Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 76 5,6%
  • Ροκ

Ψήφοι: 359 26,7%
  • House

Ψήφοι: 70 5,2%
  • Soul

Ψήφοι: 16 1,2%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 187 13,9%
  • Trance

Ψήφοι: 52 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 19 1,4%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 1,9%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,5%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 14 1,0%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 43 3,2%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,1%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 226 16,8%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 37 2,7%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 52 3,9%
  • Industrial

Ψήφοι: 23 1,7%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 72 5,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.346

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.506
Πόντοι
6.256
Μπορούμε να ξεκινήσουμε μία σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα χωρίς να βρίζουμε ο ένας τον άλλο;;;

Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες.

Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν.
Δεν γνωρίζω πολλούς από εσάς. Είμαι περιχαρακωμένος στο νήμα των Παππούληδων και σίγουρα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη των κ.κ. @Eraser.. , @spipis71 , @Saul, οι οποίοι πραγματικά γνωρίζουν από μουσική στο Νήμα των παππούληδων αλλά θα ήθελα να διαβάσω και την γνώμη όσων συχνάζουν στο παρόν νήμα. Χωρίς βρισιές!

Ποια είναι η γνώμη σας;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσέξτε από το 3:20 και
Μπορούμε να ξεκινήσουμε μία σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα χωρίς να βρίζουμε ο ένας τον άλλο;;;

Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες.

Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν.
Δεν γνωρίζω πολλούς από εσάς. Είμαι περιχαρακωμένος στο νήμα των Παππούληδων και σίγουρα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη των κ.κ. @Eraser.. , @spipis71 , @Saul, οι οποίοι πραγματικά γνωρίζουν από μουσική στο Νήμα των παππούληδων αλλά θα ήθελα να διαβάσω και την γνώμη όσων συχνάζουν στο παρόν νήμα. Χωρίς βρισιές!

Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσέξτε από το 3:20 και έπειτα ...
είναι πολλές οι μπάντες που άγγιξαν το metal πριν γεννηθεί

Όπως οι zeppelin ή οι Uriah heep ίσως θα έλεγα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.570
Πόντοι
10.656
Health Falling GIF by Butlerm

:rockon:

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
Είδα άνοιξε κουβέντα για το χέβι μέταλ και τον οζι. Δεν ακούω χέβι μέταλ εκτός από λίγα κομμάτια των maiden κι από Μπλάκ Σάμπαθ έχω ακούσει το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ ( Μπλάκ Σάμπαθ) που μου άρεσε.
Therefore i have no opinion

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
Η @Sofia_Magic ξέρει από χέβι μέταλ.. είμαι σίγουρος ότι ειναι χεβιμεταλου κι ότι γυρνάει στις συναυλίες ντυμένη ανάλογα..( κολλητό μαύρο λεπτό κoτλε παντελόνι και μαύρο τ σερτ judas priest)( το τ- σερτ , τρια νούμερα μικρότερο)

Τελευταία τροποποίηση:

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
Από ότι φαίνεται λοιπόν το χέβι μέταλ είναι απόγονος του ροκ εν ρολ

Sofia_Magic

Call-Girl
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
60.659
Η @Sofia_Magic ξέρει από χέβι μέταλ.. είμαι σίγουρος ότι ειναι χεβιμεταλου κι ότι γυρνάει στις συναυλίες ντυμένη ανάλογα..( κολλητό μαύρο λεπτό κoτλε παντελόνι και μαύρο τ σερτ judas priest)( το τ- σερτ , τρια νούμερα μικρότερο)
No Way Smh GIF by MOODMAN

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
32.935
Πόντοι
6.256

Ποια είναι η γνώμη σας;

Προσέξτε από το 3:20 και έπειτα ...

Take 1: Για το Helter Skelter ναι μεν αλλά... Θέλω να πω ότι μπορεί να έχουν τον συγκεκριμένο ήχο αλλά μπορεί να ήταν στο πλαίσιο πειραματισμού.
Είναι ωραίο δείγμα, αλλά το αν είναι ή όχι το πρώτο ηχητικό μονοπάτι... who knows... Υπάρχουν διάφορες εκδοχές κατά καιρούς.
Ο ίδιος ο Ozzy αποθέωνε τους Beatles, σε κάποια soft κομμάτια του υπάρχουν αυτές οι επιρροές.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι οι Black Sabbath σκληρό μπλουζ έπαιζαν, ως ... Earth , στα πρώτα τους βήματα

Take 2:
Φοβερή Live εκτέλεση, το 2012, στην πόλη που γεννήθηκε!
Απίστευτη ταχύτητα στην κιθάρα!!!

Η εκτέλεση είναι του 2005. Αρχικά μου έκανε εντύπωση που είδα τον Bill Ward , θυμόμουν ότι δεν έπαιζε εκείνη την εποχή μαζί τους.
Τόσο λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και διαφορών στο οικονομικό μέρος.
Για επιβεβαίωση, το λέει και στα ... σχόλια του κλιπ. :glasses::grin:
Ως προς την ταχύτητα, νομίζω αυτή είναι η σωστή ταχύτητα. Να το πω αλλιώς, αυτή του ταιριάζει.

Take 3: Τελείωσε μία εβδομάδα όπου:
- είδα την ταινία F1 (πρέπει να την δείτε, όποιος δε την έχει δει...),
- πήγα (το προηγούμενο Σάββατο...) σε μια από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου (Gojira),
- χάσαμε τον Οζζάκο,
- χθες έπαιξαν οι Dream Theater ... (εξαιρετικoί επίσης, αλλά Η συναυλία ήταν το προηγούμενο Σάββατο)
... διάφορα άλλα που έγιναν και ακόμη τα επεξεργάζομαι.

Τα είδωλά μας φεύγουν σιγά-σιγά, δυστυχώς μεγαλώνουμε κι' εμείς...
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

AmbadeenOff

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Like
1.406
Πόντοι
201
Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες. Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν. Ποια είναι η γνώμη σας;
Ναι, χωρίς αμφιβολία.
@blizardeye
Αν και για να είμαι πληρέστερος θα έλεγα ότι με το Χέλτερ Σκέλτερ οι Μπητλς προφήτεψαν ΚΑΙ το πανκ.

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
Τι θα ήθελες να μάθεις?
Πολλά..( νούμερα εσωρούχων - τι προτιμάς: φουστιτσες ή σορτσάκια - αγαπημένα χρώματα - αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς - χρώμα εσώρουχα - αγαπημένοι ενδυματολογικός συνδυασμοί etc etc)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom