teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.277
- Πόντοι
- 3.556
Αντι να κανουν το σταυρο τους που δεν εφαγσν πεντε, μιλανε…Τους έσφαξε η διαιτησία λενε στο σπορ φμ![]()
![]()
Αντι να κανουν το σταυρο τους που δεν εφαγσν πεντε, μιλανε…Τους έσφαξε η διαιτησία λενε στο σπορ φμ![]()
![]()
Ελα ρε μπαοκ εισαι αφου...Τσακω και στοιχηματακι τσακω και πρωταθλημα τσακω και ενα αρχιδιαλλαξε βρακακι ειναι κιτρινο και μυριζει η' φορα πανα αφου σ'αρεσει το χρωμα
ασπροκοκκινοκιτρινοκαφε θα φυγετε ολοι απο Τουμπα και το ξερετε![]()

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΕΕΕ? ΝΑθες να παιξουμε ενα στοιχηματακι ποιος θα το παρει εγω η' εσυ κι οτι ο γαυρος θα βγει 4ος και θα μεινει εκτος Ευρωπης ? ολο το καλοκαιρι μεχρι τελος Αυγουστου εγω αβαταρ αεκ εσυ παοκ οποιος το χασει
σε ακουω μικρε

ΕΤΣΙΙΙ![]()
Όταν τους εχεις ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ
Σημερα επρεπε να φανε ιστορικο γαμησι να το θυμουνται κανα 6αρι επρεπε να αρπαξουνΗ εμετικη ευνοια των σχολιαστών της Cosmote για τον Παναθηναϊκο αηδιαζει…
Δεν εκαναν ουτε μια ευκαιρια πλην μιας «τυφλής» κεφαλιας του Ιωαννιδη , γλυτωσαν διασυρμο με τουλαχιστον πενταρα ( το διπλο δοκαρι και η ευκαιρια του Πινεδα) και ακομα λενε οτι ο Παναθηναϊκος θα ισορροπουσε το παιχνιδι αν δεν ετρωγε το δευτερο κοροϊδιστικο….
Εχει χαλασει τον υπνο πολλων η αποδοση της ΑΕΚαρας….
Τι λες τωρα θα το παρουμε???![]()
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (7η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 75![]()
![]()
![]()
2.Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Αρης 49
6. Λαμία 35
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο
Σήμερα θα μου επιτρέψεις να πανηγυρίζω και να χαίρομαι με την υπερηχητική ΑΕΚΑΡΑ που τους έκανε πλάκα.Τι λες τωρα θα το παρουμε???![]()

Τον μπαοκ φοβαμαι λιγο αλλα πιστευω με ταμπουρι πισω μπορουμε να τους παρουμε κανα ΧΣήμερα θα μου επιτρέψεις να πανηγυρίζω και να χαίρομαι με την υπερηχητική ΑΕΚΑΡΑ που τους έκανε πλάκα.
Απο αύριο χαμηλά το κεφάλι,ταπεινά και σεμνά για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτό για το οποίο είμαστε πολύ κοντά.![]()
Τον κακό εαυτό μας να φοβάσαι κανέναν άλλον.Τον μπαοκ φοβαμαι λιγο αλλα πιστευω με ταμπουρι πισω μπορουμε να τους παρουμε κανα Χ![]()
Ο Αλμέιδα πάει πάντα να κερδίσει..Τον μπαοκ φοβαμαι λιγο αλλα πιστευω με ταμπουρι πισω μπορουμε να τους παρουμε κανα Χ
EDIT
Σεμνα και ταπεινα το λεω![]()