Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_2:
Τέρμα το Τζιμπούρη πια(δικαίως).Θέλω να δω που θα τον σπρώξουμε τώρα,που δεν θα χει παιχνίδια στα πόδια του όμως κ δεν θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Ενταξει μωρέ τι να πει το αρχηδι ο Μίχος για να καλύψει την ανυπαρξία της ομάδας του.Οι γάυροι όταν δεν νικάνε ή είναι στημένο το ματς ή τους αδίκησε η διαιτησία.Μια ζωή τετοιοι ήταν ,είναι κ θα είναι.Ο κανονισμός είναι σαφής:από την στιγμή πυο κελίνει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής είναι οφσάιντ.ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Αν ήταν σε καμμιά γωνία ο παίκτης τότε έπρπε να μετρήσει.
Ας πάνε να κάνουν καμμιά ένσταση να αλλάξει ο κανονισμός κ να κατακυρωθεί υπέρ τους το παιχνίδι. :grin: :grin: :grin:
ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. :grin: :grin: :grin:
σκοτεινούλη, όταν μπαίνεις στο θρεντ μας, να το διαβάζεις κιόλας.
για πες ποιος έγραψε στο θρεντ μας πως αδικηθήκαμε και το χάσαμε απο τη διαιτησία το καβαλιώτικο.
ποιος έγραψε πως ήτανε στημένο;

έτσι έχετε γαλουχηθεί να λέτε επειδή έτσι κάνετε εσείς.
Μάλλον δεν θυμάσαι που όταν μας είχατε ρίξει την τεσσάρα, εμείς σας λέγαμε και συγχαρητήρια.

άντε κρυφτείτε στις διαιτησίες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κανονικά-κανονικότατα χθες,υπήρχαν κανά-δυο άξια μέλη της γαύρικης παροικίας εδώ μέσα,που φώναζαν για την διαιτησία του εν λόγω ματς.Μπες κ δες στα χθεσινά ποστ,την ίδια ακριβώς ώρα.
Και επειδή,δόξα σοι ο θεός,ξέρω αρκετούς γαύρους κ εκτός σάιτ,η εμπειρία μου μαζί τους,αυτό μου δείχνει.Δεν γνώρισα τον γαύρικο κόσμο εδώ μέσα,και ούτε γεννήθηκα στον ΑΡΗ.

Ακόμα κ για την τεσσάρα που λες,είχανε βγει κα΄ποιοι,λίγοι βέβαια,να φωνάξουν ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ του Μπλανκο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Kαλημερα αλανιαααααα....... :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Που είσαι ορέ,σε έψαχνα εναγωνίως χθες. :s&m_2:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.849
Πόντοι
12.056
Kαλημερα Αεκαρες  :kissass: :kissass:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Βασίλης Μπορμπόκης θα καταλάβει την θέση του ΄΄κατασκόπου΄΄ στο τεχνικό τιμ της ομάδας :rockon:

Συνεχίζονται οι σωστές κινήσεις στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με ποδοσφαιράνθρωπους αναγνωρισμένης αξίας,που αγάπησαν την ομάδα κ αγαπήθηκαν από τον λαό της. :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Αυριο ερχονται τα λεφτα ε???? :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να τα κάνω τα λεφτά ,αφού δεν έχω εσένα πια(Τζιμπούρ);;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Δεν μας ειπανε.....Απο τις μπαλες που κλοτσησε ο ραφικ,απεκρουσε καμια ο λουκατς ή και αυτες στα διχτυα μπηκανε??? :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχαααααααααα

τις έπιασε ο Γιάχιτς που είναι πολυεργαλείο κ παίζει σε πολλές θέσεις :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Αααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχαααααααααα

τις έπιασε ο Γιάχιτς που είναι πολυεργαλείο κ παίζει σε πολλές θέσεις :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το παιδι του προπονητου....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έπαιξε ένα τεταρτάκι την Κυριακή.Καλά τα πήγε.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τιμούρ, όταν πας να δουλέψεις σε αυτόν που σου έκλεβε το ψωμί όταν έπαιζες στην ΑΕΚ, αυτά έπρεπε να τα περιμένεις!!
Ετσι πουλάει ο θείος τους συνεργάτες του. Τώρα θα αρχίσει να μιλάει για εχθρικές διαιτησίες για να συσπειρώσει τους Τσουκαλάδες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Λιάγκουρα.
Εντάξει ρε συ,ο Τιμούρ κοιτάει την καριέρα του κ καλά κάνει κατ'εμέ.Το τι του έκανε ο Κρόκους ως παίχτη,δε νομίζει να τον πολυνοιάζει.Τώρα πια βρίσκεται στο ποδόσφαιρο σε ένα άλλο πόστο κ φυσιολογικο ήταν να ήθελε να καταξιωθεί.Άσχετα που δεν έπιασε στον γαύρο...για τους λόγους που συντομα θα δούμε.
Μην απορήσετε αύριο,και την Κυριακη΄στην Τούμπα,αν δείτε τον γαύρο να κεντάει...και σίγουρα δεν θα κεντάει ελέω Μπάντοβιτς. ;) ;) :grin: :grin: :grin:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Λιάγκουρα.
Εντάξει ρε συ,ο Τιμούρ κοιτάει την καριέρα του κ καλά κάνει κατ'εμέ.Το τι του έκανε ο Κρόκους ως παίχτη,δε νομίζει να τον πολυνοιάζει.Τώρα πια βρίσκεται στο ποδόσφαιρο σε ένα άλλο πόστο κ φυσιολογικο ήταν να ήθελε να καταξιωθεί.Άσχετα που δεν έπιασε στον γαύρο...για τους λόγους που συντομα θα δούμε.
Μην απορήσετε αύριο,και την Κυριακη΄στην Τούμπα,αν δείτε τον γαύρο να κεντάει...και σίγουρα δεν θα κεντάει ελέω Μπάντοβιτς. ;) ;) :grin: :grin: :grin:
εγώ σκοτεινέ τον συμπαθώ τον Τιμούρ. Ειλικρινά. Εγώ κρίνω τις συμπεριφορές του Κόκαλη αλλά και το ότι πρόπερυσι αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ πριν πάρουμε τον Δώνη. Το θυμάσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom