Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Ρε α γαμισου κ συ απο δω νυχτιατικαΦατε στη μαπα τον κωλομπαρα τον πελαδο σας
Την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι πάντως δεν παίζει τσικινιο ορτα ελ καβλι ισοπαλία το βλέπωΘα σας ξεκωλιασουμε στη ρεβανς και θα περασομεν εμεις τυπε![]()
Δε πα να γαμηθουν οι οι μουλοι μωρε γαμω τα σπιτια τους.Και σημερα με τα δευτερα παιζατε κ εμεις κομπλε...Και?Την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι πάντως δεν παίζει τσικινιο ορτα ελ καβλι ισοπαλία το βλέπω
Τι πιστεύεις έφταιξε σήμερα ; Θα μπορούσε να φάει κι άλλαΔε πα να γαμηθουν οι οι μουλοι μωρε γαμω τα σπιτια τους
Και εγώ Χ 1 το βλέπω. Περισσότερο ΧΤην Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι πάντως δεν παίζει τσικινιο ορτα ελ καβλι ισοπαλία το βλέπω
Τι εφταιξε?Πλακα μου κανεις ετσι?Με εναν στην αμυνα παιζαμε ρε τυπεΤι πιστεύεις έφταιξε σήμερα ; Θα μπορούσε να φάει κι άλλα
Ευχαριστουμε για τη λυπηση ρε μανΚαι εγώ Χ 1 το βλέπω. Περισσότερο Χ
Δεν σας λυπάμαι μαν. Απλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ πήρε μάθημα καλό απόψε. Θα αλλάξει συμπεριφορά την Κυριακή. Είναι και παιχνιδι άλλης σημασίας και το μόνο που της έμεινε.Ευχαριστουμε για τη λυπηση ρε μαν
Παίζει το κεφάλι του την Κυριακή ο ντοντ κραι φορ μι αρτζεντιναΑ
Τι εφταιξε?Πλακα μου κανεις ετσι?Με εναν στην αμυνα παιζαμε ρε τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστουμε για τη λυπηση ρε μαν
Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου ενώ τώρα στο μπάσκετ άμα έτρωγες σαράντα πόντους στο κεφάλι θα ξανά έχανες την ίδια Κυριακή σίγουραΔεν σας λυπάμαι μαν. Απλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ πήρε μάθημα καλό απόψε. Θα αλλάξει συμπεριφορά την Κυριακή. Είναι και παιχνιδι άλλης σημασίας και το μόνο που της έμεινε.
Μα κ αυτος ο γαμιολης βλεπει οτι η πλευρα του ιρανου ειναι αδεια κ εκει αυτος σωνει κ ντε..Του πηρε τον αερα ο ταβερνιαρηςΠαίζει το κεφάλι του την Κυριακή ο ντοντ κραι φορ μι αρτζεντινα
Σωπα ρε τα ντορτια δεν ηταν μαθημα?Μπουρδελο ολα παλι τωραΔεν σας λυπάμαι μαν. Απλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ πήρε μάθημα καλό απόψε. Θα αλλάξει συμπεριφορά την Κυριακή. Είναι και παιχνιδι άλλης σημασίας και το μόνο που της έμεινε.
Εχει τις ίδιες ικανότητες με όταν πήρατε το πρωτάθλημα άρα κάτι άλλο μάλλον πάει λάθοςΜα κ αυτος ο γαμιολης βλεπει οτι η πλευρα του ιρανου ειναι αδεια κ εκει αυτος σωνει κ ντε..Του πηρε τον αερα ο ταβερνιαρης
Αν θελουν ας τον φανε αν εννοεις αυτο...Αλλα αυτα δεν γινονται...Δεν ειναι ο γαυρος να μας βαζει 6 αλλα κ εμεις οποτε παιζουμε με γαυρο να τρεμουν τα ποδια τους.Εχει τις ίδιες ικανότητες με όταν πήρατε το πρωτάθλημα άρα κάτι άλλο μάλλον πάει λάθος
Οχι δεν εννοούσα αυτό να τον φάνε δεν έχει προφανώς τους παίχτες να παίξει με τον τρόπο που θέλει για μένα ο πρόεδρος σας αγγίζει τα όρια της γελοιότητας θυμίζει Σαλιαρέλη δεν εμπνέει κανένανΑν θελουν ας τον φανε αν εννοεις αυτο...Αλλα αυτα δεν γινονται...Δεν ειναι ο γαυρος να μας βαζει 6 αλλα κ εμεις οποτε παιζουμε με γαυρο να τρεμουν τα ποδια τους.
Ο πρόεδρος τους είναι σοβαρότης μηδέν.Οχι δεν εννοούσα αυτό να τον φάνε δεν έχει προφανώς τους παίχτες να παίξει με τον τρόπο που θέλει για μένα ο πρόεδρος σας αγγίζει τα όρια της γελοιότητας θυμίζει Σαλιαρέλη δεν εμπνέει κανέναν