Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Πώς το βλέπεις με τον Άγιαξ;Και εγώ τον ήθελα αλλά όχι με τα λεφτά που δώσανε τελικά οι σκωτσεζοι. Αυτοί πούλησαν έναν στην Σαουδική Αραβία και είχαν λεφτά για ξόδεμα
Πώς το βλέπεις με τον Άγιαξ;Και εγώ τον ήθελα αλλά όχι με τα λεφτά που δώσανε τελικά οι σκωτσεζοι. Αυτοί πούλησαν έναν στην Σαουδική Αραβία και είχαν λεφτά για ξόδεμα
Πώς το βλέπεις με τον Άγιαξ;
Όπως και να χει αουτσάιντερ ήμαστε,πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε.Με 6 βαθμούς εξασφαλίζουμε Κόνφερενς;Θέλω να ελπίζω ότι θα κερδίσουμε, ο αγιαξ ψιλιπαραπαίει και έχει χάσει πολλούς βασικους από πέρυσι.
Αν δεν τον κερδίσεις έτσι όπως είναι, ποτέ θα το κάνεις. Εδώ κερδίσαμε την Μπράιτον που πετάει στην Αγγλία πχ
Όπως και να χει αουτσάιντερ ήμαστε,πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε.Με 6 βαθμούς εξασφαλίζουμε Κόνφερενς;
Και με Χ που λέει ο λογος ικανοποιημένοι θα μαστε.Ε ναι αουτσάιντερ είμαστε με βάση αξία, χώρα και μεγεθος.
Περυσι σε 3 ομιλους η τρίτη ομάδα είχε 6 ή λιγότερους βαθμούς, 4 εθψαν μεταξύ 7-9 και μια 10 σε όμιλο με ομάδα με 6 ήττες.
Φαντάζομαι με 7-8 έχουμε σίγουρο το κονφερενς
Μικρό καλάθι ποια ....γιατί την ανβερπ την είχαμε σίγουρη και μας πέταξε έξω ...
Αλλους 4 πόντους θέλει....και μην τρελαθουμε εάν σήμερα χάσουμε από τον ΠΑΟ.... ντέρμπι είναι με καλή ομάδα ....

Ερχόσαστε Παρασκευή βραδακι, όταν αδειάζει το δωματιακι..

Όταν ανεβαίνει πανί στην gay13 όλοι οι οργανωμένοι είναι υπεύθυνοι..Είμαι σίγουρος οτι το εμετικό πανό δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των υγειών φιλα΄θλων του Παο.
Γι'αυτούς που το ανήρτησαν ένα έχω να πώ, σκατά στις οικογένειες που ανέθρεψαν τέτοια κωλόπαιδα.
Τώρα ένα σχόλιο για τον αγώνα,συντριπτική υπεροχή της ΑΕΚΑΡΑΣ, τους πεθάναμε στο τρέξιμο.
Πολύ οργανωμένο το παιχνίδι μας.
Μπράβο σε όλους.Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε.
Υγ.Αν θέλετε κανέναν αμυντικό να μπαλώσει καμιά τρύπα είμαι διαθέσιμος....![]()
Τι έλεγε το πανό?Είμαι σίγουρος οτι το εμετικό πανό δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των υγειών φιλα΄θλων του Παο.
Γι'αυτούς που το ανήρτησαν ένα έχω να πώ, σκατά στις οικογένειες που ανέθρεψαν τέτοια κωλόπαιδα.
Τώρα ένα σχόλιο για τον αγώνα,συντριπτική υπεροχή της ΑΕΚΑΡΑΣ, τους πεθάναμε στο τρέξιμο.
Πολύ οργανωμένο το παιχνίδι μας.
Μπράβο σε όλους.Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε.
Υγ.Αν θέλετε κανέναν αμυντικό να μπαλώσει καμιά τρύπα είμαι διαθέσιμος....![]()