Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
14
Like
638
Πόντοι
2.823
αλανι και αρχιδια καπαμα...αμα ητανε ετσι τα αλανια την ειχαμε γαμισει τη δουλεια...
ανατριχιασε ο ηθικος ντεμης με αυτα που ακουσε για στησιματα και εφριξε μολις καταλαβε πως του εκλεβε ο ολυμπιακος τα πρωταθληματα!!!!
ελα μου ομως που εγω θυμαμαι ενα ματς στο σταδιο κατφορα που δεν περναγε σεντρα η αεκ και τελικα κερδισε με ενα γκολ δικο του που ειχε μπει αλλαγη...
ελα που θυμαμαι οτι ειχαν γινει και τρια μαρς πεναλτι υπερ μου και δεν δοθηκε κανενα...
αλλα βεβαια αυτα δεν εχουν σημασια ...
το σανο να ειναι καλα και τα προβατα που καταπινουν....
αλανι λεει και τα αρχιδια μου μαριτσα.....

Hristidis 7

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
14
Like
638
Πόντοι
2.823
εγω τωρα απο εμπειρια και πραγματικα με λυπη το λεω και μονο σαν ανθρωπος(σε καμμια φαση δεν ειρωνευομαι) οτι οπως τον βλεπω καλο θα ειναι να μπει σε καποιο προγραμμα γιατι εχει και οικογενεια και ειναι αμαρτια...
τα αλλα ειναι μαλακιες...και πρωταθληματα και παραγκες και ρεστα...
ας κοταξει μηπως την κανει ομορφα και γαμα και τις παραγκες και τα ρεστα... ;) ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αφιερωμενο στο αρχιφυτο της παρεας  :tooth: δεν χρειαζεται να αναφερω ονομα γνωριζουν ολοι πλεον ποιος ειναι...

Hristidis 7

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
14
Like
638
Πόντοι
2.823
Πρέπει να γράψεις κανένα μυθιστόρημα, χαραμίζεσαι εδώ μέσα.
Τόσα καλά σενάρια είναι βγαλμένα από τη ζωή.
ελα ρε οι ανθρωποι δεν παλευονται...μια θες να γελασεις αλλα καμμια φορα σου σπανε και τα νευρα με τις μαλακιες...
ενταξει να πουνε ξερεις τι ρε μαγκα ;;;ειστε οι καλυτεροι οι πιο δυνατοι αλλα εχετε παρει και μερικες αβαντες που μπορει να εκαναν καποιες φορες την διαφορα...να κατσω να τα βαλουμε κατω και να συζητησουμε...αρχιδια...
εδω βλεπεις τελειωμενους καρπαζοεισπρακτορες να σκουζουν και να κανουν το ασπρο μαυρο...ελεος πια...
σα να λεω εγω στο μπασκετ οτι 15 χρονια τα παιρνει ο αλλος με παραγκα...ενταξει εχω τις ενστασεις μου αντικειμενικα κατι νον κολ κατι βηματα γκορντον φετο αλλα μεχρι εκει ρε πουστη...
αν αρχισω να φαντασιωνομαι και να λεω οτι 15 χρονια ημουνα καλυτερος αλλα ο κακος βαζελος με εκλεβε δεν θα το θελω το γιαουρτακι μου;;;
οχι σε ρωταω...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω τωρα απο εμπειρια και πραγματικα με λυπη το λεω και μονο σαν ανθρωπος(σε καμμια φαση δεν ειρωνευομαι) οτι οπως τον βλεπω καλο θα ειναι να μπει σε καποιο προγραμμα γιατι εχει και οικογενεια και ειναι αμαρτια...
τα αλλα ειναι μαλακιες...και πρωταθληματα και παραγκες και ρεστα...
ας κοταξει μηπως την κανει ομορφα και γαμα και τις παραγκες και τα ρεστα... ;) ;)

Κ'ο Μαρινάκης πρέπει να μπει σε πρόγραμμα, γιατί τον κόβω να έχει χοληστερίνη 700 και 1-2 χιλιάδες τριγλυκερίδια.

Hristidis 7

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
14
Like
638
Πόντοι
2.823
αφιερωμενο στο αρχιφυτο της παρεας  :tooth: δεν χρειαζεται να αναφερω ονομα γνωριζουν ολοι πλεον ποιος ειναι...
ελα ενταξει και μενα μου αρεσει το χιουμορ αλλα αυτο ειναι παιδιαστικη μαλακια...μην φανταστεις οτι μου'χεις κλασει και καλα κατι απλα για παρτη σου μιλαω...
στασου αν θες στα ποδια σου και απαντα μου...
θες βιντεακια γιουτιουμπ;;;μανουλα ειμαι...και;;;θα βγει κατι;;;
σε πειραζουν αυτα που λεω αλλα ειανι αληθειες ρε μαγκα...εγω φταιω;;;;
κατσε αμα θες και φαε τις φανφαρες του τελειωμενου....
βαγιενει τωρα ο καθε πικραμενος να ριξει και κατι στο πεσμενο δεντρο (ποδοσφαιρο)
εσεις μονοι σας χαλιεστε και χαλατε και αυτο που υποτιθεται οτι αγαπατε...
πιασανε οντως καποιους τ΄πους που μονταρανε καποια ματς οπως γινεται σε ολο τον κοσμο ας τους τιμωρησουν και συνεχιζουμε...
οοοοοχι ντε και καλα ναμπλεξουμε τον ολυμπιακο...ε αει γαμισου...τι να κανω τωρα εγω αφου δεν μπλεκεται με τιποτα;;;;
αρωστεια ρε πουστη...ειπα η ατιτλιαση η αγαμια και η θλιψη σας εχει κανει παραφρονες.....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χρηστίδη είσαι αλάνι συνέχισε να γλεντάς τους ανύπαρκτους!! Είναι απλά τα πράγματα ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια έχει το καλύτερο ρόστερ και παίζει την καλύτερη μπάλα άνετα στν Ελλάδα.. Ακόμα και ο πιο καθυστερημένος το βλέπει αυτό.. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες και δικαιολογίες φθηνές των στενόμυαλων φανατισμένων οπαδών..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες και δικαιολογίες φθηνές των στενόμυαλων φανατισμένων οπαδών..

