Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.390
Πόντοι
2.306
Με την ίδια λογική η Κούλα δε χρωστάει, επειδή ο Ψωμιάδης υπερχρεωνε ακόμα και τους καφέδες.
Μην κάνετε το άσπρο μαύρο και μη γίνεστε προσωπολατρες σαν αυτούς.
Ο Μαρινάκης πρέπει να πληρώσει για το Καραϊσκάκη, αλλιώς θα το πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι.
Ανώνυμες εταιρείες είναι οι ομάδες και αν ο ιδιοκτήτης είναι απατεώνας θα πρέπει να πληρώσουν.
Όπως και τα δάνεια θα πρέπει να αποπληρώνονται
ο Ψωμιαδης εκανε στην ΑΕΚ οτι λεει ο δικος σας οτι εκανε ο Κοσκωτας στον γαυρο.
Απλα δεν ξερεις τι λες.
Βρηκες την προφυλακιση του Σαλιαρελη με το search, δεν εψαξες να δεις οτι ο Αργυρης ελιωσε παπουτσια στο προαυλιο του Κορυδαλλου.
Ειτε εισαι μικρος σε ηλικια και δεν τα εζησες ή εισαι απ’ αυτους που βαζουν το Καραϊσκακη στο google maps μην και χαθουν στον Πειραια.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.441
Πόντοι
206
Τούτος εδώ μας λέει ότι πληρώσαμε μεν αλλα με πέτσινα πρωταθήματα που βγάλαμε λεφτά απο τσου λου.
Πόνος είναι, μην ανησυχείς. Η ΑΕΚ (ξανά)γαμήθηκε και δη από τον Ολυμπιακό!

Για πες μας εσυ πως πληρωσε λοιπον...τα εβαλε ο Κοκκαλης απο την τσεπη του?Πες μας κι οτι ολα τα πρωταθληματα που πηρες ηταν καθαρα....

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Απλα δεν ξερεις τι λες.
Βρηκες την προφυλακιση του Σαλιαρελη με το search, δεν εψαξες να δεις οτι ο Αργυρης ελιωσε παπουτσια στο προαυλιο του Κορυδαλλου.
Ειτε εισαι μικρος σε ηλικια και δεν τα εζησες ή εισαι απ’ αυτους που βαζουν το Καραϊσκακη στο google maps μην και χαθουν στον Πειραια.
Ακριβώς αυτό έγραψα για τον Ψωμιάδη,δεν το καταλαβες γιατί Ααααααλμεεεειιιιδαααα.
Εσύ που είσαι κουτσαβάκι χρόνια μες την Τρούμπα τα ξέρεις ολα απο μέσα τα του Σαλιαρελη.
Εγω Ραφήνα αράζω στο γήπεδο της μεγάλης Θύελλας

