Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά... Το 13 αντε να γίνει σκέτο... ΑΕΚ ΜΌΝΟ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥεσυ εισαι αεκ στο ποδοσφαιρο και βαζελος στο μπασκετ;
γιατι δεν εισαι ο Iso21 ?![]()
Άλλαξαν τα κοζια τωραρε τύποι αυτοί δεν ειναι που έλεγαν φτιαξτε ομαδες και μην ασχολείστε με διαιτησία? τωρα τι έγινε? μιλάμε για επιστήμονες![]()
ας κερδισουμε το βαζελο εμεις και ας φερει χι με το γαυροΑ ρε πουτανακια ολοι μετα χριστον βγαζετε γλωσσιτσα.
Εγω φταιω που δινω ζωντάνια στα μιζερα νηματα....
Επομενος στοχος να φερει ο βαζελος Χ στο καραισκακη και να χασετε το πρωταθλημα για 1-2 βαθμους, να πονεσεις για 9 μηνες![]()
Λέγανε φτιάξτε ομάδα που θα νικάει ΚΑΙ τους διαιτητές...ρε τύποι αυτοί δεν ειναι που έλεγαν φτιαξτε ομαδες και μην ασχολείστε με διαιτησία? τωρα τι έγινε? μιλάμε για επιστήμονες![]()
Τι μου θύμισες, τύπε.ρε τύποι αυτοί δεν ειναι που έλεγαν φτιαξτε ομαδες και μην ασχολείστε με διαιτησία? τωρα τι έγινε? μιλάμε για επιστήμονες![]()
Θεούλης ρε ο Αργύρης η μεγαλύτερη επιτυχία του γαυρουΤι μου θύμισες, τύπε.

Έτσι..Εδώ είμαστε λοιπόν.....
Οι 2 καλύτερες ομάδες.
Η Αεκ πιο ποιοτική,αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ,νέο γήπεδο,πιο στιβαρή διοίκηση,πολύ καλός προπονητής,καύλα από τον κόσμο.
Ο Παο πιο βαριά φανέλα και με καλό προπονητή που είδε τις αδυναμίες και δούλεψε σε αυτές.
Αμα παρατηρήσατε δεν έδωσε ποτέ δικαιολογίες.Πάντα με σωστή ματιά,αρχιδάτα.
Για αυτό και είναι στα ίσια όλα και με νίκη μέσα το σηκώνουμε.
Όποιος και να το πάρει από τους 2 το αξίζει.
![]()
Υπάρχει και πιο στημένο που έγινε....Το ποιο στημενο παιχνιδι της χρονιας
Αν υπηρχε δικαιοσυνη θα επρεπε με το που φτασουν οι αποστολες στο γηπεδο να τους συλλαβουνε ολους
Ναι λες και μπορούσαν να μας κερδίσουν τότε...Ο πινέδα είναι γείτονα
Υπάρχει και πιο στημένο που έγινε....
Όχι που θα γίνει....
![]()
Τσακο εσύ βαριά φανελαΕδώ είμαστε λοιπόν.....
Οι 2 καλύτερες ομάδες.
Η Αεκ πιο ποιοτική,αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ,νέο γήπεδο,πιο στιβαρή διοίκηση,πολύ καλός προπονητής,καύλα από τον κόσμο.
Ο Παο πιο βαριά φανέλα και με καλό προπονητή που είδε τις αδυναμίες και δούλεψε σε αυτές.
Αμα παρατηρήσατε δεν έδωσε ποτέ δικαιολογίες.Πάντα με σωστή ματιά,αρχιδάτα.
Για αυτό και είναι στα ίσια όλα και με νίκη μέσα το σηκώνουμε.
Όποιος και να το πάρει από τους 2 το αξίζει.
![]()