Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ηλικια πιτσιρικο?
21Ηλικια πιτσιρικο?
εδω ειναι νημα πρωταθλητών τυπε, επειδη πηρες πετσινο κατσαρολι διαιτητικο στην κοφινοσφαιρηση δεν μπορεις να εισαι με τους μεγάλους, πηγαίνει να παιξεις πιο περα.
πανω στην ωρα ηρθες θα επρεπε τετοια ωρα να σηκωνεις την κουπα του πρωταθλητη στο χαντμπολ πως κι απο δω η θα πας μετα στην υποδοχη της ρεαλ δεκελειας ?![]()
εδω ειναι νημα πρωταθλητών τυπε, επειδη πηρες πετσινο κατσαρολι διαιτητικο στην κοφινοσφαιρηση δεν μπορεις να εισαι με τους μεγάλους, πηγαίνει να παιξεις πιο περα.

Τυπε επειδη εσεις ασχολειστε με αθλήματα οπως το πλεξιμο ή το εργοχειρο ανευ εγχειριδιου χρησεως, για να γεμισετε την απολυτη αποτυχια σας στο ποδοσφσιρο, δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε κι εμεις το ιδιο.πανω στην ωρα ηρθες θα επρεπε τετοια ωρα να σηκωνεις την κουπα του πρωταθλητη στο χαντμπολ πως κι απο δω η θα πας μετα στην υποδοχη της ρεαλ δεκελειας ?![]()
ναι τυπε πραγματιΤυπε επειδη εσεις ασχολειστε με αθλήματα οπως το πλεξιμο ή το εργοχειρο ανευ εγχειριδιου χρησεως, για να γεμισετε την απολυτη αποτυχια σας στο ποδοσφσιρο, δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε κι εμεις το ιδιο.

Εμεις αγαπαμε τις γυναικες μας και τις προσέχουμε τυπε, δεν τις αφηνουμε να τις μαγαριζουν οι αλλοθρησκοι, οπως τα δικα σας ξεκωλα τυπου Μαριγκοναναι τυπε πραγματι
Οπαδοί της ΑΕΚ στην Νίκαια για το χάντμπολ γυναικών.
![]()
παρε και λιγο αρτα
![]()
![]()
γυναικων οχι αντρων γυναικων ρε γυναικωτοι![]()
Τοτε που κερδισαμε γιουροβιζιον εννοεις?τι αναμνησεις μου ηρθαν σαν σημερα.![]()
κοντα εισαι.Τοτε που κερδισαμε γιουροβιζιον εννοεις?![]()

Τοτε που κερδισαμε γιουροβιζιον εννοεις?![]()

Τι έγινε με το βαμμένο σκυλί?τι αναμνησεις μου ηρθαν σαν σημερα.![]()

Τοτε που πηραμε το Γιουρο?Εχω μια διαισθηση οτι προκειται για ευρωπαϊκο τιτλοκοντα εισαι.![]()

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.Τοτε που πηραμε το Γιουρο?Εχω μια διαισθηση οτι προκειται για ευρωπαϊκο τιτλο![]()
Tις εικονες κοιταζω,στην αναγνωση δεν ειμαι τοσο καλοςβουλωμενο γραμμα διαβαζεις.
Πόσους μαν?Tις εικονες κοιταζω,στην αναγνωση δεν ειμαι τοσο καλος![]()