Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
Συγχαρητήρια στην ομάδα , έβγαλε με άριστα τη διαβολοβδομαδα!
Πηγαίναμε για το πιο εύκολο διπλό μέσα στο βαζελο και 2 γλιστρήματα άλλαξαν το ματς αλλά ευτυχώς αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!!
Υ.γ1 Γιοβιτς, επιτέλους ένας παίχτης με τεράστια προσωπικότητα και … καρύδια!
Υ.γ2 Έπνιξε 2η κίτρινη του Μπραουν στον Γκατσινοβιτς πριν το γκολ του παο.
Υ.γ3 Εδωσε ανύπαρκτη 2η κίτρινη στο Μαριν. Και ανύπαρκτη 1η θα ελεγα.
Και κάτι ακόμα, χθες ο Λουτσεσκου έκανε παράπονα για την διαιτησία χαχαχαχα .Δεν θυμάμαι αν ρώτησε το ίδιο και την προηγούμενη Κυριακή ,στο πέναλτι που δεν έδωσε στον Τετει ,στο κεφάλοκλειδωμα του Γιακουμάκη στον αμυντικό στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ,και στην ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στο παίχτη της Κηφισιάς που ήταν δεύτερη και αποβλήθηκε ,και έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα.
Και τι ακριβως ειδε (ή δεν ειδε) ο Φωτιας στο βαρ, στο ματς του παοκ στην κοκκινη του Μειτε και φωναξε τον Σιδηροπουλο? Ποσο σπρωξιμο ρε πουστη…ντροπη
Ο γαυρος με το ζορι στο Αγρινιο και γκολ ο Καμπι που αν το ειχε βαλει ο Γιοβιτς ή ο Πιερό θα ηταν επιθετικο φαουλ…

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.092
Πόντοι
4.546
Συγχαρητήρια στην ομάδα , έβγαλε με άριστα τη διαβολοβδομαδα!
Πηγαίναμε για το πιο εύκολο διπλό μέσα στο βαζελο και 2 γλιστρήματα άλλαξαν το ματς αλλά ευτυχώς αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!!
Υ.γ1 Γιοβιτς, επιτέλους ένας παίχτης με τεράστια προσωπικότητα και … καρύδια!
Υ.γ2 Έπνιξε 2η κίτρινη του Μπραουν στον Γκατσινοβιτς πριν το γκολ του παο.
Υ.γ3 Εδωσε ανύπαρκτη 2η κίτρινη στο Μαριν. Και ανύπαρκτη 1η θα ελεγα.
Και κάτι ακόμα, χθες ο Λουτσεσκου έκανε παράπονα για την διαιτησία χαχαχαχα .Δεν θυμάμαι αν ρώτησε το ίδιο και την προηγούμενη Κυριακή ,στο πέναλτι που δεν έδωσε στον Τετει ,στο κεφάλοκλειδωμα του Γιακουμάκη στον αμυντικό στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ,και στην ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στο παίχτη της Κηφισιάς που ήταν δεύτερη και αποβλήθηκε ,και έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα.
Και τι ακριβως ειδε (ή δεν ειδε) ο Φωτιας στο βαρ, στο ματς του παοκ στην κοκκινη του Μειτε και φωναξε τον Σιδηροπουλο? Ποσο σπρωξιμο ρε πουστη…ντροπη
Ο γαυρος με το ζορι στο Αγρινιο και γκολ ο Καμπι που αν το ειχε βαλει ο Γιοβιτς ή ο Πιερό θα ηταν επιθετικο φαουλ…
στο υγ 3 προηγειται φαουλ του βαζελου το οποιο πνιγει και αντιθετα δινει το δηθεν πατημα και 2η καρτα σε μας....

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
ε οχι και καλυτερο. καλυτερη μεχρι να μεινουν οι αντιπαλοι με 10. και το ματς το χασανε μονοι τους οι βαζελοι, ειναι η αληθεια. χαμενο πεναλτι. 2 γκολ δωρα... οκ και ο στρακοσια τους εκανε ενα γκολ δωρο, αθελα του βεβαια ο ανθρωπος...

ο σαπιοκοιλιας που διαλεγει ποτε θα κανει σπριντ και αυτο μεχρι 70% βαρια, εβαλε 3 γκολ, τα 2 στατικα και κατι εγινε. χρυσωσαμε το χαπι, αλλα τυφλοι δεν ειμαστε...

αυτο που εγινε μετα το 60' (το περιμενα γιατι ποτε πηραμε ντερμπι απο το ημιχρονο, πλην μιας 4αρας που ριξαμε στο γαυρο, σε εποχες ριμπο- τις μπουγατσες δεν τις υπολογιζω) ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... οκ ειχαμε ελλειψεις ,βγηκε και ο πετραν αλλα εισαι 11 με 10 και εκει που εισαι συμπαγης, ξαφνικα παιζουν οι αντιπαλοι λες και αυτοι εχουν παικτη παραπανω....
νομιζω οτι για τον Γιοβιτς εχεις λαθος αποψη, βεβαια δεν θα σε πεισω εγω για αυτο, αλλα πιστευω θα σε πεισει ο ιδιος ο παιχτης μεσα στην χρονια

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.092
Πόντοι
4.546
νομιζω οτι για τον Γιοβιτς εχεις λαθος αποψη, βεβαια δεν θα σε πεισω εγω για αυτο, αλλα πιστευω θα σε πεισει ο ιδιος ο παιχτης μεσα στην χρονια
δε πειθομαι εγω με πυροτεχνηματα και ΑΡΔ υμνητες...
εχω ματι και βλεπω και γενικα ξερω οτι δεν ειναι να μας πολυβλεπεις φετος ως ομαδα...
χθες ουτε ο καλοσκαμης με επεισε...

επιθετικα δεν ειδα τιποτα. και η αληθεια ειναι οτι δε καναμε και καμια σπουδαια ευκαιρια παρα τα 3 γκολ. ο ντραγκο δεν εκανε καμια αποκρουση!

τους εσωσε και ο κοτσιρας στο 2-4 εκει που εγινε το τακουνακι στο φιναλε και παλι ειμασταν στην πριζα μεχρι να ληξει...

xan4625

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
56
Like
38.805
Πόντοι
22.886
Ο Γιόβιτς είναι παιχταράς .
Ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από Ρεάλ κ Μίλαν , δεν είναι τυχαίος , και ας μην "έπιασε "

xan4625

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
56
Like
38.805
Πόντοι
22.886
Ο Μάνταλος τι παίρνει τελευταία .,;

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
δε πειθομαι εγω με πυροτεχνηματα και ΑΡΔ υμνητες...
εχω ματι και βλεπω και γενικα ξερω οτι δεν ειναι να μας πολυβλεπεις φετος ως ομαδα...
χθες ουτε ο καλοσκαμης με επεισε...

επιθετικα δεν ειδα τιποτα. και η αληθεια ειναι οτι δε καναμε και καμια σπουδαια ευκαιρια παρα τα 3 γκολ. ο ντραγκο δεν εκανε καμια αποκρουση!

τους εσωσε και ο κοτσιρας στο 2-4 εκει που εγινε το τακουνακι στο φιναλε και παλι ειμασταν στην πριζα μεχρι να ληξει...
ποια ΑΡΔ μωρε...
εκει που η μπαλα καιει αυτος την ζηταει, ενω αλλοι την δινουν να φυγει απο πανω τους.
σου θυμιζω προκριση ευρωπη, κηφισια ανατροπη, χθες και σιγουρα θα ερθουν και αλλα.
εδω ειμαστε και θα τα λεμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Έτσι με το ζόρι κέρδισες και εσύ την Κηφισιά. Δεν κερδίζεις πάντα εύκολα να σου θυμήσου και όλοι τον Ολυμπιακό θέλουν να κερδίσουν όπως και την ΑΕΚ ή να πάρουν βαθμό.

Όσο για το γκολ του Ελ Καβλι, φαντάσου τώρα όπως είπες να το είχε σταξεί αυτό ο Πιερο και να το μετρούσε κανονικά. Γκολάρα θα ήτανε νόμιμη. Του Μαροκινου ήτανε φάουλ φυσικά. Όπως αν τα πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ και τα δύο, τα κέρδιζε ο Ελ Καβλι θα ήτανε κάλπικα.

Όχι άλλη κλαψα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
6 χρόνια στο Μάντσεστερ επί 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς τα πριμ..... Εάν βάλεις και τα ψιλολόγια 4 Μ από εδώ, 3,5 Μ από εκεί.... Λογικά θα έχει 120 Μ και πάνω στην τράπεζα.
Είναι 29 ετών.... έχει κάνει την μπάζα του, και μην περιμένεις να ασχοληθεί με εμάς και το ποδόσφαιρο... Τον δικαιολογώ απόλυτα που είναι Τιτίκα....
Επειδή έχει κάνει την μπάζα του όπως ειπες και επειδη έχει κάνει το όνομα του επίσης, το οποίο δεν είναι πλέον τόσο βαρβατο, αν είχε μυαλό ξανά λέω θα καθότανε εδώ, θα αρπάζε κανά τριαμισαρι τον χρόνο καθαρά, και θα κοιτάγε με την εμπειρία του να βάλει μια ομάδα περισσότερο στην κατσαρόλα για πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Φαντάσου τον Μαρσιαλ με τον Γιοβιτς στην επίθεση να συνεργάζεται

Τελευταία τροποποίηση:

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
Έτσι με το ζόρι κέρδισες και εσύ την Κηφισιά. Δεν κερδίζεις πάντα εύκολα να σου θυμήσου και όλοι τον Ολυμπιακό θέλουν να κερδίσουν όπως και την ΑΕΚ ή να πάρουν βαθμό.

Όσο για το γκολ του Ελ Καβλι, φαντάσου τώρα όπως είπες να το είχε σταξεί αυτό ο Πιερο και να το μετρούσε κανονικά. Γκολάρα θα ήτανε νόμιμη. Του Μαροκινου ήτανε φάουλ φυσικά. Όπως αν τα πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ και τα δύο, τα κέρδιζε ο Ελ Καβλι θα ήτανε κάλπικα.

Όχι άλλη κλαψα.

Μπερδευεσαι
Δεν είναι κλαψα
Το σχόλιο μου δεν έχει σκοπό να μειώσει την ομάδα σου που τα πάει ομολογουμένως εξαιρετικά και μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό για την ΑΕΚ και τους υπόλοιπους που πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να κρατηθούν κοντά σε αυτό τον ανταγωνισμό.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες.
Μια χαρά γκολ ήταν του Καμπί.
Και το με το ζόρι που έγραψα φυσιολογικό είναι με τον τρόπο που παίζουν οι μικροί.
Άλλα δεν είναι μια χαρά...
Δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση.
Κάθε Κυριακή βλέπουμε και κάτι.
Μεταξύ μας δεν έχει ανάγκη ο φετινός Ολυμπιακός αυτές τις διευκολύνσεις ούτε και ο παοκ.
Anyway βλέποντας όλα τα παιχνίδια των 4 μεγάλων και όχι μόνο της ομάδας μου βλέπω συμπεριφορές διαιτητών και βαρ που είναι για γέλια ή και για κλάματα...και όπως ξέρεις δεν βλέπω με κίτρινα γυαλιά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Μπερδευεσαι
Δεν είναι κλαψα
Το σχόλιο μου δεν έχει σκοπό να μειώσει την ομάδα σου που τα πάει ομολογουμένως εξαιρετικά και μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό για την ΑΕΚ και τους υπόλοιπους που πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να κρατηθούν κοντά σε αυτό τον ανταγωνισμό.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες.
Μια χαρά γκολ ήταν του Καμπί.
Και το με το ζόρι που έγραψα φυσιολογικό είναι με τον τρόπο που παίζουν οι μικροί.
Άλλα δεν είναι μια χαρά...
Δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση.
Κάθε Κυριακή βλέπουμε και κάτι.
Μεταξύ μας δεν έχει ανάγκη ο φετινός Ολυμπιακός αυτές τις διευκολύνσεις ούτε και ο παοκ.
Anyway βλέποντας όλα τα παιχνίδια των 4 μεγάλων και όχι μόνο της ομάδας μου βλέπω συμπεριφορές διαιτητών και βαρ που είναι για γέλια ή και για κλάματα...και όπως ξέρεις δεν βλέπω με κίτρινα γυαλιά
Μια χαρά παίξανε στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Αγρινιώτες. Διεκδίκησαν γκολ, έκαναν φάσεις. Δεν σου βγαίνουν πάντα και εσένα ο,τι κάνεις.

Όλο και κάποιος θα ευνοηθεί λίγο ή πολυ. Και εμένα την περασμένη Τετάρτη στο 3-4 σπρώξιμο στον Στρεφετσα κανονικο μέσα στην περιοχή και δεν μου έβαλε την μπάλα στην άσπρη βούλα.

Όλο και κάτι έχεις πάρει φέτος από σφυριγματα και εσύ και θα πάρεις και άλλα. ΑΕΚ είσαι... Δεν κατούρησες στο πηγάδι.

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
Όλο και κάποιος θα ευνοηθεί από τους δύο είναι μέχρι τώρα το σκηνικό φέτος
Anyway εγώ θέλω να βλέπω τα ίδια κριτήρια σε όλα τα γήπεδα και όχι να με κοροϊδεύουν με το βαρ οι αιπιστημονες

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.092
Πόντοι
4.546
ποια ΑΡΔ μωρε...
εκει που η μπαλα καιει αυτος την ζηταει, ενω αλλοι την δινουν να φυγει απο πανω τους.
σου θυμιζω προκριση ευρωπη, κηφισια ανατροπη, χθες και σιγουρα θα ερθουν και αλλα.
εδω ειμαστε και θα τα λεμε
μη τον κραζεις μονο παντως τελη μαη η νωριτερα... γιατι εδω θα ειμαστε εμεις.

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.907
Πόντοι
10.595
μη τον κραζεις μονο παντως τελη μαη η νωριτερα... γιατι εδω θα ειμαστε εμεις.
ρε παίχτη σόρρυ κιόλας αλλά περιμένεις να μην τα βάζει για να "δικαιωθείς"?
Το ότι είναι παιχταρας το αμφισβητείς?
Ότι την αγγίζει και της μιλάει το βλέπεις?
Την θέληση που έχει και την προσπάθεια την βλέπεις?
Με την Φιορεντίνα έχασε την μπάλα και γύρισε 20 μέτρα έκανε τάκλιν και την ξαναπήρε.
Σου θυμίζει μαρσιαλ που ήταν απαθείς?
Το αν τα βάζει ή ποσα βάζει ή πόσα θα βάλει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Με την Φιορεντίνα έχασε την μπάλα και γύρισε 20 μέτρα έκανε τάκλιν και την ξαναπήρε.
Μωρέ μαλακα και εσυ. Μιλα στον τοίχο, περισσότερο θα σε ακούσει.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.092
Πόντοι
4.546
οχι απλα κραταω μικρο καλαθι και δεν με πειθουν οι αναλαμπες ενος παικτη που ειχε να βαλει 7 χρονια χατ τρικ και εβαλε χθες με 2 πεναλτι...
γενικα πλην του σερβου για να εστιασουμε και αλλου οτι "εγχρωμο" εχει (και ειχε) η ΑΕΚ (πλην του λιβαι που και παλι στα ποδια και στα πεναλτι ηταν πολυ κακος) ειναι στην καλυτερη για μπεκατσες. ο πιερρο που σε καθε φαση σχεδον κανει επιθετικο φαουλ και ειναι χειροτερος μεχρι και απο τον σαματα ? ο κοϊτα? (τον ηθελε χθες γιατι κοιμηθηκε ο αμυντικος και εκτεθηκε ο ντραγκο), ο ελιασσον? με ενα ματς στα 10? δεν πειθομαι.... θεληση εχω και εγω τυπε... αυτο δε με κανει ικανο... εγω ειδα οτι δεν ειχε τρεξιματα. διαλεγε ποτε θα τρεξει και δε μου φανηκε σε καμια περιπτωση να δινει το 100% του... αυτα οσο κοβει το δικο μου ματι. και μιλαω για χθες γιατι χθες τον θεοποιησαν. δε μιλησα για φιορεντινα. εκει ηταν πιο πειστικη η ομαδα. οπως και χθες μεχρι την αποβολη του βαζελου... δε ξερω γιατι συνεβη τρικυμια μετα... αυτο ας το εξηγησουν οι ειδικοι και ο προπονητης που για μενα θα επρεπε να ειναι υπολογοι παρα την νικη.... ουτε φαση καναμε οταν εμειναν με 10 πλην του γκολ στο φιναλε και την αλλη φαση που εδιωξε ο κοτσιρας.... για μιση ωρα επαναλαμβανω με αριθμητικο πλεονεκτημα μειναμε ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ και θα μας κοστιζε αν δεν κερδιζαμε το πεναλτι...

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.918
Πόντοι
201
Pineda.jpg

Ελα μωρη παιχτουρα....

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.918
Πόντοι
201
οαση ο συγκεκριμενος...
Και ο Γιοβιτς καλός, και Μαριν ηταν καλός, και κλασικα εκανε μαλακια πασα ο Ροτα και το αρπαξαμε, ετσι για να μην ξεχνιωμαστε με τις μαλακιες του.... Εβαλε και γκολ το σαπακι ο Λιουμπισιτς, και αυτο ειναι καλο μηπως και τον σπρωξει πουθενα ο Ριμπαλτα τωρα στις μεταγραφες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom