Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλυτερος απο τον Μπλανκο,σαν παιχτης.Ωχ,ωχ ερχετε το πρωτο παλτο για την επομενη σεζον...
Εσύ είπες ρε ότι το παλτό των παλτών είναι καλύτερο απο τον blancogoalκαλυτερος απο τον Μπλανκο,σαν παιχτης.

ειπα σαν παιχτης,οχι σαν γκολτζης.ο Ισμα δεν μπορει να κανει πασα στο μισο μετρο.αυτο εννωω.την μυρωδια του γκολ την εχει,κατι που δεν εχει ο μαντζιος.Ποσα γκολ εχει βαλει ο Μπλανκο και ποσα ο Μαντζιος... καμια σχεση παιδια. Χιλιες φορες Μπλανκο παρα αυτον![]()

Χαμος εγινε εκει κατω και οπως βλεπω τα πραγματα οσο περναν οι ωρες γινοντε και χειροτερα...
Ναι οι Ιαπωνες ετσι ειναι... αν γινει κανα τετοιο εδω στο ελλαντα θα παταμε ο ενας τον αλλοΚρίμα πολύ κρίμα.Πάντως οι Ιάπωνες είναι ψύχραιμος κ πολύ φιλότιμος λαός-καμμιά σχέση με μας,οπότε θα τα καταφέρουν είμαι σίγουρος

Καλημερα αδερφια.Δεν εχω καλό προαίσθημα σημερα.....Χωρίς τρεις βασικούς η ΑΕΚ
Είχε δείξει μεσοβδόμαδα ο Μανόλο Χιμένεθ ότι θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου. Ετσι, οι Δέλλας, Γεωργέας και Καράμπελας έμειναν εκτός της 19μελους αποστολής της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα στο ΟΙΑΚΑ, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καφές – Μάκος. Οσον αφορά τον Γεωργέα πάντως ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά το τέλος της προπόνησης, αλλά ο Χιμένεθ έτσι και αλλιώς ήθελε να τον ξεκουράσει αφού είχε τρία σερί 90λεπτα σε 10 μέρες (Ηρακλειο και δύο φορές με ΠΑΟΚ).
Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Καβάλα απαρτίζεται από τους εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Μανωλάς, Νασούτι, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Ματέος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Αργυρίου και Εντερ
Καλά ρε γαμώτο με ποιούς θα παίξουμε στα μπάκ;
Kαλά ξέρω την απάντηση με τους απίθανους (γιάχιτς,νταντόμο,λαγό)![]()
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΣΣΣ