Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.731
- Πόντοι
- 456
Κάποιο σύνθημα λέει ο μουρλιδης αλλά ποιο?
Κάποιο σύνθημα λέει ο μουρλιδης αλλά ποιο?
Ο υδραυλικός νούμερο 2 !!!!Μαζεύτηκε βλέπω όλος ο περιφερόμενος θίασος στο νήμα της ΑΕΚ
Μέχρι τέλος Αυγούστου εδώ θα είμαστε μουνόπανα να σας θυμίζουμε τα φετινά γαμισια.
Βρε αντε γαμησου βρε μλκ καραγκιοζη,βρηκες ανθρωπο να βρισεις παλιο μαλακα,τραβα γαμησου μουνοπανοΡε τσούζει καλα η κωλοτρυπα το ξερω , συνέχισε εισαι πολυ δυνατο αγόρι στα gif , βάλε και τον άλλον τον πρεζάκια το Τάκη , συνέχισε μαν καλα το πας
του κανατε τα μουτρα κρεαςΣτενοχωρηθηκανε τα γαυρα που τραγουδαγε ειρωνικα ολο το γηπεδο το ονομα του γεροντα…
ξεχνανε οτι περσι μας ειχαν σπασει τα πατάρια με τα σούργελα του Ολυμπιακου οπου απαιτουσαν απο τους ανυπόληπτους δημοσιογράφους να λενε τα ονοματα των τσιγγανοβραζιλιανοπορτογαλων με προφορα τυροκομείου της χωρας τους:
ο Χοτζινεϊ και ο Πουντενς….( καλα ο τελευταιος οσο μποϊ του λειπει τοση εχει ποδοσφαιρική πουστια, δυο κοκκινες ηθελε στα δυο ματς στα Φιλαδελφεια)..
Σημερα δεν ασχολειται κανεις μαζι τους, λιγοι και κακομοιρηδες.
Αυτοξεφτυλιζοσαστε γαυροι με τις συμπεριφορές σας και την αλαζονεία σας.

Τον τσαντισαμε τον παππού και είπε να βάλει τον Μπιανκον μέσα να πάρει το ματςτου κανατε τα μουτρα κρεας![]()

Ήρεμα μαν μη χάνεις την ψυχραιμία σου.Βρε αντε γαμησου βρε μλκ καραγκιοζη,βρηκες ανθρωπο να βρισεις παλιο μαλακα,τραβα γαμησου μουνοπανο
τους μονους παικτες που θα ηθελα απο τον γαυρο ειναι τον Ζελσον και τον Τουρκο που τον εχετε στα αζητητα.του κανατε τα μουτρα κρεας![]()
Και τον Γκαρσια, μεγα κωλοπαιδο καθε φαουλ του κοβει καριερεςΤον τσαντισαμε τον παππού και είπε να βάλει τον Μπιανκον μέσα να πάρει το ματς![]()
Ρε μαν δεν του ειπε κανεις τιποτα και βγαινει και του τι λεει,το μουνοπανοΉρεμα μαν μη χάνεις την ψυχραιμία σου.
Σταμάτα να κάνεις σαν κάποιον που αποφυλακίστηκε και γάμησε μετά από δέκα χρόνια κάθειρξης. Ποια γαμηστερή ευρωπαική πορεία; Ολόκληρο ευρωπαικό έχει πάρει αυτός που παρέθεσες. Και κοντεύει τα πενήντα πρωταθλήματα να πιάσει. Χαλάρωσε μικρούλη.Μimimalako λογικα πρέπει να γουστάρεις χοντρούληδες αρκουδινους με μούσια και κοτσίδα , δεν εξηγείτε τετοια εμμονή με τον ραλιστα ,εκτος αν πάντα οδηγούσες κανα fiataki και βγαζεις κομπλεξ , δεν πειράζει μπορει να σε έτσουξε λιγο ο κωλος σου φέτος με την Ευρωπαϊκή γαμιστερη πορεία και το Πρωτάθλημα αλλα σε κανα 10ημερο θα αρχίσει να περνάει το τσούξιμο στη κωλοτρυπα , μεσα Ιουλίου θα δεις την καλη καυλαντα που θα πεσει που ο Χοντρός φέρνει Φορτουνη με πλάνο να μαζέψει το μπουρδελο της Πειραϊκής ...
Εκεί να δεις κλάμα που θα πεσει μάστορα ....
Zebudako πρώτον το μικρούλι καλυτερα να το κρατήσεις για κάποιον άλλον δεν με ξέρεις και δεν εχουμε παει και φαντάροι μαζι , και 2ον οταν ειναι ευγενικός ο αλλος θα ειμαι κι εγω οταν εχει επαρση και λεει τις πιπες του σε καθε νημα θα ανεχετε και την καραμούζα και τις ΧριστοΠαναγιες αν το ζητα , δεν ξύπνησα το πρωι και ειπα ποιον θα ξεκινήσω να στολίζωΣταμάτα να κάνεις σαν κάποιον που αποφυλακίστηκε και γάμησε μετά από δέκα χρόνια κάθειρξης. Ποια γαμηστερή ευρωπαική πορεία; Ολόκληρο ευρωπαικό έχει πάρει αυτός που παρέθεσες. Και κοντεύει τα πενήντα πρωταθλήματα να πιάσει. Χαλάρωσε μικρούλη.
Μικρούλης είσαι μπροστά μου και σας τα έχω εξηγήσει στις προηγούμενες σελίδες. Τρίτος, άντε στην καλύτερη για εσένα δεύτερος θα αφήσεις την ΑΕΚ όταν ψοφήσεις. Εγώ θα τον αφήσω πρώτο τον Ολυμπιακό.Zebudako πρώτον το μικρούλι καλυτερα να το κρατήσεις για κάποιον άλλον δεν με ξέρεις και δεν εχουμε παει και φαντάροι μαζι , και 2ον οταν ειναι ευγενικός ο αλλος θα ειμαι κι εγω οταν εχει επαρση και λεει τις πιπες του σε καθε νημα θα ανεχετε και την καραμούζα και τις ΧριστοΠαναγιες αν το ζητα , δεν ξύπνησα το πρωι και ειπα ποιον θα ξεκινήσω να στολίζω
Στα Αρχιδια μου και η Ευρωπαϊκή πορεία και τα καρνεσιον και σιγά τα τρόπαια , ας μπει να γραφει ο καθε πικραμένος στη ημερησια ενημέρωση για τυρόπιτες και μπακλαβαδες δεν μου λεει κατι εμενα δεν πα να έχει και προφίλ απ το 2002 στα @@ μου κιολας , να μάθετε να μιλάτε και να δέχεστε και τον χαβαλέ, το τελειώνουμε εδω κι όπως θελει και έχει όρεξη για γλεντη θα περνει και το ανάλογο γλεντη , ας πρόσεχε
Ρε τη μας βρηκε σημερα…Μικρούλης είσαι μπροστά μου και σας τα έχω εξηγήσει στις προηγούμενες σελίδες. Τρίτος, άντε στην καλύτερη για εσένα δεύτερος θα αφήσεις την ΑΕΚ όταν ψοφήσεις. Εγώ θα τον αφήσω πρώτο τον Ολυμπιακό.
Για τα υπόλοιπα, να προσέχεις πως μιλάς σε άτομα που κάνουν χαβαλέ.
Οι γνήσιοι απόγονοι του στόλου να μας πεις ποιοι είναι?Τελικά ποιοι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι του πόντου γιατί οι πάνω λένε ότι εσείς είστε γιαλαντζί![]()
Τι ακριβώς είπα που προσβάλει την ημέρα ;Οι γνήσιοι απόγονοι του στόλου να μας πεις ποιοι είναι?
Κάνεις κανά χαβαλε και γελάμε αλλά μέρα που είναι σήμερα βρήκες να πεις τέτοια μαλακια...
Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι για χαβαλε
τυπε εγραψα απο πανω τι συμβολιζει η ΑΕΚ, οχι οτι ειμαστε αποκλεσιτικοι απογονοι.Τελικά ποιοι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι του πόντου γιατί οι πάνω λένε ότι εσείς είστε γιαλαντζί![]()