μου εδώ.
αυτα φιλε πες τα στους λιγοστους υποστηριχτες τους,ακομη και εδω μεσα,που λενε οτι δεν πρεπει να τους κρινουμε γιατι ακολουθουν την ΑΕΚ παντου...Ρε έχουν ξεφύγει οι οριτζινάλες (αρχίδια ορίτζιναλ είναι αλλά να μην αρχίσω). ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!Λες και είναι αυτοί οι διοίκηση, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!. Και πως να μην είναι επηρρεασμένοι οι παίκτες; Δηλαδή εάν γίνει η στραβή πάλι οι παίκτες θα φταίνε και ο Χιμένεθ; Δε θα έχουν ευθύνοι οι "αεκάρες" οριτζινάλες ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ; Και σο γκολ πάλι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ.
Και μετά μου αρέσει που απορρούν μερικοί γιατί θέλουν να φύγουν Νοτιάς και Παππάς και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος της προκοπής να επενδύσει. Οι "αεκάρες" οριτζινάλες την ΑΕΚ στο μπάσκετ από πρωταθλήτρια την οδήγησαν εκεί που την οδήγησαν, το ίδιο κάνουν με το ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν και με το χαντμπολ. Γεια σου ρε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! Αν η ΑΕΚ έχει τέτοιους "φίλους", τι να τους κάνει τους εχθρούς;