Υπό νορμάλ συνθήκες θα φοβόμουν διασυρμό την Τρίτη.
Η αδιάφορη ΑΕΚ παίζει με τον αδιάφορο Ολυμπιακό όπου εδώ και 15+ "ντέρμπι" χάνουμε πριν ξεκινήσει το ματς με όλους τους ευφάνταστους τρόπους.
Παρόλο που και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες εμείς χάνουμε ακόμα και όταν μόνο ο αντίπαλος είναι αδιάφορος (αρκει να λέγεται ολυμπιακος ή πάοκ).
Θα προτιμούσα να μην κατεβούμε, να το δώσουμε 3-0 να τελειώνουμε ή να το διακόψουμε χωρίς έκτροπα εις βάρος των ολυμπιακών και να τελειώνουμε όπως μας αξίζει.
Ακούω και διαβάζω τελευταία οτι χωρίς Ευρώπη ο προπονητής μας έχει ελπίδες να μείνει παραπάνω!
Αφού δεν θα παίζει αποκλεισμός από καμιά τύπου Βελέζ καλοκαιριάτικα να μας ξενερώσει με το καλημέρα.
Αν είναι ΑΕΚ θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι τα λένε, αν δεν είναι καλώς το λένε και λίγα λένε.
Είναι οξύμωρο ότι ο πρόεδρος με τον οποίο έχουμε πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα είναι αυτός που μας έχει καταστρέψει τα τελευταία χρόνια την ψυχική μας υγεία.
Εγώ παραμένω σταθερός στα θέλω μου.
Προτιμώ ΟΜΑΔΑ η οποία να παίζει οπουδήποτε (όπως πχ ο ολυμπιακός στη ριζούπολη) παρά γήπεδο και προπονητικό και μετά από κάθε ματς να καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που ακόμα ασχολούμαι.
Τέλος πάντων ας είναι αυτή η τελευταία μας χρονιά απόλυτης ξενέρας αλλά στατιστικά να το δει κανείς, κάθε χρόνο και χειρότερα πάμε...