Καλώς τόν - πού και πού ριχνε κανένα τραγουδάκι - οικοδεσπότες είναι Ωρίων - Αρίσταρχος και αγράμματος αλλά λείπουν τώρα τούς έφαγαν οι έγνοιες και αυτούς ο Ωρίων ακόμα ψάχνεται που θα καταλήξει σε σκύλο η σε γάτα ο Αρίσταρχος έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος αλλά δεν πήγε καλά και τον πήρε από κάτω για τον αγράμματος δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα είναι καλός και χαμηλών τόνων νομίζω στη κανονική ζωή τού είναι παπάς
Δεν περίμενα να ανακαλύψεις την πραγματική μου ειδικότητα, έμεινα άφωνος... Αν μου επιτρέπεις παραθέτω την Κυριακάτικη μας συνομιλία (τηλεφωνική)μετά την λειτουργία που τέλεσα!
Το CD θυμάμαι το αγόρασα το καλοκαίρι του 89 ήταν το πρώτο μου CD από ένα δισκάδικο από την πλατεία Αριστοτέλους το έχω ακόμα και σήμερα και παίζουν όλα τα τραγούδια μια χαρά - άλλες εποχές τότε
Δηλαδή, αν χρειαστεί να σου απευθύνουμε το λόγο, θα πούμε π.χ. "σηκωμένε ψωλαρά, ποια είναι η γνώμη σου για τα πολιτικά;" ή "σηκωμένε ψωλαρά, προτιμάς ροκ ή ποπ;";
Δηλαδή, αν χρειαστεί να σου απευθύνουμε το λόγο, θα πούμε π.χ. "σηκωμένε ψωλαρά, ποια είναι η γνώμη σου για τα πολιτικά;" ή "σηκωμένε ψωλαρά, προτιμάς ροκ ή ποπ;";