aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 90.578
- Πόντοι
- 12.056
Και εάν μου αρέσει!!!!ποτέ δεν ξέρεις και τώρα στα 50 δεν θα είμαι γκέι....μερακλής θα πούνεΜε τον κωλο μην πεσεις μονο, γιατι μπορει να καρφωθεις σε γαυρισια ψωλη.
Και εάν μου αρέσει!!!!ποτέ δεν ξέρεις και τώρα στα 50 δεν θα είμαι γκέι....μερακλής θα πούνεΜε τον κωλο μην πεσεις μονο, γιατι μπορει να καρφωθεις σε γαυρισια ψωλη.
Με τον κωλο μην πεσεις μονο, γιατι μπορει να καρφωθεις σε γαυρισια ψωλη.

Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε πορδοβουλωμα; Με τον Αιολο εχω κουβεντα.σαν να σου μπει ακιδα στο χερι ειναι, μην φοβασαι![]()
Εγώ πάντως βλέπω να κάνει το 1-1 ο ΠαναθηναϊκόςΕσενα ποιος σου μιλησε, ρε πορδοβουλωμα; Με τον Αιολο εχω κουβεντα.
Αν μπορει ας το κανει.Εγώ πάντως βλέπω να κάνει το 1-1 ο Παναθηναϊκός
Του δινει πανω απο εναμιση ο Μελισσανιδης;Ο μπακαμπου τελικά ΑΕΚ τον βλέπω να έρχεται
Θα δουμε....δεν το ξέρω αυτόΤου δινει πανω απο εναμιση ο Μελισσανιδης;
1,5 καθαρο του δινει ο Ολυμπιακος. Με τα μπονους ξεπερναει τα 2 και δεν υπογραφει, το σκεφτεται. Στην αραπια του δινουν 2,5 καθαρα. Και μονο με αντιπαλο τον Ολυμπιακο πρεπει να υπερβει τον εαυτο του ο Μελισσανιδης.Θα δουμε....δεν το ξέρω αυτό
Εσενα ποιος σου μιλησε, ρε πορδοβουλωμα; Με τον Αιολο εχω κουβεντα.

Ποιος σου μιλησε και πεταχτηκες σαν την πορδη ρωτησα. Ελα, ψωλοβροντη, πες αλλη μια μαλακια ετσι για να εχεις τον τελευταιο λογο.ο εραστης της σουφρας σου ειμαι![]()
Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μετά από το μελλισαν θα πάει σε καλά χέρια η θα δούμε Μίκι μαους προέδρους πάλι?
Καλά 72 είναι
Δεν τους συμφέρει να μην είναι εδώ χαχαχασε 10 χρονια θα ειναι εδω ο κοσμος?
Για να εψαξες να βρεις τετοιο αρθρο σημαινει οτι ξερεις και παραξερεις. Αρα ξερεις και την συγκεκριμένη. Αρα το χεις μια χαρα το θεμα. Δεν μπορω να σε βοηθησω. Καλο γαμησι να χεις. Α, και να προσεχεις τα ρεστα...παιδια επειδη δεν ξερω απο τραβελοθεματα ο σκερβελες εδω ειναι ο @Zebu ??
![]()
Στην αγκαλιά του συντρόφου της: Το τρανς μοντέλο Καίτη Γκραμμά που ξετρέλανε τους κριτές στο GNTM στη φωτογραφία του καλοκαιριού (Pic)
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ.dailymedia.com.gr
Για να εψαξες να βρεις τετοιο αρθρο σημαινει οτι ξερεις και παραξερεις. Αρα ξερεις και την συγκεκριμένη. Αρα το χεις μια χαρα το θεμα. Δεν μπορω να σε βοηθησω. Καλο γαμησι να χεις. Α, και να προσεχεις τα ρεστα...