You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Είναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -Γίνε πιο σαφής για το Μαράκι
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύποςΓια την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή
Rtsth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
Το πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικήςΕίναι από την Πάτρα ξανθούλα κουκλάκι κάπως νευρική και αγχωδης- τη περνάω 18 χρόνια -είναι θέμα χρόνου να με στείλει - κάποιες συμβουλές τακτικής να βγάλουμε τη σεζόν - η δουλειά δουλειά αλλά να περάσουμε και λίγο καλά -
Rtsth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψειςΜαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Έχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνωΤο πρόβλημα ποιο είναι? Για τι θέμα θες συμβουλές τακτικής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από Θεσσαλονίκη είσαι?Κι εγώ έχω ένα νήμα ( μυστήρια Θεσσαλονίκη)..πάω εκεί κι εδώ.. φτάνει προς το παρόν..στο μέλλον βλεπουμε.αλλα όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μυστηριώδη Θεσσαλονίκη να ακούσουν και να πουν απόψεις
Το νήμα του ΚΕ είναι ΜΟΝΟ για φίλους, Jimmy.Μαν Έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους που συχνάζουν στο νήμα Κωσταντίνος Εμμανουήλ - πότε θα περάσεις να πεις να καλησπέρα φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος
Rtsth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτεΈχω ξαναπάει με μικρές συνήθως φεύγουν μετά από κάνα 2 μήνες - πώς θα το κάνουμε να διαρκέσει λίγο παραπάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από Θεσσαλονίκη είσαι?
2. Προφανώς
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Ωραία - το ξέρω Ωρίων - πάντα ήσουν καλός οικοδεσπότηςΤο νήμα του ΚΕ είναι ΜΟΝΟ για φίλους, Jimmy.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Thanks Man θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου κατά γράμμα -1. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ μικρότερη. Αν είσαι πακετος, θα μείνει. Αλλιώς να είσαι ευγενικός, να κάνεις συχνά ντουζ , να πλένεις τα δόντια σου και να μην την πρηζεις με ζηλιες. Κερνά και κάνα καφεδάκι ενίοτε
2. Προφανώς
Rtsth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
Σε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο ΤσάτσοΓια την ιστορία να πούμε ότι ο Μαργαρίτης έτυχε να είναι μπροστά στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παναγούλης
Τι σύμπτωση κι αυτή
Δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό
Τότε ο Παναγούλης ήταν πολύ ανερχόμενος πολιτικός
Πιθανότατα θα επεσκιαζε τον Ανδρέα
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Ο Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατηςΣε συνέχεια του παραπάνω, ο Παναγούλης θα έβγαζε κάτι στην επιφάνεια που αφορούσε τον συνταγματολόγο Τσάτσο
Δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό
Τότε ο Παναγούλης ήταν πολύ ανερχόμενος πολιτικός
Πιθανότατα θα επεσκιαζε τον Ανδρέα

Rtsth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
Εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔΟ Ανδρέας ήταν ενας - δεν πιστεύω να είσαι τίποτα νεοδημοκρατης![]()
( Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει, γιατί βγήκε από το σκηνικό ο Παναγούλης)
Καλή επιτυχία με το μωρό
Αν σε πρήζει με τη φλυαρία και τη γκρίνια που όλες οι νεαρές γυναίκες έχουν, να πηγαινεις νοερά σε ένα happy place των παιδικών χρόνων
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Εδώ θα έρχομαι να βάζω σκυλαδικαΕμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η ΝΔ
( Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα είχε γίνει, γιατί βγήκε από το σκηνικό ο Παναγούλης)
Καλή επιτυχία με το μωρό
Αν σε πρήζει με τη φλυαρία και τη γκρίνια που όλες οι νεαρές γυναίκες έχουν, να πηγαινεις νοερά σε ένα happy place των παιδικών χρόνων
Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 50.915
Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 50.915