Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606
Η γιαγιά μου στο κορφοβουνι Σερρώνε έχει προλάβει και τα 3 θα σέβεστε 39 χρόνια παίρνει σύνταξη ογα !
:rockon:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.924
Πόντοι
3.786
Τι λες καπετανιε, θα ερθεις στο europa κι εσυ ή οχι;
Δεν ξέρω, αλλά κρίμα που πήγες εσύ. Στο Κόνφερενς μπορεί να έμπαινες στους 16.
Η γιαγιά μου στο κορφοβουνι Σερρώνε έχει προλάβει και τα 3 θα σέβεστε 39 χρόνια παίρνει σύνταξη ογα !
Πόσο πονάει όταν η ΑΕΚ σας σκίζει την κωλάρα, σκατόγαυροι!!!!

τώρα να με συγχωρείτε, εδώ γλεντάμε

Καληνύχτα γαυράκια. Τον πουστάρα που έχετε για έμβλημα στην μπλούζα, χανούμια τον γαμούσανε, τον παίρνανε παρτούζα

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
η γιαγια σου πρόλαβε και τον χοντρο να πετάει μπαλες μεσα στο τηγάνι για να μην φας κι αλλα?:2funny::2funny::2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606

Καληνύχτα γαυράκια. Τον πουστάρα που έχετε για έμβλημα στην μπλούζα, χανούμια τον γαμούσανε, τον παίρνανε παρτούζα
Σήμερα είναι μέρα χαράς νανανανανανανανανα φορτσα αεκαρα νανανανανα τις κούπες θα σηκώσουμε στα νέα δειλινά νανανανανανανανανανανανανα

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1

τυπε μου μην την χαλας στους επιστήμονες, αυτοί κατέβηκαν στου ρεντη να πανηγυρίσουν την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που τους εδραίωσε στην τρίτη θέση:2funny::2funny::2funny::2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606
τυπε μου μην την χαλας στους επιστήμονες, αυτοί κατέβηκαν στου ρεντη να πανηγυρίσουν την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που τους εδραίωσε στην τρίτη θέση:2funny::2funny::2funny::2funny:
Τυπε σήμερα δεν χωράνε αντιπαλότητες γιορτάζουμε το 3 ο νταμπλ της αεκ παλιό και νέο αφμ νανανανανανανανανανανανα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606
Θα στειλει η μαριανα βιογραφικό για μεταφράστρια στη Μάντσεστερ ότι έχει πάρει 14 κούπες με γαυρο και θα της απαντήσουν δεν το λες και βαρύ βιογραφικό η τινα ταρνερ εχει δει 3 νταμπλ αεκ οριακά βέβαια

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.089
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω, αλλά κρίμα που πήγες εσύ. Στο Κόνφερενς μπορεί να έμπαινες στους 16
Κατσε να σου πω την σειρα γιατί δεν ξέρεις λογω οτι δεν εχεις ξανα παιξει. Ξεκινας προκριματικα τσου λου πρεπει να περάσεις τρεις γυρους. Αν περασεις τους πρωτους δυο εξασφαλιζεις γιουροπα. Αν δεν περασεις παιζεις προκριματικα γιουροπα, αν περασεις τον πρωτο προκριματικο γιουροπα εξασφαλιζεις το καρνεισον και συνεχιζεις για γιουροπα να παιζεις προκριματικα. αν οχι παιζεις προκριματικα καρνεισον. Αν δεν περασεις και εκει δεν εχει αλλο. Που το βλεπεις να παιζεις;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.089
Πόντοι
28.246

dem

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
7.023
Πόντοι
16.945
Κατσε να σου πω την σειρα γιατί δεν ξέρεις λογω οτι δεν εχεις ξανα παιξει. Ξεκινας προκριματικα τσου λου πρεπει να περάσεις τρεις γυρους. Αν περασεις τους πρωτους δυο εξασφαλιζεις γιουροπα. Αν δεν περασεις παιζεις προκριματικα γιουροπα, αν περασεις τον πρωτο προκριματικο γιουροπα εξασφαλιζεις το καρνεισον και συνεχιζεις για γιουροπα να παιζεις προκριματικα. αν οχι παιζεις προκριματικα καρνεισον. Αν δεν περασεις και εκει δεν εχει αλλο. Που το βλεπεις να παιζεις;

φτανει που τα ξερεις εσυ, αυτο που ολοι οι μπουφοι το παιζουν εξυπνοι online με ξεπερναει :idiot::idiot:

2 προκριματικα εχει να περασει η ΑΕΚ για CL. θα περιμενε κανεις απο εναν πολυνικη του θεσμου να τα ξερει αυτα :tooth: :tooth: :tooth:

Αν η ΑΕΚ προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα πάει στα Play Offs για να διεκδικήσει την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης. Με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου και τα δυο ματς στις 22 ή 23 Αυγούστου και 29 ή 30 του μηνός.

Στο ενδεχόμενο που η ΑΕΚ αποκλειστεί από τον 3ο προκριματικό του Champions League, θα πάει στα Play Offs του Europa League, για να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης

Αν η ΑΕΚ προκριθεί στα Play Offs του Champions League και αποκλειστεί εκεί, τότε θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League. Ενώ στο ενδεχόμενο που η Ένωση αποκλειστεί και από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και από τα Play Offs του Europa, τότε θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία από τον Σεπτέμβριο στους ομίλους του Conference.

:piss::piss::piss:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.794
Πόντοι
456
Σήμερα είναι μέρα χαράς νανανανανανανανανα φορτσα αεκαρα νανανανανα τις κούπες θα σηκώσουμε στα νέα δειλινά νανανανανανανανανανανανανα

Γιουλ και Κορνει Τομπσον νανανα νανανα Γιουλ και Κορνει Τομπσον νανανα νανανα
νανανανανανανανανα πουτααανα πουτααανα νανανανανανανανανα πουτααανα πουτααανα

εγω το κυπελλακι στα @@ μου , εσυ την πουτσα του Γιουλ και του Αγιου Κορνηλιου να χεις να θυμασαι , γιατι μετα το ποδοσγαιρο και στο μπασκετ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

νανανανανανανανανα νανανανανανανανανα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.089
Πόντοι
28.246
φτανει που τα ξερεις εσυ, αυτο που ολοι οι μπουφοι το παιζουν εξυπνοι online με ξεπερναει :idiot::idiot:

2 προκριματικα εχει να περασει η ΑΕΚ για CL. θα περιμενε κανεις απο εναν πολυνικη του θεσμου να τα ξερει αυτα :tooth: :tooth: :tooth:

:piss::piss::piss:
Ωωωωωω εγινε πιο ευκολος ο δρομος. Γιατι εγω χρειαστηκε να περάσω τρεις αντιπαλους και τους περασα με πεντε νικες και μια ισοπαλια. Η ιδια ερωτηση. Θα ερθετε στο Europa ρε παλικαρια ή θα πατε στο πιο κατω;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606

εγω το κυπελλακι στα @@ μου , εσυ την πουτσα του Γιουλ και του Αγιου Κορνηλιου να χεις να θυμασαι , γιατι μετα το ποδοσγαιρο και στο μπασκετ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

Είσαι ψείρα στο γιακά μην κουνας την ουρά σου μπροστά μου δεν θα ασχοληθώ να σε γαμησω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.089
Πόντοι
28.246

Καλως την κοτα της (κωλο)τουμπας. Ρε ιδιος ο @ROB. C . Ιδιος... Οταν τρωει την ψωλια, αμεσως κρυβεται και οταν αποφασίζει να εμφανιστει κανει κωλοτουμπα. Και το γυρναει σε μπασκετ αν εχει φαει στη μπαλα το καβλι, το ριχνει σε μπαλα ατο εχει φαει στο μπασκετ και γενικα αλλα λογια οπως τον συμφερει. Και δεν σε νοιαζει το κυπελλακι; Εσυ το ηθελες για να βγεις europa. Ρε ιδιος o (T)ROB(AS) ... Ρε συ, μηπως εισαι βαζελος τελικα;

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.794
Πόντοι
456
Είσαι ψείρα στο γιακά μην κουνας την ουρά σου μπροστά μου δεν θα ασχοληθώ να σε γαμησω

σε κανανε ισπανικη παραπροχθες δεν εισαι για τιποτα θελει χρονο για να χωνεψεις το λευκο βασιλικο χυσι

πιες καμια σοδα να χωνεψεις και κανε πολλες γαργαρες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.384
Πόντοι
2.606
σε κανανε ισπανικη παραπροχθες δεν εισαι για τιποτα θελει χρονο για να χωνεψεις το λευκο βασιλικο χυσι

πιες καμια σοδα να χωνεψεις και κανε πολλες γαργαρες
Για κάνα λαιβ στριμινγκ στο τικ τοκ Είσαι να προμοταρεις κρέμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom