PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 36.718
- Πόντοι
- 8.346
Για πες σου αρέσουν οι σειρές με δράματα και ειδεχθή εγκλήματα?Σιγά σιγά δικτιονομαι..η επόμενη κίνηση είναι ποληση γκοτζιμπερι
Εσένα έπρεπε να κάνω αδερφόΝα κατέβω Αθήνα να σε πάω μπουζούκια απόψε;
θα απολυθούν οι άλλοι δυο @@ και εσύ απολύεσαι
Όχι μόνο θρίλερ παρανορμαλ και ντοκυμαντέρ ( για τους καρπούς)Για πες σου αρέσουν οι σειρές με δράματα και ειδεχθή εγκλήματα?
να σου προτείνω μια που μου άρεσε.
Αυτό μου άρεσε πιο πολύ σε σειρά γιατί είχε ένα σκοτεινό επιβάτηΌχι μόνο θρίλερ παρανορμαλ και ντοκυμαντέρ ( για τους καρπούς)
Σου προτείνω τότε τα εξης :Το τελευταίο θρίλερ που είδα και μαρεσε ήταν το the nun ( νομίζω έχει 1 και 2)
Πρότεινε σε εμένα , Ναύαρχε, που λατρεύω όπως κι εσύ το παλιό ιαπωνικό σινεμάΓια πες σου αρέσουν οι σειρές με δράματα και ειδεχθή εγκλήματα?
να σου προτείνω μια που μου άρεσε.
Ευχαριστώ ( το mama το είχα δει του Λατίνου σκηνοθέτη που ότι έχει κάνει είναι καλό - έχει και μια άλλη ταινία με τον Πάνα)Σου προτείνω τότε τα εξης :
The ritual
Annabelle
Hellraiser
Mama
Εσύ που είσαι Ρωμαίος, να δεις το ΣατυρικόνΕυχαριστώ ( το mama το είχα δει του Λατίνου σκηνοθέτη που ότι έχει κάνει είναι καλό - έχει και μια άλλη ταινία με τον Πάνα)
Χρλρεθζερ είδα κάνα δύο - φρικαλέα
ειναι ερωτιαρης το κωλο.......παιδο

Το τελευταίο θρίλερ που είχα δει (μην πω και το πρώτο), μου το είχε προτείνει ο φίλος μου, ο Αρίσταρχος.Ευχαριστώ ( το mama το είχα δει του Λατίνου σκηνοθέτη που ότι έχει κάνει είναι καλό - έχει και μια άλλη ταινία με τον Πάνα)
Χρλρεθζερ είδα κάνα δύο - φρικαλέα
Τον θυμάμαι του άρεσαν οι ιστορίες μυστηρίου και τρόμου,Το τελευταίο θρίλερ που είχα δει (μην πω και το πρώτο), μου το είχε προτείνει ο φίλος μου, ο Αρίσταρχος.
Πού να είναι αυτή η ψυχή...
Καλό το θρίλερ? Ποιο ήταν? Ποιος είν' ο Αρίσταρχος?Το τελευταίο θρίλερ που είχα δει (μην πω και το πρώτο), μου το είχε προτείνει ο φίλος μου, ο Αρίσταρχος.
Πού να είναι αυτή η ψυχή...
Το θρίλερ ήταν με μία ψυχοπαθή. Το καλύτερο θρίλερ που έχω δει.Καλό το θρίλερ? Ποιο ήταν? Ποιος είν' ο Αρίσταρχος?
Τον θυμάμαι του άρεσαν οι ιστορίες μυστηρίου και τρόμου,
που να είναι άραγε![]()
Ο Αρίστος ήταν ο Έντγκαρ Άλαν Πόε του bou, φίλε Γκοτζιμπέρη.Καλό το θρίλερ? Ποιο ήταν? Ποιος είν' ο Αρίσταρχος?
Πώς το λένε το έργο για να το δω κι εγώ!Το θρίλερ ήταν με μία ψυχοπαθή. Το καλύτερο θρίλερ που έχω δει.
Ο Αρίσταρχος είναι ή ήταν ο πρώτος μου φίλος στο bou. Δε θα τον ξεχάσω ποτέ.
Ο νεκρός δεδικαίωται.Ο Αρίστος ήταν ο Έντγκαρ Άλαν Πόε του bou,.φίλε Γκοτζιμπέρη.
Αρίστο ζεις, για πάντα αεκτζήςΟ νεκρός δεδικαίωται.
Εγώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες, Γκοτζιμπέρι, πού να θυμάμαι τον τίτλο ενός θρίλερ;Πώς το λένε το έργο για να το δω κι εγώ!