Μπορούμε να ξεκινήσουμε μία σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα χωρίς να βρίζουμε ο ένας τον άλλο;;;
Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες.
Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν.
Δεν γνωρίζω πολλούς από εσάς. Είμαι περιχαρακωμένος στο νήμα των Παππούληδων και σίγουρα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη των κ.κ. @Eraser.. , @spipis71 , @Saul, οι οποίοι πραγματικά γνωρίζουν από μουσική στο Νήμα των παππούληδων αλλά θα ήθελα να διαβάσω και την γνώμη όσων συχνάζουν στο παρόν νήμα. Χωρίς βρισιές!
Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες. Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν. Ποια είναι η γνώμη σας;
Μπορούμε να ξεκινήσουμε μία σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα χωρίς να βρίζουμε ο ένας τον άλλο;;;
Σίγουρα ο Ozzy μαζί με τον Iommi ανέπτυξαν το Heavy Metal και εγώ και πολλοί από εσάς μεγάλωσαν μαζί τους και μαζί -στην συνέχεια- με αρκετές άλλες μπάντες.
Κατά την γνώμη μου όμως, το πρώτο μονοπάτι γι΄ αυτή την μουσική άνοιξε to Helter Skelter των Beatles, to 1968. To Black Sabbath και το Sabbath bloody Sabbath ακολούθησαν.
Δεν γνωρίζω πολλούς από εσάς. Είμαι περιχαρακωμένος στο νήμα των Παππούληδων και σίγουρα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη των κ.κ. @Eraser.. , @spipis71 , @Saul, οι οποίοι πραγματικά γνωρίζουν από μουσική στο Νήμα των παππούληδων αλλά θα ήθελα να διαβάσω και την γνώμη όσων συχνάζουν στο παρόν νήμα. Χωρίς βρισιές!
Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια η μουσική και στιχουργική συνεισφορά του Ozzy στα τραγούδια των sabbath ήταν μηδαμινή. Το όνομα του υπάρχει στα credits για λόγους που έχουν να κάνουν με την συνοχή του συγκροτήματος. Είναι γνωστο ότι την μουσική την έγραφε ο Iommy με τον ward και τους στίχους ο Geezer Butler. Ο Ozzy πολύ απλά δεν το είχει με το γράψιμο τραγουδιών.
Όπως ακριβώς και με το προσωπικό του συγκρότημα άλλοι έχουν γράψει τις επιτυχίες. Το όνομα του υπάρχει στα credits κυρίως λόγο των μαφιόζικών μεθόδων που ακολούθησε η γυναίκα του και μάνατζερ του Σάρον με αποκορύφωμα το περιστατικό με τον Jake E. Lee στον δίσκο Bark at the moon όπου όλα τα τραγούδια τα έγραψε αυτός με τον μπασίστα Bob Daisley αλλά η saron φρόντισε να φαίνετε στα credits ότι ο άντρας της έγραψε όλα τα τραγούδια μόνος του , μουσική και στίχους... γελάσαμε...
Guitar Meets Science has shared a new mini-documentary. Check it out below: “In this episode, we dive deep into one of rock’s most baffling and frustrating stories: how Jake E. Lee, the man responsible for co-writing much of Bark At The Moon and The Ultimate Sin, got written out of the money...
www.metalzone.gr
οκ ο νεκρός δεδικαίωτε αλλά υπάρχει και η αλήθεια.
Τώρα ως αναφορά τις ρίζες του Μεταλ αν οι sabbath είναι οι μπαμπάδες του ο χεντριξ έιναι ο παππούς του
Αγαπητοί φίλοι του Νευρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Μετά από 20 χρόνια, μια νέα κατηγορία θεραπειών λαμβάνει έγκριση για τη νόσο Alzheimer, και η πρώτη που στοχεύει σε βιολογικούς παράγοντες που σχετίζονται με την εκφύλιση του εγκεφάλου. Πρόκειται για θεραπείες αντισωμάτων που στοχεύουν το...