Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.731
- Πόντοι
- 456
Γύρω γύρω όλοι που να είμαι.. Λες να το πάρουμε φέτος?Που εισαι εσυ ρε σαλιγκαρι![]()
Γύρω γύρω όλοι που να είμαι.. Λες να το πάρουμε φέτος?Που εισαι εσυ ρε σαλιγκαρι![]()
Μεσα εισαστε με μας θα παλεψετεΓύρω γύρω όλοι που να είμαι.. Λες να το πάρουμε φέτος?![]()
Ήρθε η ώρα για εκδίκηση αδερφέ…. πρώτα όμως ένα 3μπαλο στο Βόλο αύριο μπροστά σε 18.000 αρρωστακια… ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!Κατά την χτεσινή κλήρωση!!!!! Ειρθε η ώρα να πάρουμε πίσω εκείνη την ήττα..η ...θα πάθουμε καζο
ακόμα στην Ευρώπη δεν έχουμε τελειώσει ... πρόκριση στους 8 ,και βλέπουμε ..Θα δούμε...που είμασταν πέρυσι στην Ευρώπη??? Φέτος στους 16 στην πιο χαμηλή διοργάνωση...δεν είμαστε για παραπάνω ....του χρόνου ίσως Γιουρόπα λιγκ
Να δούμεακόμα στην Ευρώπη δεν έχουμε τελειώσει ... πρόκριση στους 8 ,και βλέπουμε ..
Δεν σε βλέπω να βρίζεις!!!!!!Στην αρχή έβριζα ραλιστα και καράφλα και έλεγα του κόσμου τις μαλακιες.. Από τότε μασάω πιο πολύ. Αλλά έχουν φτιάξη πολύ καλή ομάδα και του χρόνου μάλλον θα είμαστε πολύ καυλύτερα... Μ αρέσει πολύ η κατάσταση που έχουμε φτιάξει..
Θα μου βάλει χέρι ο Αντζελο και έχω το νου μουΔεν σε βλέπω να βρίζεις!!!!!!
Πες τα μαν εχεις ελευθερα20.000 ανέβηκαν να τους δουν κ έκαναν Χ με το Βόλο γαμω τα σπίτια τους τα μούλικα
Έλα μωρέ δεν έπαιξαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πήγαν βόλτα στο χωριό τα τσογλάνια.. Δεν είδες πέναλτι που έκανε το μαλακιστηρι ο αλβανοςΗ εντολή ήταν σήμερα ....δεν κερδίζει η ΑΕΚ...!!!!!!! χάντμπολ έπαιξε ο άλλος είχε 5 δευτερόλεπτα την μπάλα στο χέρι του ...χαχαχα
Πες τα ρε μαν ο πιλος ο αλβανοςΈλα μωρέ δεν έπαιξαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πήγαν βόλτα στο χωριό τα τσογλάνια.. Δεν είδες πέναλτι που έκανε το μαλακιστηρι ο αλβανος