Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (0 μέλη και 346 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.689
Πόντοι
5.006
φωτο απο οταν ο θρυλος πηρε το 14ο πρωταθλημα του το 1958....
οι τερματοφυλακες φορουσαν τραγιασκα...
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
oly-50-new.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.689
Πόντοι
5.006
Εσύ το έφτιαξες?φωτοσοπ?
πρωτα ηταν η φιεστα - παρωδια με τα χιλιαδες ευτραπελα..
τωρα αυτο...
ρε μηπως να το παιρνουν καθε χρονο, να κανουμε δευτερο συκωτι απο τα γελια???
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.548
Πόντοι
10.656
τακη ποδαρατο θα το πανε και θελουν 2 μερες να φτασει καλαματα? :think:
θεσσαλονικη παντως δεν θα πανε γιατι θα τους κλεψουν το κυπελλο οι τσιγγανοπαοκτσηδες :coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.854
Πόντοι
7.265
θεσσαλονικη παντως δεν θα πανε γιατι θα τους κλεψουν το κυπελλο οι τσιγγανοπαοκτσηδες :coffee:
ουτε μανη κατεβαινουν καλαματα ειναι τα συνορα μετα θα μαζευουν το κυπελλακι απο το πελαγος.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.754
Πόντοι
3.666
Παιρνεις κατι για την κατασταση σου?
εισαι σε παραληρημα
Πραγματικα ωρες ωρες δεν ξερω τι στο πουτσο οράματα βλεπει ο μαν , μεχρι και οι πέτρες στο Πειραιά απο τα ταμπουρια μεχρι Πέραμα ξερουν τι Σίχαμα ειναι η συμμορία Μόραλη και ολο το παρεακι , να μου πεις με τετοιο κονε το Πρόεδρο οχι δήμαρχο και πλανητάρχη αν θελει τον βγαζει , εχω φίλους κολλητούς στο Πειραιά και σε Φάληρο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια , Σιχαματα και Μαφια οι βρωμοπουστες και οι ανθρωποι του Χοντρου και έρχεται εδω ο Σέρ Τάκης να μας πει οτι οχι μωρε καλα άτομα ειναι και ο Βαγγελας μέγας Ευεργέτης βοηθαει κοσμο εκτος απο αυτους που τους αφανίζει ...

Πραγματικά ή μας δουλεύουνε ή κάποιος δεν περνει τα ψυχοφαρμακα του .
Μαλακες μαζευτειτε λιγο και μην γράφετε πιπες , ή αν θελετε γραφετε τις στο νήμα σας που εκει εχει κι άλλους θολωμένους και τα πιστεύουν και τα καταπίνουν αμασητα αυτα που γραφετε , έλεος με τη παπατζα μάγκες καπου Ελεος βάλτε ενα φρένο , οχι αλλο Παπα

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.689
Πόντοι
5.006
Πραγματικα ωρες ωρες δεν ξερω τι στο πουτσο οράματα βλεπει ο μαν , μεχρι και οι πέτρες στο Πειραιά απο τα ταμπουρια μεχρι Πέραμα ξερουν τι Σίχαμα ειναι η συμμορία Μόραλη και ολο το παρεακι , να μου πεις με τετοιο κονε το Πρόεδρο οχι δήμαρχο και πλανητάρχη αν θελει τον βγαζει , εχω φίλους κολλητούς στο Πειραιά και Φάληρο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια , Σιχαματα και Μαφια οι βρωμοπουστες και έρχεται εδω ο Σέρ Τάκης να μας πει οτι οχι μωρε καλα άτομα ειναι και ο Βαγγελας μέγας Ευεργέτης , πραγματικά ή μας δουλεύουνε ή κάποιος δεν περνει τα ψυχοφαρμακα του ,
Μαλακες μαζευτειτε λιγο και μην γράφετε πιπες , ή αν θελετε γραφετε τις στο νήμα σας που εχει και άλλους θολωμένους και σας πιστεύουν και τα καταπίνουν αμασητα αυτα που γραφετε , έλεος με τη παπατζα μάγκες καπου Ελεος βάλτε ενα φρένο , οχι αλλο Παπα
ρε μεγαλε πρωτα πρεπει να καταλαβαινεις τι γραφω και μετα να μιλας...

οταν καηκε ο φουρνος ενος διαιτητη στο ποδοσφαιρο, ανοιξε ο κοριος της ευπ, βγηκαν συνομιλιες στον αερα και υπηρξαν 500 αρθρα στο ιντερνετ...μεχρι και υποβιβασμο του ολυμπιακου ζητουσατε...

φετος στους τελικους του μπασκετ, ειχαμε επιθεσεις στα σπιτια 2 διαιτητων....ουτε η ευπ παρενεβη, ουτε συνομιλιες μαθαμε, ουτε τιποτα...τα ιδια και οταν εγιναν τα σκηνικα με τους κροατες (ενω με τον λυγγεριδη, ειχαμε συνομιλιες των εμπλεκομενων)....

υγ : εμενα αυτη ηταν η απορια μου...πως γινεται η ευπ να λειτουργει οταν γινονται ντου σε σπιτια διαιτητων στο ποδοσφαιρο και οχι οταν γινονται ντου σε διαιτητες στο μπασκετ....1 αρθρο για υποβιβασμο του βαζελου στο μπασκετ θα υπαρξει?

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.754
Πόντοι
3.666
Τακη sorry που θα στο γράψω με ολο το σεβασμό γιατι δεν εχω θεμα μαζι σου και το ξερεις , αλλα οταν σε καποια χώρα υπάρχουν κασέτες η ντοκουμέντα για στημένα παιχνίδια ή αγωνες , δεν χρειάζεται να το ζητήσει καποια Ομαδα αλλη για υποβιβασμό ή οποιαδήποτε αλλη ποινη , ειναι απαιτήση του κόσμου να ενεργήσει η δικαιοσύνη σωστά και να δωθουν κυρώσεις στην ανάλογη Π.Α.Ε , βλεπε JUVE τεράστιο σύλλογο μαν πριν χρονια , μην παμε πολυ μακρια και το αναλύουμε για ωρες και γινόμαστε γραφικοί .
Γι αυτο λεμε κ λένε ολοι οτι σαν χώρα ήμαστε μπουρδελο στο Ελλάδισταν και οι νόμοι άφαντοι. Ιταλία και εκει υπάρχουν οι Ανιελι και δυνατες φατρίες αλλα οι νόμοι ειναι νόμοι μάστορα !!!
Αυτα τα λίγα λοιπον. για να μην ξεχνάμε ποτε ποσο Μπουρδελο χώρα ήμαστε κ θα συνεχισουμε να ημαστε και οτι δεν θα αλλαξει κατι ποτε κ πουθενά

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.026
Πόντοι
2.356
ρε μεγαλε πρωτα πρεπει να καταλαβαινεις τι γραφω και μετα να μιλας...

οταν καηκε ο φουρνος ενος διαιτητη στο ποδοσφαιρο, ανοιξε ο κοριος της ευπ, βγηκαν συνομιλιες στον αερα και υπηρξαν 500 αρθρα στο ιντερνετ...μεχρι και υποβιβασμο του ολυμπιακου ζητουσατε...

φετος στους τελικους του μπασκετ, ειχαμε επιθεσεις στα σπιτια 2 διαιτητων....ουτε η ευπ παρενεβη, ουτε συνομιλιες μαθαμε, ουτε τιποτα...τα ιδια και οταν εγιναν τα σκηνικα με τους κροατες (ενω με τον λυγγεριδη, ειχαμε συνομιλιες των εμπλεκομενων)....

υγ : εμενα αυτη ηταν η απορια μου...πως γινεται η ευπ να λειτουργει οταν γινονται ντου σε σπιτια διαιτητων στο ποδοσφαιρο και οχι οταν γινονται ντου σε διαιτητες στο μπασκετ....1 αρθρο για υποβιβασμο του βαζελου στο μπασκετ θα υπαρξει?
Να ανοιξουνε και οι συνομιλιες των αλλων, σου ειπε κανεις οχι?
Απλα μην το παιζετε και κυνηγημενοι γιατι δεν ειστε.
Εχετε δωσει δικαιώματα και οχι μια ή δυο φορες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom