Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
O Αλβαναγκουρας (θυμαστε πως εφυγε με κλωτσιες απο Ολυμπιακο στο παρελθον) ασχετος προπονητης της Αντερλεχτ εχει φυγει χθες. Αποκλεισμος απο Χακεν:2funny: στο Europa και καπακι απο ΑΕΚ.
αυτοι πηγαν να χειροκροτησουν τους λιγους Βελγους που τους ακολουθησαν και φαγανε κραξιμο της αρκουδας…κοιταγανε μετα σαν χαζοι , τι περιμεναν δηλαδη, μπραβο?
Τους πηραμε τον αερα με το καλησπερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγχαρητήρια για την χθεσινή σας νίκη και πρόκριση.

Καλή συνέχεια.

:sunglasses:
Εδω θα ειμαστε (ο καλος θεος να θελησει) να τα λεμε….:wink:

Yatoputso

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
50
Like
5.542
Πόντοι
11.586
Τεράστια πρόκριση.
Φοβερή μπάλα.
Αν στο πρώτο ματς η Αντερλεχτ ήταν καλύτερη, προχθές η ΑΕΚαρα ήταν πολύ πολύ καλύτερη, με εκείνους ανύπαρκτους.
Κανείς δεν υστέρησε όλοι έπαιξαν συγκλονιστικά τέλεια και κάποιοι ή έπιασαν το ταβάνι τους ή ακόμα το ξεπέρασαν.
Φανταστική βραδιά που θα μείνει χαραγμένη.
Ο άθλος ολοκληρώθηκε, η χρονιά σώθηκε και προχωράμε χωρίς να έχουμε να ζηλέψουμε τους αντιπάλους μας.
Η κλήρωση είναι καλή στα πόδια μας είναι να το επιβεβαιώσουμε.
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.908
Πόντοι
12.056
Μετά την περσινή αποτυχία...στο πού γίνεται μοιάζει με θαύμα ...καλά δεν έχουμε και καμμία φοβερή ομάδα ...αλλά με τον καιρό θα παίξει ακόμη καλύτερα ...με 6 παιχνίδια στην Ευρώπη εστονκαιβστον κατώτατο θεσμό σου δίνει εμπειρία ... τωρα στο πρωτάθλημα θα δούμε αν και για βόρεια θέλουν να τον πάνε φέτος ...100χρονια

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.250
Πόντοι
1.486
Χαιρομαι να πεφτω εξω στις προβλέψεις μου...
Όμως μην ξεχναμε τις τραγικές ελλειψεις μας στο ροστερ,μην παρουμε αερα τωρα και χαλαρωσει ο σχεδιασμός..
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,ΕΞΑΡΙ και CF.Να μην πω και αριστερο μπακ και τερμα (Μπαρκας?)..
O Φραντζης να παρει τα δυο μαυρακια-Ζινι και Μαρσιαλ-παρέα και να πανε στη ζουγκλα....

• Like
Αντιδράσεις: dfwk

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.870
Πόντοι
28.246
Που είναι ο @Iso14 Να δώσει σημεία ζωής ΤΩΡΑ!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
415
Πόντοι
316
Χαιρομαι να πεφτω εξω στις προβλέψεις μου...
Όμως μην ξεχναμε τις τραγικές ελλειψεις μας στο ροστερ,μην παρουμε αερα τωρα και χαλαρωσει ο σχεδιασμός..
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,ΕΞΑΡΙ και CF.Να μην πω και αριστερο μπακ και τερμα (Μπαρκας?)..
O Φραντζης να παρει τα δυο μαυρακια-Ζινι και Μαρσιαλ-παρέα και να πανε στη ζουγκλα....
Καλησπέρα Ναύαρχε! Να πας στο νήμα Εμπειρίες και Διδάγματα και να αναθεωρήσεις τις προβλέψεις:grin: Οι ελλείψεις είναι πολλές ας ελπίσουμε να διορθωθούν (αν και το βλέπω δύσκολο τελευταία στιγμή)....

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Τεράστια πρόκριση.
Φοβερή μπάλα.
Αν στο πρώτο ματς η Αντερλεχτ ήταν καλύτερη, προχθές η ΑΕΚαρα ήταν πολύ πολύ καλύτερη, με εκείνους ανύπαρκτους.
Κανείς δεν υστέρησε όλοι έπαιξαν συγκλονιστικά τέλεια και κάποιοι ή έπιασαν το ταβάνι τους ή ακόμα το ξεπέρασαν.
Φανταστική βραδιά που θα μείνει χαραγμένη.
Ο άθλος ολοκληρώθηκε, η χρονιά σώθηκε και προχωράμε χωρίς να έχουμε να ζηλέψουμε τους αντιπάλους μας.
Η κλήρωση είναι καλή στα πόδια μας είναι να το επιβεβαιώσουμε.
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.
Εχουμε δρομο ακομα, απλα φαινεται οτι φευγει η ηττοπαθεια της προηγουμενης περιοδου.
Και οντως παιζουμε καλυτερη μπαλα, πιο συγκεντρωμενοι, πιο αποτελεσματικοι.
Καλη επιτυχια σε ολους στα Ευρωπαϊκα ματς.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
bTxSG.gif

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Αντι να φιλαει την μπαλα που του εκανε το χατηρι, καλυτερο ειναι να φτιαξει ενα τιμ σοβαρων ανθρωπων που θα σχεδιασουν το αυριο και να αφησει λιγο την προσωπικη του προβολη (ή εκθεση περισσοτερο) στην ακρη.
Δει εχω δει ιδιοκτητη σοβαρης ομαδας να φιλαει μπαλες ακομα και οταν παιρνει Ch.L.
Μαζι με το χρημα ερχεται και η ελλειψη αυτογνωσιας, ιδιαιτερα οταν το χρημα πεφτει ξαφνικα και πολυ…..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
Αντι να φιλαει την μπαλα που του εκανε το χατηρι, καλυτερο ειναι να φτιαξει ενα τιμ σοβαρων ανθρωπων που θα σχεδιασουν το αυριο και να αφησει λιγο την προσωπικη του προβολη (ή εκθεση περισσοτερο) στην ακρη.
Δει εχω δει ιδιοκτητη σοβαρης ομαδας να φιλαει μπαλες ακομα και οταν παιρνει Ch.L.
Μαζι με το χρημα ερχεται και η ελλειψη αυτογνωσιας, ιδιαιτερα οταν το χρημα πεφτει ξαφνικα και πολυ…..
Ψυχούλα ο πρόεδρος :angel:

Yatoputso

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
50
Like
5.542
Πόντοι
11.586
Είσαι άδικα τόσο αυστηρός (@teaserman ).
Δεν είναι φίλος μας ή συγγενής μας, να έχουμε απαίτηση σοβαρότητας καθωσπρεπισμού κτλ.
Δίκιο έχεις στο αν βάζει λεφτά ή όχι και άμα διαχειρίζεται καλά την ομάδα, από αυτό κρίνεται και πρέπει να κριθεί.
Σε μια χώρα κωμωδίας με ασόβαρος πολιτικούς - καρικατούρες και άλλους τόσους πολίτες, ως λεφτάς και λίγα κάνει (κρίνοντάς από το πως φέρονται όσοι έχουν έστω και λίγη εξουσία).
Εφόσον ο μεγάλος στόχος να συνεχίσουμε Ευρώπη επετεύχθη, προσωπικά δεν έχω λόγο να ξύνω πληγές ή να ψάχνομαι να γκρινιάζω.
Για εμένα το να μπούμε σε όμιλο έστω και μίλκο καπ ήταν πιο σημαντικό και από πρωτάθλημα.
Η γκρίνια, η εσωστρέφεια, η φαγωμάρα δε θα έσβηνε όπως δεν έσβησε και πέρυσι.
Το διαρκείας μου το ξαναπήρα, την καψούρα μου στηρίζω όσο ακόμα μπορώ.
Φυσιογνωμικά, από προέδρους, ο Αλαφούζος δείχνει σοβαρός ΑΛΛΑ κάτι θωρακισμένα οχήματα με οδηγούς και με ιστορία δεν ξεπλένονται στο μυαλό φιλάθλων και οπαδών.
Τέτοιο φαουλ δεν έχει κάνει "ο δικός μας".
Τον να τον κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι θεμιτό και εμείς κάνουμε το ίδιο για τους δικούς τους.

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Είσαι άδικα τόσο αυστηρός (@teaserman ).
Δεν είναι φίλος μας ή συγγενής μας, να έχουμε απαίτηση σοβαρότητας καθωσπρεπισμού κτλ.
Δίκιο έχεις στο αν βάζει λεφτά ή όχι και άμα διαχειρίζεται καλά την ομάδα, από αυτό κρίνεται και πρέπει να κριθεί.
Σε μια χώρα κωμωδίας με ασόβαρος πολιτικούς - καρικατούρες και άλλους τόσους πολίτες, ως λεφτάς και λίγα κάνει (κρίνοντάς από το πως φέρονται όσοι έχουν έστω και λίγη εξουσία).
Εφόσον ο μεγάλος στόχος να συνεχίσουμε Ευρώπη επετεύχθη, προσωπικά δεν έχω λόγο να ξύνω πληγές ή να ψάχνομαι να γκρινιάζω.
Για εμένα το να μπούμε σε όμιλο έστω και μίλκο καπ ήταν πιο σημαντικό και από πρωτάθλημα.
Η γκρίνια, η εσωστρέφεια, η φαγωμάρα δε θα έσβηνε όπως δεν έσβησε και πέρυσι.
Το διαρκείας μου το ξαναπήρα, την καψούρα μου στηρίζω όσο ακόμα μπορώ.
Φυσιογνωμικά, από προέδρους, ο Αλαφούζος δείχνει σοβαρός ΑΛΛΑ κάτι θωρακισμένα οχήματα με οδηγούς και με ιστορία δεν ξεπλένονται στο μυαλό φιλάθλων και οπαδών.
Τέτοιο φαουλ δεν έχει κάνει "ο δικός μας".
Τον να τον κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι θεμιτό και εμείς κάνουμε το ίδιο για τους δικούς τους.
Δεν ειναι γκρινια αγαπητε, ειναι «απαιτηση» για συνεχη βελτιωση.
Δεν ειπα οτι δεν εχουμε κανει πολλα βηματα, λεω οτι πρεπει να κανουμε κι αλλα και να παρουμε παραδειγμα απο τους καλυτερους απο εμας. Σε ολα τα επιπεδα, ειδικα δε αυτο των συμπεριφορων.
Εντελει, οτι θελει θα κανει ο ανθρωπος , δεν θα ακουσει εμενα.
Αν ομως ακουσει τον μεσο φιλαθλο που καθεται στις κερκιδες, θα κερδισει και την εμπιστοσυνη και αγαπη του κοσμου και το σημαντικοτερο, τον σεβασμο της ομαδας.
Πολυ ωραια οτι εχουμε δει ως τωρα, βαζουμς στοχο για ακομη καλυτερα σε ολα τα επιπεδα.
Και αυτο των συμπεριφορων. Η κεφαλη δινει το παραδειγμα.
Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Δεν ειναι γκρινια αγαπητε, ειναι «απαιτηση» για συνεχη βελτιωση.
Δεν ειπα οτι δεν εχουμε κανει πολλα βηματα, λεω οτι πρεπει να κανουμε κι αλλα και να παρουμε παραδειγμα απο τους καλυτερους απο εμας. Σε ολα τα επιπεδα, ειδικα δε αυτο των συμπεριφορων.
Εντελει, οτι θελει θα κανει ο ανθρωπος , δεν θα ακουσει εμενα.
Αν ομως ακουσει τον μεσο φιλαθλο που καθεται στις κερκιδες, θα κερδισει και την εμπιστοσυνη και αγαπη του κοσμου και το σημαντικοτερο, τον σεβασμο της ομαδας.
Πολυ ωραια οτι εχουμε δει ως τωρα, βαζουμς στοχο για ακομη καλυτερα σε ολα τα επιπεδα.
Και αυτο των συμπεριφορων. Η κεφαλη δινει το παραδειγμα.
Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.
Επισης να σου πω οτι ο εχων εισιτηριο διαρκειας εχει καθε δικαιωμα να εχει απαιτησεις, διοτι εχει πληρωσει ενα σημαντικο ποσο απο το υστερημα του στο εγχειρημα του προεδρου. Δεν ειναι μετοχος, ειναι συμμετοχος (δεν λεω πελατης γιατι στην ομαδα δεν παει η εννοια πελατης)

Michalis Bakurin

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2025
Like
11
Πόντοι
0
Το σημαντικό είναι ο εκάστοτε πρόεδρος να έχει ένα σοβαρό τιμ. Αλίμονο αν "ακούει" τα θέλω της κερκίδας. Ο σεβασμός και η στήριξη θα έρθουν με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αυτό είναι δεδομένο, ιδιαίτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο σεβασμός, στο εσωτερικό της ομάδας, θα εδραιωθεί αν δεν υπάρξουν προβληματικές συμπεριφορές όπως στην περίοδο Αλμέιδα.

Η ομάδα δείχνει σε καλό φεγγάρι. Η αλλαγή προπονητικού τιμ αναζωογόνησε την ομάδα, η οποία δείχνει να έστρωσε. Βέβαια λογικό να βελτιωθεί, μιας και από τον Φλεβάρη ήταν σε άθλια κατάσταση. Μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει η πραγματικότητα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.908
Πόντοι
12.056
Όπως λέει ο Μέγας μύστης ποιο πάνω να μην παίρνουμε αέρα .... αλλά... πήραμε παίχτη με προβλημα στο Αχίλλειο...τι να πω ?? Αυτοί ίσως ίσως ξέρουν καλύτερα....και τέλος η μεταγραφές...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.908
Πόντοι
12.056
Και διαβάζω το ρεπορτάζ... τι έγινε όλοι την Εθνική Σερβίας έχουμε να παίξουν παιχνίδια να φορμαριστουν για την Εθνική...τι να πω ... μακάρι να βγουν μην έχουμε πάλι...λαμελα Μάρσιαλ και φέτος

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.957
Πόντοι
206
Το δούλεμα από τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους πάει σύννεφο. Είμαστε η ομάδα που παίρνει όλους τους τραυματίες με την ελπίδα ότι μπορεί να παίξουν ποδόσφαιρο. Φοβερός σχεδιασμός. Επιθετικό δεν πήραμε, στόπερ δεν έχουμε, στα δεξιά μείναμε μόνο με τον ροτα, καλα θα πάμε και φέτος.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Το δούλεμα από τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους πάει σύννεφο. Είμαστε η ομάδα που παίρνει όλους τους τραυματίες με την ελπίδα ότι μπορεί να παίξουν ποδόσφαιρο. Φοβερός σχεδιασμός. Επιθετικό δεν πήραμε, στόπερ δεν έχουμε, στα δεξιά μείναμε μόνο με τον ροτα, καλα θα πάμε και φέτος.
Ρε φιλε οτι εχουμε παρει φετος μας εχει βγει.Ο Ριμπαλτα ειχε πει οτι για να φτιαξουν αυτο που θελουν χρειαζονται 3 μεταγραφικες περιοδους δλδ δε θα ψωνισουν απλα για να ψωνισουν.Ναι εχουμε σοβαρες ελλεψεις αλλα καταλαβε οτι ειμαστε μεσα σε ολους τους στοχους μας.Ας αφησουν το Νικολιτς και το καθε Νικολιτς να δουλεψει και στο τελος θα κανουμε ταμειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom