Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.731
Πόντοι
456
fab1e6ec7ab.gif
Κάποιο σύνθημα λέει ο μουρλιδης αλλά ποιο? :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.821
Πόντοι
12.056
Άλλο θέμα για τους γραφικούς που ακούω εδώ ...
Πολλοί από άλλες ομαδες έλεγαν λένε και χλεύαζαν και χλευάζουν φέτος τον Ρότα....ας αφήσω ότι φέτος ήταν βιονικος ...αυτά που είπε μετά το τέλος του αγώνα για την κοινωνία...πάλι γραφικός είναι.... επειδή δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο...τι είναι αυτό που ακούω ...δ να είδα κάποιον να βγαίνει να λέει εδώ μέσα μπράβο Ρότα ....όποιος δεν ξέρει τι έχει αναφέρει μπορεί να τα βρει στο διαδίκτυο!!!!!!!!!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.906
Πόντοι
8.595
Μαζεύτηκε βλέπω όλος ο περιφερόμενος θίασος στο νήμα της ΑΕΚ :coffee:
Μέχρι τέλος Αυγούστου εδώ θα είμαστε μουνόπανα να σας θυμίζουμε τα φετινά γαμισια.

Συνημμένα

• IMG_20260419_213103.jpg
    IMG_20260419_213103.jpg
    398,5 KB · Εμφανίσεις: 7

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.821
Πόντοι
12.056
Μαζεύτηκε βλέπω όλος ο περιφερόμενος θίασος στο νήμα της ΑΕΚ :coffee:
Μέχρι τέλος Αυγούστου εδώ θα είμαστε μουνόπανα να σας θυμίζουμε τα φετινά γαμισια.
Ο υδραυλικός νούμερο 2 !!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.337
Πόντοι
12.756
Ρε τσούζει καλα η κωλοτρυπα το ξερω , συνέχισε εισαι πολυ δυνατο αγόρι στα gif , βάλε και τον άλλον τον πρεζάκια το Τάκη , συνέχισε μαν καλα το πας
Βρε αντε γαμησου βρε μλκ καραγκιοζη,βρηκες ανθρωπο να βρισεις παλιο μαλακα,τραβα γαμησου μουνοπανο

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.174
Πόντοι
3.556
Στενοχωρηθηκανε τα γαυρα που τραγουδαγε ειρωνικα ολο το γηπεδο το ονομα του γεροντα…
ξεχνανε οτι περσι μας ειχαν σπασει τα πατάρια με τα σούργελα του Ολυμπιακου οπου απαιτουσαν απο τους ανυπόληπτους δημοσιογράφους να λενε τα ονοματα των τσιγγανοβραζιλιανοπορτογαλων με προφορα τυροκομείου της χωρας τους:
ο Χοτζινεϊ και ο Πουντενς….( καλα ο τελευταιος οσο μποϊ του λειπει τοση εχει ποδοσφαιρική πουστια, δυο κοκκινες ηθελε στα δυο ματς στα Φιλαδελφεια)..
Σημερα δεν ασχολειται κανεις μαζι τους, λιγοι και κακομοιρηδες.
Αυτοξεφτυλιζοσαστε γαυροι με τις συμπεριφορές σας και την αλαζονεία σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.350
Πόντοι
2.606
Στενοχωρηθηκανε τα γαυρα που τραγουδαγε ειρωνικα ολο το γηπεδο το ονομα του γεροντα…
ξεχνανε οτι περσι μας ειχαν σπασει τα πατάρια με τα σούργελα του Ολυμπιακου οπου απαιτουσαν απο τους ανυπόληπτους δημοσιογράφους να λενε τα ονοματα των τσιγγανοβραζιλιανοπορτογαλων με προφορα τυροκομείου της χωρας τους:
ο Χοτζινεϊ και ο Πουντενς….( καλα ο τελευταιος οσο μποϊ του λειπει τοση εχει ποδοσφαιρική πουστια, δυο κοκκινες ηθελε στα δυο ματς στα Φιλαδελφεια)..
Σημερα δεν ασχολειται κανεις μαζι τους, λιγοι και κακομοιρηδες.
Αυτοξεφτυλιζοσαστε γαυροι με τις συμπεριφορές σας και την αλαζονεία σας.
του κανατε τα μουτρα κρεας :tooth:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.731
Πόντοι
456

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.174
Πόντοι
3.556
του κανατε τα μουτρα κρεας :tooth:
τους μονους παικτες που θα ηθελα απο τον γαυρο ειναι τον Ζελσον και τον Τουρκο που τον εχετε στα αζητητα.
Θα επαιρνα και Γιαρεμτσουκ αλλα προλαβατε και τον στειλατε, τοση μπαλα ξερετε…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον τσαντισαμε τον παππού και είπε να βάλει τον Μπιανκον μέσα να πάρει το ματς :tooth:
Και τον Γκαρσια, μεγα κωλοπαιδο καθε φαουλ του κοβει καριερες

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.174
Πόντοι
3.556
Σημερα ειναι η ημερα μνημης της γενοκτονιας του Ποντιακου Ελληνισμου.
Αν εχετε απορια τι συμβολιζει η ΑΕΚ, αυτο ειμαστε εμεις:

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.825
Πόντοι
28.246
Μimimalako λογικα πρέπει να γουστάρεις χοντρούληδες αρκουδινους με μούσια και κοτσίδα , δεν εξηγείτε τετοια εμμονή με τον ραλιστα ,εκτος αν πάντα οδηγούσες κανα fiataki και βγαζεις κομπλεξ , δεν πειράζει μπορει να σε έτσουξε λιγο ο κωλος σου φέτος με την Ευρωπαϊκή γαμιστερη πορεία και το Πρωτάθλημα αλλα σε κανα 10ημερο θα αρχίσει να περνάει το τσούξιμο στη κωλοτρυπα , μεσα Ιουλίου θα δεις την καλη καυλαντα που θα πεσει που ο Χοντρός φέρνει Φορτουνη με πλάνο να μαζέψει το μπουρδελο της Πειραϊκής ...
Εκεί να δεις κλάμα που θα πεσει μάστορα ....
Σταμάτα να κάνεις σαν κάποιον που αποφυλακίστηκε και γάμησε μετά από δέκα χρόνια κάθειρξης. Ποια γαμηστερή ευρωπαική πορεία; Ολόκληρο ευρωπαικό έχει πάρει αυτός που παρέθεσες. Και κοντεύει τα πενήντα πρωταθλήματα να πιάσει. Χαλάρωσε μικρούλη.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.947
Πόντοι
3.666
Σταμάτα να κάνεις σαν κάποιον που αποφυλακίστηκε και γάμησε μετά από δέκα χρόνια κάθειρξης. Ποια γαμηστερή ευρωπαική πορεία; Ολόκληρο ευρωπαικό έχει πάρει αυτός που παρέθεσες. Και κοντεύει τα πενήντα πρωταθλήματα να πιάσει. Χαλάρωσε μικρούλη.
Zebudako πρώτον το μικρούλι καλυτερα να το κρατήσεις για κάποιον άλλον δεν με ξέρεις και δεν εχουμε παει και φαντάροι μαζι , και 2ον οταν ειναι ευγενικός ο αλλος θα ειμαι κι εγω οταν εχει επαρση και λεει τις πιπες του σε καθε νημα θα ανεχετε και την καραμούζα και τις ΧριστοΠαναγιες αν το ζητα , δεν ξύπνησα το πρωι και ειπα ποιον θα ξεκινήσω να στολίζω
Στα Αρχιδια μου και η Ευρωπαϊκή πορεία και τα καρνεσιον και σιγά τα τρόπαια , ας μπει να γραφει ο καθε πικραμένος στη ημερησια ενημέρωση για τυρόπιτες και μπακλαβαδες δεν μου λεει κατι εμενα δεν πα να έχει και προφίλ απ το 2002 στα @@ μου κιολας , να μάθετε να μιλάτε και να δέχεστε και τον χαβαλέ, το τελειώνουμε εδω κι όπως θελει και έχει όρεξη για γλεντη θα περνει και το ανάλογο γλεντη , ας πρόσεχε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.825
Πόντοι
28.246
Zebudako πρώτον το μικρούλι καλυτερα να το κρατήσεις για κάποιον άλλον δεν με ξέρεις και δεν εχουμε παει και φαντάροι μαζι , και 2ον οταν ειναι ευγενικός ο αλλος θα ειμαι κι εγω οταν εχει επαρση και λεει τις πιπες του σε καθε νημα θα ανεχετε και την καραμούζα και τις ΧριστοΠαναγιες αν το ζητα , δεν ξύπνησα το πρωι και ειπα ποιον θα ξεκινήσω να στολίζω
Στα Αρχιδια μου και η Ευρωπαϊκή πορεία και τα καρνεσιον και σιγά τα τρόπαια , ας μπει να γραφει ο καθε πικραμένος στη ημερησια ενημέρωση για τυρόπιτες και μπακλαβαδες δεν μου λεει κατι εμενα δεν πα να έχει και προφίλ απ το 2002 στα @@ μου κιολας , να μάθετε να μιλάτε και να δέχεστε και τον χαβαλέ, το τελειώνουμε εδω κι όπως θελει και έχει όρεξη για γλεντη θα περνει και το ανάλογο γλεντη , ας πρόσεχε
Μικρούλης είσαι μπροστά μου και σας τα έχω εξηγήσει στις προηγούμενες σελίδες. Τρίτος, άντε στην καλύτερη για εσένα δεύτερος θα αφήσεις την ΑΕΚ όταν ψοφήσεις. Εγώ θα τον αφήσω πρώτο τον Ολυμπιακό.

