Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι ειναι ταπεινωτικό γαμησι;
No feelings, no kisses, no looks. Όπως θα γάμαγες μια πουτάνα κάποια που για σένα είναι ένα τίποτα, ένα κομμάτι κρέας ρε παιδί μου.
να της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.Τι ειναι ταπεινωτικό γαμησι;
χαχαχανα της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....
Είναι κοντο πουτανάκι , και πάρα μα πάρα πολύ ψωνισμένο.
Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !
Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."
Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.
Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....
Στυλάκι "Σας κάνω χάρη που είμαι εδώ ........"
Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.
Πούτσα και ταπείνωση !
να της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.

τι ειναι παλι αυτη ; πρωτη φορα τη βλεπω

και πεταμα στη θαλασσανα της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.

Θελω να την σαπισω στο ξυλο και την πουτσα την πουτανα!