Το ειδες οταν σηκωθηκες απο το καθισμα? Εισαι σιγουρος?![]()

Το ειδες οταν σηκωθηκες απο το καθισμα? Εισαι σιγουρος?![]()
Δεν ντρέπεσαι ρε!Ο άνθρωπος έχασε το σπίτι του εξαιτίας σας.Είστε η ντροπή της πόλης!Βρε δεν γαμιεσαι και συ και ο καπετανος....
Εσυ τι είσαι γαύρος? Θες να αρχίσουμε να λέμε όλες οι ομάδες τα όργια που έχουν γίνει για να κερδίσει ο γαύρος....άστο καλύτερα ...το αεκάκι έχει αποδείξει οτι ούτε τον ατρόμητο στο γήπεδό του δεν μπορεί χωρίς 100-0 διαιτησία, θυμήσου το 1-2 που έγινε 2-1 με το κοράκι του λαθρέμπορα, ακυρωθέν γκολ του ατρόμητου και μούφα πέναλτυ στο 96 για το αεκάκι, γι αυτό άσε τις μεγαλοστομίες αν έχετε ανάγκη
Δηλαδή αν σήμερα νικήσετε τον βαζελο και την Κυριακή χάσει η ΑΕΚ από τον βαζελο, θα βγεις να παραδεχτείς ότι ο νιάου δεν τα έχει μιλημενα ?Μπα... δεν το βλεπω. Και εχει μιλημενα τα εχει ο νιαου για να καλοπιασει το ανθρωπακι. Βεβαια την Κυριακή θα του τα γαμησει τα βαρδουλα ειτε με το καλο ειτε με το να επιστρατεύσει παλι την διαιτησια.
Μην τον αποπαίρνεις, πονεμένος άνθρωπος είναι ο ερμοςΕσυ τι είσαι γαύρος? Θες να αρχίσουμε να λέμε όλες οι ομάδες τα όργια που έχουν γίνει για να κερδίσει ο γαύρος....άστο καλύτερα ...
Πουτανακια ερχόμαστε
Τετοια κλάψα ρε φίλε...Τετοιος πονος πια.....Πού και να τρωγανε τα αχαστα του Πινεδα και του καραφλα στο τέλος....Σκουξε μωρη Γκαμπριέλα και κοίτα να πάρεις την ζελα αύριο γιατί άμα χάσεις βαρεσες κυριολεκτικά διάλυση.
Γι'αυτό πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοίΤετοια κλάψα ρε φίλε...Τετοιος πονος πια.....Πού και να τρωγανε τα αχαστα του Πινεδα και του καραφλα στο τέλος....
Ορθιος ημουνα. Και ναι ητανε αυτο. Ειχε ανοιχτα τα φτερά του ο δικεφαλος και κρατουσε στο ενα σπαθι και στο αλλο σταυρο και στα κεφαλια ειχε κορόνες.Το ειδες οταν σηκωθηκες απο το καθισμα? Εισαι σιγουρος?![]()
Και στην Αγια Σοφια περυσι σε κερδισα αλλα για να χασω το παλεψε με πιασιμο του διαιτητη ο νιαου.Δηλαδή αν σήμερα νικήσετε τον βαζελο και την Κυριακή χάσει η ΑΕΚ από τον βαζελο, θα βγεις να παραδεχτείς ότι ο νιάου δεν τα έχει μιλημενα ?
Ωχ αρχίζουν οι δυσλειτουργιες μου φαίνεται... Δεν κουμπώνεις κάνα Prozac καλού κακού?Ορθιος ημουνα. Και ναι ητανε αυτο. Ειχε ανοιχτα τα φτερά του ο δικεφαλος και κρατουσε στο ενα σπαθι και στο αλλο σταυρο και στα κεφαλια ειχε κορόνες.
Μαλακες δεν θα το πιστεψετε. Πριν λιγο πηγα για κατουρημα και το νερο στην λεκανη σχηματιζε το εμβλημα της αεκ.
Έχεις γεμίσει δικέφαλες πουτσες μωρη τρουμπίτσα..Ορθιος ημουνα. Και ναι ητανε αυτο. Ειχε ανοιχτα τα φτερά του ο δικεφαλος και κρατουσε στο ενα σπαθι και στο αλλο σταυρο και στα κεφαλια ειχε κορόνες.
Φυσικά και δεν απάντησες.Και στην Αγια Σοφια περυσι σε κερδισα αλλα για να χασω το παλεψε με πιασιμο του διαιτητη ο νιαου.
Και υποψια ανατροπης την περασμενη Κυριακη επαιξε, η ισοπαλια εγινε γεγονος, αλλα και παλι με μιλημενα ξηγημενα το πηρε ο Τιγρης.
Σου απαντησα;
Δεν εχω δωσει τετοια δειγματα να ζοριζομαι να απαντησω μεχρι τωρα.Φυσικά και δεν απάντησες.
Λέω ξανά αν έρθουν τα αποτελέσματα που ανέφερα θα παραδεχτείς ότι ο νιαου δεν τα έχει μιλημενα?
Άσε βλέπω ζοριζεσαι να απαντήσεις...
ορθιος κατα δηλωση σου.Ορθιος ημουνα. Και ναι ητανε αυτο. Ειχε ανοιχτα τα φτερά του ο δικεφαλος και κρατουσε στο ενα σπαθι και στο αλλο σταυρο και στα κεφαλια ειχε κορόνες.
Ναι τώρα απάντησες.Δεν εχω δωσει τετοια δειγματα να ζοριζομαι να απαντησω μεχρι τωρα.
Και να κερδισω αποψε μην ορκιζεσαι οτι δεν θα εχει γινει αποπειρα να σφαχτω και να μην του βγηκε.
Και να χασεις την Κυριακη δεν σημαινει οτι δεν θα γινει αποπειρα να τον σφαξεις αλλα να μην σου βγηκε.
Απαντήθηκε οπως ηθελες;
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα ρίξει και την νοτιγχαμ στην πρεμιερΝαι τώρα απάντησες.
Είσαι πεπεισμένος πια ότι ο νιάου ελέγχει όποιο ματς θέλει, όποτε θέλει και παίρνει τα αποτελέσματα που εξυπηρετούν, επηρεάζοντας είτε ματς που παίζει η ΑΕΚ, είτε άλλα ματς όπως το σημερινό στη λεωφόρο και πάει λέγοντας...
Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα παρακολουθούσα τα ματς αφού είναι όλα προσχεδιασμένα.
Πες μου και το αποτέλεσμα απόψε στην λεωφόρο να σε δω.
Τι συμφέρει τον νιάου ?