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.390
Πόντοι
2.306
Μετέφρασέ τα όπως θέλεις εσύ. Στον βλάκα πονεμένο δεν πάμε κόντρα.
Πως το έγραφε το σανοdna όταν την ανέλαβε; Θα παρατήσει τον Ολυμπιακό. Αργότερα τα γύρισε, η Φόρεστ έγινε παράρτημα του Ολυμπιακού. Μετά ανεβαίνει η Αγγλίδα εκεί έγινε ο Ολυμπιακός παράρτημα της Φόρεστ. Και τώρα τον πήρανε χαμπάρι και φυλάγεται. Ανάποδα αν ε΄βγαινε απο τον ολυμπιακό θα ήταν επιβεβαίωση ότι μας παρατάει για πάρτη της.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δεν εχει να κανει με το να σας παρατήσει, ή να παρατησει τη Φορεστ.
Αλλος ειναι ο κινδυνος αλλα και να σου τον εξηγησω δεν θα καταλαβεις.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
αφου δεν ξερεις σε ποια φαση βρισκεται τι μιλας?
Εγω δεν σου ειπα οτι πρεπει να πληρωσει, εντελει αν δεν θελει δεν πληρωνει.
απλα για αλλη μια φορα «ξεχνας» οτι ο Λουα Λουα , ο επιχειρηματιας…, ηταν συμμετοχος στον Ο,υμπιακο με 10 % ποσοστο με τον Κοκκαλη.
50% στο Καραϊσκακη και 10% στην ομαδα σας…
Αλλος ενας μεγαλομετοχος του γαυρου, τροφιμος του Κορυδαλλου!
Μου αρεσει παντως που μιλας για «επιχειρηματια».
Να του δωσουμε και βραβειο, που στουκαρε την Proton.
Η πλακα ειναι ότι κατι μου λεει οτι θα τον βρειτε μπροστα σας τον ΛΛ.…βλεπω να σας ζηταει τιποτα χρωστουμενα νοικια, εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας….
Φυλακοβιος ο Μελισσανιδης, επιχειρηματιας ο Λαυρεντιαδης.
Ποση παπατζα ρε τυπε….να παραμυθιαζόσαστε μεταξυ σας, εμας μην παραμυθιαζετε.
ο λαυρεντιαδης ειχε το 50% της διαχειρισης του γηπεδου και ειναι αυτα τα υποτιθεμενα χρεη του μαρινακη κι εσυ που δεν παραμυθιαζεσαι και δεν εισαι παπατζης,μας τον παρουσιαζεις ως μεγαλομετοχο του ολυμπιακου.:2funny::2funny::2funny:
γραφω πως δεν ξερω που βρισκεται η υποθεση επειδη ετσι ειναι αλλα κι εσυ που ξερεις,ανε012,με τις παπατζες του ασβεστα,του βαξεβανη,του θωμαιδη και του τριανταφυλλοπουλου.το ρεπορταζ στα καλυτερα του.
αεκατζης γνησιος,100% απατεωνας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.390
Πόντοι
2.306
Αυτός έχει μπερδέψει ή μάλλον μεταφράζει, επίτηδες τα εξής λάθος. Πρόσεχε διάλογο μεταξύ Τίγρη και Αεκτζήδων.

Τίγρης: Ξένα γαμήσια δικά μου βάσανα ξεχάστε το! Πανοπροίκια άλλον δεν πληρώνω. Θέλω να αναλάβω, αλλά θα δεχτείτε να φουντάρουμε στην Γ'
Αεκτζήδες: Εντάξει πρόεδρε.

Μαρινάκης: Πουλήστε μου το 50% του Λαυρεντιάδη, να αναλάβω τα χρέη.
Κράτος: Πάρε τα αρχίδια μας!

Την πρώτη περίπτωση, την μεταφράζει, γιατί έτσι τον συμφέρει, δίκαιο, και ότι επε΄σε λόγω της μαύρης τύχης της και όχι από επιθυμία του προέδρου τους και δικιά τους και την δεύτερη πουστιά!

Τι να του πεις του χαζού και πονεμένου;
Αποφάσιστε μαζι με τον αλλον τιτανα της Ολυμπιακης σκέψης μπουφο.
Ηθελε να αγορασει το χρεη του Λαυρεντιαδη ο Μαρινακης ή οχι?
Εσυ λες ναι ο αλλος λεει οχι.
Ενας απο τους δυο σας ψευδεται (καθοτι γαυρος)
εγω ειμαι με τον αλλο παντως, που λεει τον ΛΛ επιχειρηματια…

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Πως ακριβως πληρωσε ο Ολυμπιακος...με τα χρηματα του CL παίρνοντας πετσινα πρωταθληματα?
τωρα πονεμενη μου πσυχουλα που παιζουμε με ξενους διαιτητες και var,παιρνω πιο πολλα πρωταθληματα.αν υπηρχαν ολα αυτα απο τη δεκαετια του 80,θα ειχα 7-8 πρωταθληματα περισσοτερα.στο δια ταυτα,το χρεος της αεκ ειναι μεγαλυτερο απο τα εσοδα του ολυμπιακου στο τσ.λου και η αεκ χρεωσε και φεσωσε ιδιωτες.θα μπορουσε δηλαδη να εχει φεσωσει κι εσενα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.390
Πόντοι
2.306
ο λαυρεντιαδης ειχε το 50% της διαχειρισης του γηπεδου και ειναι αυτα τα υποτιθεμενα χρεη του μαρινακη κι εσυ που δεν παραμυθιαζεσαι και δεν εισαι παπατζης,μας τον παρουσιαζεις ως μεγαλομετοχο του ολυμπιακου.:2funny::2funny::2funny:
γραφω πως δεν ξερω που βρισκεται η υποθεση επειδη ετσι ειναι αλλα κι εσυ που ξερεις,ανε012,με τις παπατζες του ασβεστα,του βαξεβανη,του θωμαιδη και του τριανταφυλλοπουλου.το ρεπορταζ στα καλυτερα του.
αεκατζης γνησιος,100% απατεωνας.
Ρε τυπε, ειλικρινα πρεπει μετα εγω να συζητω μαζι σου?
Δεν υπηρξε ο ΛΛ μεγαλομετοχος του Ολυμπιακου? 10% το λες μικρο ποσοστο εσυ σε μια ομαδα?
Ειχες γεννηθει το 2009 ή μιλαω εν ετει 2025 με τον θηλυπρεπη εφηβο που κοσμει το εμβλημα σας??:2funny::2funny::2funny:
Ειλικρινα…

O Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι και επίσημα ο κάτοχος του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τηνσημερινή ανακοίνωση

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.441
Πόντοι
206
τωρα πονεμενη μου πσυχουλα που παιζουμε με ξενους διαιτητες και var,παιρνω πιο πολλα πρωταθληματα.αν υπηρχαν ολα αυτα απο τη δεκαετια του 80,θα ειχα 7-8 πρωταθληματα περισσοτερα.στο δια ταυτα,το χρεος της αεκ ειναι μεγαλυτερο απο τα εσοδα του ολυμπιακου στο τσ.λου και η αεκ χρεωσε και φεσωσε ιδιωτες.θα μπορουσε δηλαδη να εχει φεσωσει κι εσενα.
Φίλε μου τι λες... Εγω μίλησα για το πως ξεχρέωσε ο Ολυμπιακός. Τι μου γράφεις τώρα για var τη δεκαετία του 80... Ότι να ναι

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Απλα δεν ξερεις τι λες.
επειδη ξερω πως δε θες να παραμυθιασεις τους αναγνωστες,να συμπληρωνεις πως ο κοκκαλης πληρωσε τα χρεη του κοσκωτα ενω η αεκ οχι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
16.036
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
16.036
Πόντοι
2.606
Δεν υπηρξε ο ΛΛ μεγαλομετοχος του Ολυμπιακου? 10% το λες μικρο ποσοστο εσυ σε μια ομαδα?
Ειχες γεννηθει το 2009 ή μιλαω εν ετει 2025 με τον θηλυπρεπη εφηβο που κοσμει το εμβλημα σας??:2funny::2funny::2funny:
Ειλικρινα…

O Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι και επίσημα ο κάτοχος του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τηνσημερινή ανακοίνωση
Η ανακοίνωση είναι του 2009 τύπε τότε είχε το 10 τα κατο. Τώρα μετά από 98 αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που δεν έχει καλύψει τίποτα από αυτές μάντεψε τι κατέχει τα παπαρια μου.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Ειλικρινα…

οχι,δεν υπηρξε μεγαλομετοχος του ολυμπιακου ρε βλακα.συμμετειχε σε μια αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου,1 χρονο πριν πουληθει ο ολυμπιακος στο μαρινακη.τραβα ρουφα καμια πουτσα πανιβλακα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Η ανακοίνωση είναι του 2009 τύπε τότε είχε το 10 τα κατο. Τώρα μετά από 98 αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που δεν έχει καλύψει τίποτα από αυτές μάντεψε τι κατέχει τα παπαρια μου
με 10% μεγαλομετοχος.μιλαμε για την απολυτη προβατοποιηση

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Φίλε μου τι λες... Εγω μίλησα για το πως ξεχρέωσε ο Ολυμπιακός. Τι μου γράφεις τώρα για var τη δεκαετία του 80... Ότι να ναι
εγραψες για πετσινα πρωταθληματα και σου λεω πως αν υπηρχε η τεχνολογια και οι ξενοι διαιτητες απο το 80,θα ειχα ακομη 7-8 πρωταθληματα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
16.036
Πόντοι
2.606
με 10% μεγαλομετοχος.μιλαμε για την απολυτη προβατοποιηση
Νταξει τύπε δεν συζητάμε και με τίποτα σπίρτα δείξε επιείκεια και κάνε υπομονή έχεις να διαβάσεις μαλακιες βάλε ένα τσίπουρο και ένα μεζέ και φτιάξε συκώτι καινούργιο από τα γέλια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
984
Πόντοι
96
Νταξει τύπε δεν συζητάμε και με τίποτα σπίρτα δείξε επιείκεια και κάνε υπομονή έχεις να διαβάσεις μαλακιες βάλε ένα τσίπουρο και ένα μεζέ και φτιάξε συκώτι καινούργιο από τα γέλια
κανονικα επρεπε να γραφουν και οι ζελες εδω,να μη χανουμε τη σειρα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.390
Πόντοι
2.306
επειδη ξερω πως δε θες να παραμυθιασεις τους αναγνωστες,να συμπληρωνεις πως ο κοκκαλης πληρωσε τα χρεη του κοσκωτα ενω η αεκ οχι
Ναι πληρωσε ο Κοκκαλης με εκπτωσεις τρελες, αλλα οντως πληρωσε με εκπτωσεις που προεβλεπε ο νομος.
Η ΑΕΚ δεν πληρωσε και επεσε Γ Εθνικη. Παλι βασει νομου.
Νομος ο ενας, νομος κι ο αλλος.
Πηγατε στον ΣΤΕ να τον κρινει αντισυνταγματικο? Δεν νομιζω…
Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
Εσενα που σου αρεσουν οι …επιχειρηματιες τι ειπες πριν??
οτι ο Μαρινακης ως επιχειρηματιας δεν ηθελε να πληρωσει τα χρεη αλλου επιχειρηματια…
εγω λοιπον για χαρη της συζητησης να δεχτω το επιχειρημα σου.
ο Μαρινακης επιχειρηματιας, ο Μελισσανιδης κλεφτης, απατεωνας…ετσι?
Και τα δυο χρεη λεφτα χρωστουμενα στον Ελληνικο λαο.
ο ενας κυριος, επιχειρηματιας. Ο αλλος κλεφτης! απατεωνας!
Εγω λοιπον λεω οτι και οι δυο ειναι αρπακτικα, δυο οψεις του ιδιου νομισματος.
σσον αφορα τα ποδοσφαιρικα, για τα αλλα δεν ξερω.
εσυ λοιπον τι θα μας πεις? Ειναι καποιος ηθικος και κυριος εδω ? θα μας παραμυθιασεις ή οχι?
να σε δουμε αν εισαι παντελονατος, γιατι μου κανεις νερα….

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
16.036
Πόντοι
2.606
Βάζει αυτόν που πλήρωσε έστω και τα μισά στην ίδια πρόταση με αυτόν που πιστόλιασε τον ελληνικό λαό δεκάδες εκατομμύρια και δεν πλήρωσε ούτε διδραχμο Κνωσού:tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
16.036
Πόντοι
2.606
IMG_2583.jpeg

κανονικα επρεπε να γραφουν και οι ζελες εδω,να μη χανουμε τη σειρα
Τύπε θα ήταν ωραία συζήτηση από τη μία οι πρωταθλητές σκοποβολής και από την άλλη οι πρωταθλητές μπόουλινγκ άντε να τα βγάλεις πέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom