Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.173
Πόντοι
28.246
Άμα έρθει να κάνει την απονομή ο Βαγγέλας θα σας δώσουμε το Χ ρε μουνια :sunglasses:
Πάρτε το παιχνίδι καλύτερα. :tooth:

Νίκη θα σας χάλαγε να πάρετε από τον Θεσσαλονικιό ρε μουνιά; Τώρα πρέπει να μου δώσεις διπλό. :confused:

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595

Νίκη θα σας χάλαγε να πάρετε από τον Θεσσαλονικιό ρε μουνιά; Τώρα πρέπει να μου δώσεις διπλό. :confused:
Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και θα κλαιγανε τα ξαδέρφια... και το ήθελα τέρμα λέμε...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.731
Πόντοι
456
ΓΑΜΗΜΕΝΕ. Βάζεις το μαχαίρι βαθιά και το στρίβεις κιόλας.

Κατά τα άλλα...
Κάτσε να τελειώσει ρε άνθρωπε.
Έχω να έρθω και σε εσένα. Αν τελειώσει ετσι το αποψινο, θέλω ένα Χ με εσένα.
Ναι ρε θα βγει 3ος ο χοντρός και 2ος ο βλάχορωσος το κορόιδο της τράπουλας

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
κατα τυχη το πηρες φετος με την ανυπαρξια μου απο Φλεβαρη και μετα με αυτα που μου ετυχαν

δεν πειραζει θα το παρω του χρονου παλι

εσυ κατσε με το σουπερμαριο καρτουν, θα σου κατσικωθει τωρα για τα καλα, και θα (αν) ξαναδεις κουπα σε 10 χρονια και βαλε, μεχρι τοτε θα σε σβερκωνουμε κι οι 3 ΜΕΓΑΛΟΙ παρεα

γιατι για παραπανω ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑ
Ο κάδος που πετάμε τα χυμένα προφυλακτικά στα μπουρδέλα έχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από εσένα μωρη γαμημενη μπουγάτσα.
Την ΑΕΚ θα την σέβεσαι μουνόπανο!!!
Πάει και το παραμύθι με τις απουσίες πέταξε.
Τους έβαλε όλους ο γυφτορουμανος και εμείς κατεβάσαμε τα δεύτερα.
Και πάλι σας κάναμε πλάκα.
Ψοφο λοιπόν τώρα και τράβα παίξε προκριματικά το καλοκαίρι από Ιούνιο.

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595

Εγώ επιμένω στην πρόταση!
Απονομή από τον χοντρό!
Και θα τον φιλοξενήσει στην σουίτα του ο Τίγρης!
Καλά ούτε για τα 20 μύρια του champions League δεν θα δεχθεί ο χοντρός να μας κάνει την απονομή?
Τουλάχιστον ας στείλει τον Καραπαπά:2funny:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.899
Πόντοι
12.056
Πωπωπω τι πλάκα τους έκαναν ... ξεχνάω το αποτέλεσμα που έπρεπε να είναι κοντά στα 4 γκολ ... έφταναν έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ σε αντεπίθεση και την γυρναγαν πίσω χαχαχαχα σήμερα και ειδικά σήμερα όλοι είδαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα ...και μην πω ποιοι έπαιξαν ...μόνο ότι είχαν απουσίες τόσο καιρό έλεγαν τα παοκια χαχαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.173
Πόντοι
28.246
Εγώ επιμένω στην πρόταση!
Απονομή από τον χοντρό!
Και θα τον φιλοξενήσει στην σουίτα του ο Τίγρης!
Καλά ούτε για τα 20 μύρια του champions League δεν θα δεχθεί ο χοντρός να μας κάνει την απονομή?
Τουλάχιστον ας στείλει τον Καραπαπά:2funny:
Ο Καρεμπέ σας κάνει; Αυτόν στέλνει σε κάτι τέτοια. :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.731
Πόντοι
456
Άκου τώρα παίξαμε με τα δεύτερα. Κάτι Λιουμπισιτς, Κουτεσα, Ζοαο, Βίντα κτλ.... Πάρε και κατάλαβε τι παίκτες έχουμε... Αν κατέβαιναν τα δεύτερα στην πρώτη τριάδα θα τερμαατιζαν:2funny::2funny:

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
Λοιπόν επειδή βλέπω το σκέφτεσαι πολύ για απονομή με Βαγγέλα, θα κάνω πρόταση σε Μπουχο να στείλει Γκαγκατση για απονομή:2funny:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, έγραψε την Κυριακή ότι θα ανοίξουμε τ πόδια μας στον ΠΑΟΚ. Και πως αν δεν γίνει θα βγει και θα το πει πρώτος. Αλλά από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα, δεν βλέπω κάτι....

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Κοίτα πως έχει η υπόθεση. Όσα χρόνια και αν έχεις να ζήσεις ακόμα, π΄ροσεχε, όσα και αν είναι και σου εύχομαι να είναι πάρα πολλά. Θα έρθει η ώρα να ψοφήσεις και θα αφήσεις την ΑΕΚ τρίτη δύναμη. Άντε στην καλύτερη για εσένα, να προσπε΄ρασεις τον ακατανόμαστο και να προλάβεις να την δεις και να την αφήσεις σε αυτή την ζωή δεύτερη.
Αντίθετα στην δικιά μου μεριά, όταν έρθει η ώρα να ψοφήσω, θα αφήσω τον Ολυμπιακό πρώτο από όλους σας. Όύτε ο δεύτερος δεν με προλαβαίνει σε αυτήν την ζωή.
Και σε δεκαοχτώ ημέρες θα κάνω εορτασμούς δύο χρόνων κατάκτησης Ευρωπαικού. Στο Γαυράδικο θα με βρεις εδώ μέσα μαζί με τους υπόλοιπους.
Δικαίως το πήρατε δεν έχει κα΄ποιος να πει κάτι. Και ναι, είτε σου αρέσει είτε σου ξινίζει από το να βγει ο Ολυμπιακός έστω και δεύτερος γιατί αν μπορεί η ΑΕΚ να μην τον βγάλει και τρίτο σηκώνοντας τα πόδια στον Θεσσαλονικιό. Αυτά περί κόμπλεξ.
Αν διαψευστώ, θα έρθω πρώτος να μιλήσω αλλιώς.
Το βρήκα. Αλλά δεν βλέπω να έχει βγει ΠΡΩΤΟΣ να μιλήσει αλλιώς...

• Like
Αντιδράσεις: Lion4

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
κατα τυχη το πηρες φετος με την ανυπαρξια μου απο Φλεβαρη και μετα με αυτα που μου ετυχαν

δεν πειραζει θα το παρω του χρονου παλι

εσυ κατσε με το σουπερμαριο καρτουν, θα σου κατσικωθει τωρα για τα καλα, και θα (αν) ξαναδεις κουπα σε 10 χρονια και βαλε, μεχρι τοτε θα σε σβερκωνουμε κι οι 3 ΜΕΓΑΛΟΙ παρεα

γιατι για παραπανω ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑ
Τι σου έτυχε από τον Φλεβάρη και μετά;

Μάλλον δεν έχει καταλάβει κανείς τίποτα. Ο Ηλιόπουλος το καλοκαίρι και μετά έδωσε στον Ριμπάλτα να φτιάξει έναν πρότζεκτ. Αυτός (ο Ριμπάλτα) επέλεξε τον προπονητή και ο Ηλιόπουλος τον στήριξε όταν τον Σεπτέμβριο και (ειδικά) τον Οκτώμβριο πολλοί έλεγαν (και έγραφαν) ότι πρέπει να τον διώξει και ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ έτριβαν τα χέρια τους νομίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει τελειώσει. Τον Ριμπάλτα (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) τον πλησίασε η Γιούβε για να γυρίσει εκεί και αυτός την απέρριψε. Ο ίδιος ο Ριμπάλτα έχει δηλώσει σε ανήποπτο χρόνο ότι θα χρειαστού 3 (καλοκαιρινές) μεταγραφικές περίοδοι για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ και σε 1-2 μήνες μπαίνουμε στη δεύτερη. Από εκεί και πέρα ΦΥΣΙΚΑ αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πάρει του χρόνου η ΑΕΚ. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ανάλογα τι θα κάνει ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟ βγαίνει έξω ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ράφα θα φύγει με 8εκ στη τσέπη. Οι μουρμούρες για τον Μεντιλίμπαρ γίνονται ακόμα και πιο έντονα. Για τον Λούτσε δε ξέρω. Πάντως το γεγονός ότι επέλεξε να κάψει το πρωτάθλημα και να πάει για το Κύπελλο που εκεί και τον ήπιε από τον ΟΦΗ, σίγουρα δεν έχει μετρήσει φέτος υπέρ του.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.173
Πόντοι
28.246
Το βρήκα. Αλλά δεν βλέπω να έχει βγει ΠΡΩΤΟΣ να μιλήσει αλλιώς...
Βγήκα ρε παίχτη. Τι να κάνω δηλαδή να σας πω και μπράβο;

Άντε μπράβο σας, τώρα είναι στο δικό μου χέρι αποκλειστικά.. Αν και μπορούσατε και καλύτερα.

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Βγήκα ρε παίχτη. Τι να κάνω δηλαδή να σας πω και μπράβο;

Άντε μπράβο σας, τώρα είναι στο δικό μου χέρι αποκλειστικά.. Αν και μπορούσατε και καλύτερα.
Βγήκες. Μόνο που δεν μίλησες αλλιώς (όπως έγραψες). Εκτός και αν θεωρείς ότι ανοίξαμε πόδια στον ΠΑΟΚ (όπως έκανε ο ΠΑΟ με εσάς στη λεοφώρο και στο Φάληρο ενώ με εμάς -όπου ουσιαστικά δεν έπαιζε για τίποτα - έπαιζε λες και θα πήγαινε τελικό Τσου Λου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom