Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
14.307
Πόντοι
4.546
Αλμει

τυπε ανεβοκατεβάζετε εδω οτι η ΑΕΚ εχει σαπια διοικηση, ο απατεωνας Μελισσανιδης κλπ
Για την ωρα , η μονη διοικηση ομάδας που ειναι υποδικη για υποκινηση οπαδων σε έγκλημα , ειναι του Ολυμπιακου.
Αφου ερχεστε εδω λοιπον να μας πειτε ποσο σαπια και ξεφτυλισμενη ειναι η ομαδα μας και η διοικηση της, να δουμε λιγο και τα πεπραγμενα της ομαδας σας και της διοικησης της.
Να μτην πουμε αυτα? Ενοχλουν? Χαλαει το γιορτινο κλιμα?
Είσαι τελείως μαλακας.... Φιλικά στο λέω..... Ξευτιλες.....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.412
Πόντοι
2.306
Είσαι τελείως μαλακας.... Φιλικά στο λέω..... Ξευτιλες.....
κοιταξου λιγο στον καθρεφτη παστελιε και μετα μιλα για τους αλλους. Ενοχλει το ξερω, τι να κανουμε ομως, οταν θελουμε να μιλάμε για τους αλλους πρεπει να εχουμε το θαρρος να δουμε και τα δικα μας στραβα…Σου επιστρεφω λοιπον τους χαρακτηρισμους.
Σου χαλασαμε το γιορτινο κλιμα αλλα i) εδω γραφεις στο νημα της ΑΕΚ και ii) το κατηγορητηριο το συνεταξαν δικαστες βασει στοιχειων, οχι εγω.
Μην τα βαζεις μαζι μου λοιπον, αν θες να πεις καποιον μαλακα να πεις τον ομοϊδεάτη σου που κατηγορει τον Μελισσανιδη ως μοναδικο φυλακοβιο προεδρο και αποκρυπτει οτι δυο τουλάχιστον προεδρικα «διαμάντια» του Ολυμπιακου εχουν τιμησει με την παρουσια τους τον Κορυδαλλό, επι μακρον κιολας.
Και πολυ που με νοιαζει για τον Μελισσανιδη, δεν τον ηξερα και χθες, αλλα εδω οι μαλακες και ψευτες ειναι αλλοι, οχι εγω.
Φιλικα κι εγω παντα…

Τελευταία τροποποίηση:

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
14.307
Πόντοι
4.546
κοιταξου λιγο στον καθρεφτη παστελιε και μετα μιλα για τους αλλους. Ενοχλει το ξερω, τι να κανουμε ομως, οταν θελουμε να μιλαμε για τους αλλους πρεπει να εχουμε το θαρρος να δουμε και τα δικα μας στραβα…Σου επιστρεφω λοιπον τους χαρακτηρισμους.
Φιλικα παντα.
Τύπε μου όταν μάθεις να μην μπερδεύεις την πουτσα με την βούρτσα τότε θα γίνεις άνθρωπος... Όταν μπλέκεις έναν άνθρωπο που χάθηκε για να αποφύγεις την καζούρα αυτό απλά σε κάνει ζώων..... Χειρότεροι από τα σκουπίδια είσαστε.....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.412
Πόντοι
2.306
Τύπε μου όταν μάθεις να μην μπερδεύεις την πουτσα με την βούρτσα τότε θα γίνεις άνθρωπος... Όταν μπλέκεις έναν άνθρωπο που χάθηκε για να αποφύγεις την καζούρα αυτό απλά σε κάνει ζώων..... Χειρότεροι από τα σκουπίδια είσαστε.....
Αν ηξερες τι σημαινει καζουρα θα το συζηταγαμε.
Μερικοι εδω δεν εισαστε για την καζουρα αλλα βγαζετε συνδρομα που ανηκουν στην κλινη του ψυχιατρειου.
εξ´ ου και η απαντηση.
Τωρα για το ποιος ειναι ζωον τα ειπαμε.

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
κοιταξου λιγο στον καθρεφτη παστελιε και μετα μιλα για τους αλλους. Ενοχλει το ξερω, τι να κανουμε ομως, οταν θελουμε να μιλάμε για τους αλλους πρεπει να εχουμε το θαρρος να δουμε και τα δικα μας στραβα…Σου επιστρεφω λοιπον τους χαρακτηρισμους.
Σου χαλασαμε το γιορτινο κλιμα αλλα i) εδω γραφεις στο νημα της ΑΕΚ και ii) το κατηγορητηριο το συνεταξαν δικαστες βασει στοιχειων, οχι εγω.
Μην τα βαζεις μαζι μου λοιπον, αν θες να πεις καποιον μαλακα να πεις τον ομοϊδεάτη σου που κατηγορει τον Μελισσανιδη ως μοναδικο φυλακοβιο προεδρο και αποκρυπτει οτι δυο τουλάχιστον προεδρικα «διαμάντια» του Ολυμπιακου εχουν τιμησει με την παρουσια τους τον Κορυδαλλό, επι μακρον κιολας.
Και πολυ που με νοιαζει για τον Μελισσανιδη, δεν τον ηξερα και χθες, αλλα εδω οι μαλακες και ψευτες ειναι αλλοι, οχι εγω.
Φιλικα κι εγω παντα…
Ο Μελισσανίδης και ο βασανιστής της χούντας Μάκης Ψωμιάδης ξαναέγιναν πρόεδροι της Κούλας μετα τις διακοπές στη φύλακα.
Αυτη είναι η διαφορά μας Κουλες.
Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ!
Ο Κοσκωτάς μπήκε μέσα και δεν ξανασχοληθηκε με τον Ολυμπιακό.
Για τον απατεωνα Σαλιαρελη δεν ξέρω αν είχε μπει μέσα πριν αναλάβει, ούτε ξέρω για μετά.
Και τον κοσκωτά και τον σαλιαρέλη τους βρίζουμε 30+ χρόνια.
Εσεις προσκυνάτε το Μελισσανίδη και λέγατε ο "Μακαρος" οταν ανελαβε το ποδοσφαιρικο τμήμα και το βγάλατε με βία και νοθεία στον ερασιτέχνη για να πάρει το μπάσκετ.
Καταλαβες κυρία Κούλα?
Ααααααλμεεεειιιιδαααα

Αχ Κούλα αδικημενη!

Τελευταία τροποποίηση:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ71

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ρε τύποι της τρουμπας,σας παρακαλώ μην γράφετε τις κομπλεξικες μαλακίες σας εδώ γιατί βρωματε ψαρίλα και η μποχα σας δεν αντέχεται...

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
14.307
Πόντοι
4.546
Ο Μελισσανίδης και ο βασανιστής της χούντας Μάκης Ψωμιάδης ξαναέγιναν πρόεδροι της Κούλας μετα τις διακοπές στη φύλακα.
Αυτη είναι η διαφορά μας Κουλες.
Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ!
Ο Κοσκωτάς μπήκε μέσα και δεν ξανασχοληθηκε με τον Ολυμπιακό.
Για τον απατεωνα Σαλιαρελη δεν ξέρω αν είχε μπει μέσα πριν αναλάβει, ούτε ξέρω για μετά.
Και τον κοσκωτά και τον σαλιαρέλη τους βρίζουμε 30+ χρόνια.
Εσεις προσκυνάτε το Μελισσανίδη και λέγατε ο "Μακαρος" οταν ανελαβε το ποδοσφαιρικο τμήμα και το βγάλατε με βία και νοθεία στον ερασιτέχνη για να πάρει το μπάσκετ.
Καταλαβες κυρία Κούλα?
Ααααααλμεεεειιιιδαααα

Αχ Κούλα αδικημενη!
Δεν παίρνουν χαμπάρι αυτοί δικέ μου... Μια ζωή ήταν και θα είναι φίδια... Και θα παίρνουνε ότι τους αξίζει και ότι αγοράζουν... Για δεν μπορούν αλλιώς....!!!

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Δεν παίρνουν χαμπάρι αυτοί δικέ μου... Μια ζωή ήταν και θα είναι φίδια... Και θα παίρνουνε ότι τους αξίζει και ότι αγοράζουν... Για δεν μπορούν αλλιώς....!
GqIyxs5XkAAxkGc.jpeg

ΕΡΧΟΜΑCTE!
Τα τσεπωσε και τους άφησε Με Αλμέιδα και Ηλιόπουλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom