Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εισαι ενα γκολ πισω και φευγεις 15' πριν απο τσαντιλα;;εφυγα απο την καφετερια στο 80 απο τσαντιλα και ηρθαν ολα αναποδα! πολυ δυνατη τιμωρια !
,Στο 80 ήταν 0-2εισαι ενα γκολ πισω και φευγεις 15' πριν απο τσαντιλα;;
η ντροπη της ομαδας εισαι τυπε, αν ησουν γαυρος θα σε εβριζα, ας σε ανεχτουν οι φιλοι σου ομως
δεν ειμαι ΑΕΚ ρε κολοκυθα, φιλαθλος ειμαιεισαι ενα γκολ πισω και φευγεις 15' πριν απο τσαντιλα;;
η ντροπη της ομαδας εισαι τυπε, αν ησουν γαυρος θα σε εβριζα, ας σε ανεχτουν οι φιλοι σου ομως
ε ενα γκολ πισω εισαι για παραταση.,Στο 80 ήταν 0-2
ε πες το απτην αρχη ρε μαλακαδεν ειμαι ΑΕΚ ρε κολοκυθα, φιλαθλος ειμαι
Ε αυτό σου λέει ρε τυπε, ένα γκολ πισω ήσουν. Και φευγεις από τσαντίλα σ αυτό το ματς?,Στο 80 ήταν 0-2
εφυγα απο την καφετερια στο 80 απο τσαντιλα και ηρθαν ολα αναποδα! πολυ δυνατη τιμωρια !
Καλά σου λέει ρε φίλε. Εδώ πίστευα εγώ στην παράταση που είμαι Γαύρος, και δεν το πιστέψες εσύ; ΝΤΡΟΠΗ!!!εισαι ενα γκολ πισω και φευγεις 15' πριν απο τσαντιλα;;
Ε αυτό σου λέει ρε τυπε, ένα γκολ πισω ήσουν. Και φευγεις από τσαντίλα σ αυτό το ματς?
Έτσι...και γω βάζελος είμαι.Αν και γαυρος πολύ το χάρηκα με τα μουνοπανα. Κι έτσι που εγινε ακόμα καλύτερα να πονέσουν παραπάνω.
νταξει false alarm δεν ειναι αεκτσης το παιδιΚαλά σου ούτε ες φίλε. Εδώ πίστευα εγώ στην παράταση που είμαι Γαύρος, και δεν το πιστέψεις εσύ; ΝΤΡΟΠΗ!!!
Άκυρο τότε.νταξει false alarm δεν ειναι αεκτσης το παιδι
Λέει ότι δεν είναι ΑΕΚ αλλά φίλαθλος ,διάβασε ποίο πάνω γι'αυτό έφυγεΚαλά σου λέει ρε φίλε. Εδώ πίστευα εγώ στην παράταση που είμαι Γαύρος, και δεν το πιστέψες εσύ; ΝΤΡΟΠΗ!!!