aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 87.991
- Πόντοι
- 12.056
Την Κυριακή είναι το παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε πολύ στα σοβαρά...έστω με μισό μηδέν..... υπάρχει και ένα πρωτάθλημα...να πάμε τελικό στην Ευρώπη δεν το βλέπω
ευχαριστουμε για τις ευχές , οι ομαδες δεν ειναι ΑΦΜ τυπε μου.Χρόνια πολλά παιδιά αλλά με το καινούργιο ή το παλιό αφμ;![]()

102 ετη σημερα… αντε για τα 200 με επιτυχιες και ωραιο ποδοσφαιρο.
και το παλιο αφμ δεν χρωσταει ..Τι γηπεδαρα ειναι αυτη…και δεν χρωσταει ενα ευρω.
τυπε αν ψαχνεις ατο Ελληνικο ποδοσφαιρο ομαδα που δεν χρωσταει πρεπει Ολυμπιακος και ΑΕΚ να πεσουν δια βίου στο ερασιτεχνικο και ισοβιος πρωταθλητης να ανακυρηχθει ο ΠΑΟΚ.και το παλιο αφμ δεν χρωσταει ..
να γιορτασουμε και λιγο σημερα επετειο εχουμε 14--4-13τυπε αν ψαχνεις ατο Ελληνικο ποδοσφαιρο ομαδα που δεν χρωσταει πρεπει Ολυμπιακος και ΑΕΚ να πεσουν δια βίου στο ερασιτεχνικο και ισοβιος πρωταθλητης να ανακυρηχθει ο ΠΑΟΚ.
Ο οποιος πρεπει να πεσει κι αυτος διοτι υποδαυλιζει το οργανωμένο οπαδικο εγκλημα συν κατι Σκοντα Ξανθη κλπ.
Μην το ψαχνεις, αν ενδιαφερεσαι για καθαρο πρωτάθλημα χωρις χρεη κλπ. βλεπε Νορβηγικο ή Σουηδικο πσδοσφαιρο.

εγώ παλι λεω να γιορτασουμε τις ερωτοτροπιες σας με τη κιτρινομαυρη…σουβλα, μια βδομαδα πριν το Πασχα κιολας, αμαρτωλοι!να γιορτασουμε και λιγο σημερα επετειο εχουμε 14--4-13
![]()
θα φανει στο πρωτο τεταρτο...Πώς το βλέπετε με Ράγιο παίδες;; Εγώ πιστεύω αν ήμαστε λίγο σοβαροί μπορούμε παραταση
Οχι πολυ μικρη ανάκαμψη, πολυ μεγάλη θα ελεγα…Ο στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα...να τους τρελάνουν όλους ...εάν κάτσει το αποτέλεσμα την Κυριακή...πέρυσι τέτοια εποχή μαζεύαμε κομμάτια...φέτος βλέπουμε μια μικρή πολύ μικρή ανάκαμψη...ας πηγαίνουμε κάθε χρόνο στους 8 ακόμα και στο Κόνφερενς να φτιάξουμε όνομα γιατί στην Ευρώπη είμαστε για τα μπάζα
Απίστευτο ματς!Μπανταλονα και αρχιδια καπαμα![]()