Πλέον το διατυπώνουμε διαφορετικά:
"Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας"  :2funny: :2funny: :2funny:

gontikas1.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.448
Πόντοι
5.006
Τον χοντρό γιατί δεν τον αφήνουν να βγεί απο την χώρα;;
Επειδή δεν έφαγε όλο το φαί του;;;
*Πολύ γρήγορα ήθελε να κάνει αυτά που έκανε ο προκάτοχος του και άρχισε να κάνει κακές παρέες χωρίς να προσέχει τα νώτα του

Την Πέμπτη στον ανακριτή για τα στημένα ο Μαρινάκης
Ο πρόεδρος της Σούτπερ Λίγκας και του Ολυμπιακού θα ανοίξει των δεύτερο κύκλο των καταθέσεων γύρω από τους στημένους αγώνες.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κληθεί την Πέμπτη για αυτοπρόσωπη εμφάνιση στον ανακριτή. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση (κακούργημα), τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και για απλή συνέργεια σε δωροδοκία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ΄ εξακολούθηση.
Εν τω μεταξύ ο 9ος τακτικός ανακριτής αναμένεται να ζητήσει το άνοιγμα κι άλλων καταθέσεων εκτός από τους 83 που είναι ήδη κατηγορούμενοι.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85914&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85914&catid=1[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.448
Πόντοι
5.006
Η σκληρή πολιτική που είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν φέτος στην ΑΕΚ, αναγκάζει τους ανθρώπους να ασχολούνται σχεδόν με κάθε παίκτη που τους προτείνεται. Από το... περίσσευμα του Ολυμπιακού προέρχονται οι πιο πολλοί πάντως, καθώς μετά τον Ζαϊρί, στην Ενωση προτάθηκαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Αρης Σοϊλέδης, ενώ ακούστηκαν ακόμα και τα ονόματα των Ούρκο Πάρντο, Κριστιάν Νέμεθ! Μέσα σε αυτούς, βάλτε και τον Εστογιανόφ από τον Πανιώνιο, με τον σοβαρό τραυματισμό του όμως και τους οκτώ μήνες απουσίας από τα γήπεδα, να παίζουν ανασταλτικό ρόλο...
www.bourdela.com/forum/index.php?action=post;topic=220.70875;num_replies=70875]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=post;topic=220.70875;num_replies=70875[/url]

Δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία με Κωνσταντόπουλο, στο βάθος Πάρντο

Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την Ενωση, ούτε από την Κέρκυρα.
Η πλευρά της Κέρκυρας τονίζει ότι η τελευταία τηλεφωνική επαφή με την ΑΕΚ για τον διεθνή γκολκίπερ έγινε την Τρίτη, ενώ οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν τις απαιτήσεις των Κερκυραίων για να παραχωρηθεί ο Κωνσταντόπουλος. Αυτές είναι 150.000 ευρώ συν τα έσοδα ενός φιλικού των δύο ομάδων, ενώ δεν έχει τεθεί θέμα δανεισμού παίκτη αν και η Κέρκυρα είναι γνωστό ότι θέλει τον Μπερνς. Επίσης, από την πλευρά της Κέρκυρας τονίζεται ότι η οφειλή προς τον Κωνσταντόπουλο είναι 37.000 ευρώ και όχι 90.000 ευρώ.
Η ΑΕΚ έχει το θέμα σταντ μπάι και κοιτάζει παράλληλα και αυτό του Πάρντο, για τον οποίο προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Ραπίντ Βουκουρεστίου (200.000 ευρώ). Βέβαια, το κασέ του Ισπανού πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό του Κωνσταντόπουλου.
Από κει και πέρα, σχετικά με τον τέταρτο στόπερ (εφόσον δεν φύγει ο Μανωλάς), υπάρχει η περίπτωση του 22χρονου Ισλανδού Ελφας Χέλγκασον, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Γκρέταρσον. Ετσι, θα έχει να λέει ότι έφερε έναν Ισλανδό στην ΑΕΚ. Για την Ιστορία, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τους εξής στόπερ: Δέλλα, Μανωλά και Κάλα. Αν αποχωρήσει ο Μανωλάς τότε η Ενωση θα πάει για δύο κεντρικούς αμυντικούς.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/332189.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/332189.html[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.448
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απολογία του Μπέου: "Είμαι ένας αθώος οικογενειάρχης"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο Ρεχάγκελ έβαζε και το Χαριστέα πλάγιο χαφ
και τον Τοροσίδη δεξί μπακ
πολλα παραξενα εχει κανει ο ρεχαγκελ αλλα σαν το κουφο του μπαγιεβιτς να βαλει τον γιαχιτς σεντερ φορ δεν εχει κανει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
πολλα παραξενα εχει κανει ο ρεχαγκελ αλλα σαν το κουφο του μπαγιεβιτς να βαλει τον γιαχιτς σεντερ φορ δεν εχει κανει...
έχουνε περάσει φυντάνια και φυντάνια
εμείς γνωρίσαμε ένα Ζί(η)κο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom