talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μανάρι μου...τι ματάρες είναι αυτές?....αλλα επειδη ειμαι και αισθηματιας. το πρωτο. θελω να με κοιταει στα ματια![]()

και να μην ξεχνιόμαστε......
την κυριακή.... μανάρι μου...τι ματάρες είναι αυτές?....αλλα επειδη ειμαι και αισθηματιας. το πρωτο. θελω να με κοιταει στα ματια![]()

την κυριακή.... βιαζεσαι..και να μην ξεχνιόμαστε......![]()
την κυριακή....
![]()
![]()
![]()
Όλα μπορώ να τα αντέξω,μόνο μην με πουν αδελφή και ..καρμίρη!!!aσε ναυαρχε....
ουτε εσυ γλιτωσες...
μονο ο ταρατσα (και αυτος οχι ακομα..ακομα περναει τεστ...)
ολοι μας οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειμαστε αδελφες για καποιον γαβρο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

και υποναυαρχοΌλα μπορώ να τα αντέξω,μόνο μην με πουν αδελφή και ..καρμίρη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να τι θα μου κάνει ο Bullάκος!Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Τον Ταράτσα θα τον κάνει αδελφή ο bull όταν δει τι γράφει για αυτόν...![]()
και υποναυαρχο![]()
![]()

Γεια σου Γάτε!!!Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Τον Ταράτσα θα τον κάνει αδελφή ο bull όταν δει τι γράφει για αυτόν...
Γεια σου βαρκάρη kali!![]()
[/move]Ο Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!Παρουσίες θα πάρεις σήμερα ή βγήκαμε όλοι Ι5 λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων?![]()

κα-τα-λαβα γιου χου ειμαι εξυπνος αλλα δε λεωΟ Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...Παρουσίες θα πάρεις σήμερα ή βγήκαμε όλοι Ι5 λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων?![]()

και η τσεπη του το καταλαβε.Ο Bull κάνει και μειωμένη θητεία λόγω 2ης ιθαγένειας, έχει και γερμανική! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ο gatto σίγουρα κατάλαβε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν τα ξέρεις καλά Ναύαρχε! Η Νανα είναι μαζί μου για έναν μήνα!Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...![]()
![]()
![]()
![]()

τι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....Λίγοι παρόντες σήμερα..Ο Σκοτεινός δικαιολογημένος γιατί είναι με τη Νανά,οι άλλοι που είναι??Altec,Arion,Nik,Teras,Alfa,Talos,Boobomastoras που είναι ΟΕΟ???Θα πέσουνε κεφάλια μου φαίνεται...![]()
![]()
![]()
![]()

περιμενε.. και την κυριακη θα δειτε ποιος την εχει μεγαλυτερητι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Είδες το καινούργιο avatar της?τι πού είμαι ρε....με εσάς θα ασχολούμαι συνέχεια.....προτιμώ την στάρ τρανς....τον έχει μεγαλύτερο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()