Για τα υπόλοιπα, να προσέχεις πως μιλάς σε άτομα που κάνουν χαβαλέ.

Lion4

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
288
Πόντοι
20
Μικρούλης είσαι μπροστά μου και σας τα έχω εξηγήσει στις προηγούμενες σελίδες. Τρίτος, άντε στην καλύτερη για εσένα δεύτερος θα αφήσεις την ΑΕΚ όταν ψοφήσεις. Εγώ θα τον αφήσω πρώτο τον Ολυμπιακό.

Για τα υπόλοιπα, να προσέχεις πως μιλάς σε άτομα που κάνουν χαβαλέ.
Ρε τη μας βρηκε σημερα…

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.350
Πόντοι
2.606
Τελικά ποιοι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι του πόντου γιατί οι πάνω λένε ότι εσείς είστε γιαλαντζί :coffee:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.906
Πόντοι
8.595
Τελικά ποιοι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι του πόντου γιατί οι πάνω λένε ότι εσείς είστε γιαλαντζί :coffee:
Οι γνήσιοι απόγονοι του στόλου να μας πεις ποιοι είναι?

Κάνεις κανά χαβαλε και γελάμε αλλά μέρα που είναι σήμερα βρήκες να πεις τέτοια μαλακια...
Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι για χαβαλε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.350
Πόντοι
2.606
Οι γνήσιοι απόγονοι του στόλου να μας πεις ποιοι είναι?

Κάνεις κανά χαβαλε και γελάμε αλλά μέρα που είναι σήμερα βρήκες να πεις τέτοια μαλακια...
Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι για χαβαλε
Τι ακριβώς είπα που προσβάλει την ημέρα ;

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.174
Πόντοι
3.556
τυπε εγραψα απο πανω τι συμβολιζει η ΑΕΚ, οχι οτι ειμαστε αποκλεσιτικοι απογονοι.

Δεν διεκδικουμε αποκλειστικοτητες, υπαρχουν παρα πολλοι Ολυμπιακοι, ΠΑΟΚτζηδες και βαλε που εχουν προσφυγικη καταγωγη.

Καλως η κακως ομως η ΑΕΚ ειναι το παιδι ανθρωπων που εχασαν τα παντα στον τοπο τους και εκαναν μια καινουργια αρχη στα Νεα Φιλαδέλφεια και τις γυρω περιοχες.
Η ΑΕΚ λοιπον συμβολιζει την δυναμη και την ανθεκτικότητα ανθρωπων που ξεριιζωθηκαν, διαλυθηκαν, ισοπεδωθηκαν και μετα σταθηκαν ξανα στα ποδια τους.
Τουλαχιστον για καποιους απο εμας.
Επισης πρεπει να καταλαβετε μερικοι οτι στην ΑΕΚ αντι να θεοποιουμε τον καθε προεδρο, παραγοντα, προπονητη που ερχεται , δινει ή παιρνει και φευγει, πανω απο ολα εχουμε την ομσδα μας, δηλ. αυτο που περιεγραψα πιο πανω.
Μας πρηζετε τα παπαρια με τον καθε Κοκκαλη, Μαρινακη, Μεντιλιμπαρ ενω εμεις καθενα απο τους αντιστοιχους δικους μας τον θεωρουμε οργανο και μεσο που οφειλει να συνεισφερει στην προοδο και επιτυιχια της ομσδας, στην προσελευση νεων παιδιων και στην διαμορφωση υγιων φιλαθλων (οχι καφρων).
Και πολυ ορθα στο νεο γηπεδο έχουν αναρτησει τα πανο εμβληματικών παικτων, διοτι αυτοι συνδεθηκαν με την ιστορια της ΑΕΚ, βγηκαν απο τα σπλαχνα της.
Εσας σας βλεπω με τη μουτσουνα του χοντρου συντομα.
Γι’ αυτο λεμε οτι ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom