You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.210
- Πόντοι
- 3.556
Ενα ματς που ξεκινησε στραβα και παρολα αυτα η ομαδα επεστρεψε και στο δευτερο δεν τους αφησε ουτε να δουν τη μπαλα.
Ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος γι’ αυτο που βγαζει η ομαδα σε αχεση με το υλικο που εχει, παικτες που ηταν νεκροι βγαζουν δυναμη και ποιοτητα.
Ο Γιοβιτς ειναι παικτης περιοχης, εξυπνος στρατηγικα και αποτελεσματικος, ασχετα που δεν σκοραρε σημερα.
Αν ο Μαριν δεν ηταν μια του υψους μια του βαθους θα ημασταν για πολυ περισσοτερα.
Μια χαρα ο Νικολιτς, πολυ καλα το παει το πραγμα.
Ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος γι’ αυτο που βγαζει η ομαδα σε αχεση με το υλικο που εχει, παικτες που ηταν νεκροι βγαζουν δυναμη και ποιοτητα.
Ο Γιοβιτς ειναι παικτης περιοχης, εξυπνος στρατηγικα και αποτελεσματικος, ασχετα που δεν σκοραρε σημερα.
Αν ο Μαριν δεν ηταν μια του υψους μια του βαθους θα ημασταν για πολυ περισσοτερα.
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.210
- Πόντοι
- 3.556
woke ΚολοκοτρωνηςΕκλαψα!!
kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.090
- Πόντοι
- 4.546
πρεπει να κοψουμε μαχαιρι τους ΑΡΔ....Ενα ματς που ξεκινησε στραβα και παρολα αυτα η ομαδα επεστρεψε και στο δευτερο δεν τους αφησε ουτε να δουν τη μπαλα.
ο αλλος γραφει φορμαρισμενη στην ευρωπη και καλυτερη στην ελλαδα (ενω κερδισε με το ζορι ενα ντερμπι που κοιμηθηκαν οι αντιπαλοι της αμυνας)
πωπω σιχαμεροι... γλειφτες και γλιτσες... εχουμε ματια και βλεπουμε... κερδισαν δε θα τους κανουμε θεους σε μια μερα...
μουκουντι μας εκαψε.... πρεπει να παρουμε αμυντικους.
θετικο οτι περασαμε τη φαση οτι και αν γινει.... με νικη απευθειας κιολας (η αν κερδιζαμε τους τελευταιους!!!)
Chevaliier7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 490
- Πόντοι
- 1.245
Καθαρά από άποψη εθνικής και σημειολογίας μεγάλη νίκη της ομάδας-δημιούργημα των προσφύγων σε μιά απ'τις πόλεις απ'όπου ξεριζώθηκαν
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.731
- Πόντοι
- 456
Στην αρχή τους έριχνα μπινελικι φουλ και τους έλεγα παράξενους τύπους κτλ. Όμως τελικά ο Σέρβος έχει κάνει ωραία δουλειά ή ομάδα είναι σοβαρή και σε δύσκολα ματς κ όλα αυτά με την ίδια ομάδα σχεδόν με πέρσι.. Μ αρέσει η ομάδα πολύ. Μαλακια που δεν πήρα διαρκείας φέτος...
Το γαμησι μέσα στην Τούρκους ήταν ότι έπρεπε με τα μουνοπανα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.986
- Πόντοι
- 12.756
Μη βριζεις μανΣτην αρχή τους έριχνα μπινελικι φουλ και τους έλεγα παράξενους τύπους κτλ. Όμως τελικά ο Σέρβος έχει κάνει ωραία δουλειά ή ομάδα είναι σοβαρή και σε δύσκολα ματς κ όλα αυτά με την ίδια ομάδα σχεδόν με πέρσι.. Μ αρέσει η ομάδα πολύ. Μαλακια που δεν πήρα διαρκείας φέτος...

Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.731
- Πόντοι
- 456
Σόρυ μαν αλλά είναι γαμιόλες...Μη βριζεις μαν![]()
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.986
- Πόντοι
- 12.756
Nαι οι κωλομπαραδεςΣόρυ μαν αλλά είναι γαμιόλες...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
ναιΣόρυ μαν αλλά είναι γαμιόλες...
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.918
- Πόντοι
- 201
Περα απο τακτικες, προπονησεις και διαχειριση του αγωνα, ο Νικολιτς εχει και την τυχη με το μερος του... ειναι γουρλης ρε παιδι μου. Καμια σχεση με τον σκατοπουστα τον Ψινακη που ειχαμε...
Και τωρα..... Ηλιοπουλε βαλε το χερι στην τσεπη, γιατι εχουμε αδυναμιες που κανουν μπαμ.... Αλλα για αυτες ( αδυναμιες ) θα μιλησουμε σε καποιο αλλο επεισοδιο..... Καληνυχτα ΑΕΚΑΡΕΣ μου....
Και τωρα..... Ηλιοπουλε βαλε το χερι στην τσεπη, γιατι εχουμε αδυναμιες που κανουν μπαμ.... Αλλα για αυτες ( αδυναμιες ) θα μιλησουμε σε καποιο αλλο επεισοδιο..... Καληνυχτα ΑΕΚΑΡΕΣ μου....
kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.090
- Πόντοι
- 4.546
αντε μας χαμογελασε λιγο η τυχη...
δεν εχω δει καλυτερο πρωτο 20λεπτο και ας μη σκοραραμε. και ΠΑΦ εξαφανιζολ.... απειλησαμε και στη συνεχεια αλλα δε ξερω πως δωσαμε μετρα χτυπα 1 καμπανακι χτυπα 2 ε το φαγαμε. φαγαμε και ακομα ενα μετα και ηταν πολυ ζορικα....
τυχεροι ημασταν. τους λυπηθηκα στο τελος τους αλλους οπως και ο μανταλος, που τον επιασε η καμερα να κανει νοηματα να σταματησουν να πιεζουν, αφου ειχαν ληξει ολα τα μας και με το 2-2 περνουσαμε 8αδα πια, αλλα το γκολ φιναλε τους εβαλε ταφοπλακα....
ναι ευκαιρια να βρουμε λυσεις. ο βιντα δε θα εχει παντα τετοια ξεσπασματα στα ματς αν και σημερα του βγαζω το καπελο...
δεν εχω δει καλυτερο πρωτο 20λεπτο και ας μη σκοραραμε. και ΠΑΦ εξαφανιζολ.... απειλησαμε και στη συνεχεια αλλα δε ξερω πως δωσαμε μετρα χτυπα 1 καμπανακι χτυπα 2 ε το φαγαμε. φαγαμε και ακομα ενα μετα και ηταν πολυ ζορικα....
τυχεροι ημασταν. τους λυπηθηκα στο τελος τους αλλους οπως και ο μανταλος, που τον επιασε η καμερα να κανει νοηματα να σταματησουν να πιεζουν, αφου ειχαν ληξει ολα τα μας και με το 2-2 περνουσαμε 8αδα πια, αλλα το γκολ φιναλε τους εβαλε ταφοπλακα....
ναι ευκαιρια να βρουμε λυσεις. ο βιντα δε θα εχει παντα τετοια ξεσπασματα στα ματς αν και σημερα του βγαζω το καπελο...
ArKaDaTa21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.125
- Πόντοι
- 28.246
Σόρυ μαν αλλά είναι γαμιόλες...
Ρε μουνιά! Τα έσταξε χοντρά ο τραγουδιστής.Τι τους έκανες ρε ΑΕΚΑΡΑ μου πάλι απόψε!!!
Ξανά ζήσαμε νύχτα Ντιναμό
Μόνο ΑΕΚ!!!
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.564
- Πόντοι
- 97.923
Συγχαρητήρια για τη χθεσινή σας νίκη.

Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.206
- Πόντοι
- 16.411
Ρε μουνιά! Τα έσταξε χοντρά ο τραγουδιστής.500άρικο.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 92
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις