gatoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 201
Περίπου 20 χρόνια πριν, ήταν Ιούλιος σε μια παραλία της Χαλκιδικής, όταν γνώρισα την πρώην σύζυγο μου. Καθισμένοι γύρω από μια φωτιά, κοιτώντας τα άστρα ακούγαμε τον φίλο να παίζει και να τραγουδάει τον Προσκυνητή με την κιθάρα του, όταν ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί...Κάποιος είπε πως η αγάπη
Σ ένα αστέρι κατοικεί
Αύριο βράδυ θα'μαι εκεί..
Περίπου 20 χρόνια πριν, ήταν Ιούλιος σε μια παραλία της Χαλκιδικής, όταν γνώρισα την πρώην σύζυγο μου. Καθισμένοι γύρω από μια φωτιά, κοιτώντας τα άστρα ακούγαμε τον φίλο να παίζει και να τραγουδάει τον Προσκυνητή με κιθάρα του, όταν ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί...
Νοσταλγία, για τα χρόνια που πέρασαν, ευγνωμοσύνη για όσα έζησα με την γυναίκα μου και μια μικρή πίκρα γιατί ίσως μπορούσαμε και καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σπάνια πλέον μπορώ να ακούσω αυτό τα τραγούδι χωρίς να συγκινηθώ.μετα απο 20 χρονια...πως νιώθεις?![]()
Παντα καποια τραγουδια συνοδευουν τις ιστοριες μας αδερφέ...καλές και μη...respect!!!!Νοσταλγία, για τα χρόνια που πέρασαν, ευγνωμοσύνη για όσα έζησα με την γυναίκα μου και μια μικρή πίκρα γιατί ίσως μπορούσαμε και καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σπάνια πλέον μπορώ να ακούσω αυτό τα τραγούδι χωρίς να συγκινηθώ.
μείνε σ'αυτο... κράτα αυτό φίλε, άλλοι δεν τα έζησαν (ζήσαμε) ποτέ!ευγνωμοσύνη για όσα έζησα με την γυναίκα μου ..
Οτι δεν ειπωθηκε με λογια...εγινε στιχοι!!!!μείνε σ'αυτο, κράτα αυτό φίλε, άλλοι δεν τα έζησαν (ζήσαμε) ποτέ!
Κράτα τα όμορφα...
Όσο για τη συγκίνηση που νιώθεις...να σου πω ότι το "μη γυρίσεις" που έβαλε νωρίτερα ο αδερφός @Spiros_73 μου προκαλεί παρόμοια συναισθήματα και πάνε όχι 20.... αλλά 35 χρόνια που συνδέομαι με αναμνήσεις!
Αυτή είναι η δυναμη της μουσικής...γι'αυτο την θεωρώ ανωτερη τέχνη όλων....
Γιατί προκαλεί τόσο πολλά συναισθήματα...ΜΟΝΟ η μουσική και για τόσο πολλά χρόνια!! Για πάντα...
![]()
μείνε σ'αυτο... κράτα αυτό φίλε, άλλοι δεν τα έζησαν (ζήσαμε) ποτέ!
Κράτα τα όμορφα...
Όσο για τη συγκίνηση που νιώθεις...να σου πω ότι το "μη γυρίσεις" που έβαλε νωρίτερα ο αδερφός @Spiros_73 μου προκαλεί παρόμοια συναισθήματα και πάνε όχι 20.... αλλά 35 χρόνια που συνδέομαι με αναμνήσεις!
Αυτή είναι η δυναμη της μουσικής...γι'αυτο την θεωρώ ανωτερη τέχνη όλων....
Γιατί προκαλεί τόσο πολλά συναισθήματα...ΜΟΝΟ η μουσική και για τόσο πολλά χρόνια!! Για πάντα...
![]()
Πωπω το ειχα κασετα εταιριας αυτο